Bir daha geldiklerinde çocuklara açıkça söyleyin, -"müsait değilim sizi eve kabul edemeyeceğim, böyle davetsiz şekilde hiçbir ev ziyaret edilmez ben çağırırsam gelirsiniz, olması gereken budur" deyin. Biraz görgü öğrensinler. Annelerinin ilgisiz bi kadın olduğu açık ama çocuklar küçük değil normalde anlamaları lazım. Ben hatırlıyorum 12 yaşımı, annemle güne bile gitmezdim ilgimi çekmezdi. Komşudan yumurta iste dese utanırdım sen iste derdim. Bu çocuklar birazda rahat büyütülüyor gibi. Onların utanması gerekirken siz gelme demeye utanıyorsunuz. Yapmayın.Anlamis degilim gercekten turlu turlu bahaneler siraladim almamak icin kalmadi artik. Sizin soylediginiz gibi de kardesler birbiryle neden takilmiyorsunuz dedim oglum icin cok tatli benim kardesim artik tatli degil cevabini aldim
Ailesine corona şüpheniz olduğunu, bir süre görüşmemenin onun çocukları için daha sağlıklı olacağını söyleyin. En azından iki hafta kafa dinlersiniz.Merhaba, komsularimin cocuklari var biri 12 digeri 10 yaslarinda erkek cocuklar deyim yerindeyse tam fırlamalar. Benim oğlum 19 aylık bu cocuklar oglumla cok ilgileniyorlar oynuyorlar hatta bazen o kadar fazla ki rahatsiz oluyorum surekli kucak opme falan bu donemde rahatsiz edici bir durum ama cocuklari kiracagim diye de bir sey diyemiyorum. Cocuklar 1 2 defa evime de geldiler oynadilar bir sure sonra surekli yapmaya basladilar her gun ve ciddi anlamda rahatsiz olmaya basladim ve geri cevirmeye de basladim. Ama yok pes etme yok gunde 3 defa kapiya dayandiklari oluyor. Yemek yiyor diyorum uyutuyorum diyorum kac kere geri cevirdigimin haddi hesabi yok. Ama yok yok pes etmek yok gunde 2 defa geliyorlar bazen anlasinlar diye de istiyorum yok yaa medusaan abla yaaa o kadar. Bi ara biz oglunu alip asagida oynayalima getirdiler mevzuyu ne munasebet dedimNasil basedicem ben bunlarla☹
Inanin 3 haftadir haftanin 3 4 gunu 1 kere de degil 2 3 er kere gelip soruyorlar hic bir sekilde almadim eve ama yuzsuzlestiler gibi artik. Balkona pencereye cikmaya korkar oldum gorup yine gelecekler diye. Her konuda netimdir baskasinin cocugu olsa soylerim hatir etmem ama insanlarin kalbini kiricam diye kendime yapamiyorum. Hayir anneleri de bir sey yapmiyor benim cocugum birine yaklassa rahatsiz olur bir sey olur diye cocugu cekiyorum .
Gelen çocuklara yiyecek veriyormusunuz
Linc yiyecegim belki ama, 12 yas ergenlik donemi ve cok tehlikeli bir donem. O sebeple asla ve kat a bebegime sarilip opmelerine izin vermezdim. Ben genelde havadan nem de kaparim aam bana hic normal gelmiyor bu tarz durumlar. Acmayin kapinizi.
10 ve 12 yaşındaki cocuklar birbirleriyle oynasınlar bi zahmet biseyler uydurun kabul etmeyin.
ben olsam direk gelmeyin çocugumla oynamanizi istemiyorum derim.
kapima dayanan cocuk olmadi ama aşşagi indigimizde cocugumla boyle kendinden buyuk bir cocuk hirpalayarak oynadi bir kez seni bir daha kizimla oynarken gormeyecegim dedim.
cocugun basina bir kez bisey gelse ben hayat boyu aglarim ama onlar siz oynatmiyorsunuz duye kahrindan daglari delmezler
yani ağır gelirmi bilmem biz küçükken annem bir yere gidecegimiz zaman kendi evinizde ne yaparsaniz yapin ama misafirlikte efendi efendi oturun derdi öylede yapardik.Oynamanizi istemiyorum demek biraz agir kacmaz mi cocugumu hirpalamiyorlar oyuncaklarla oynuyorlar biraz kosturuyorlar falan. Hastaligi bahane ettim almiyorum eve artik dedim ama hastalik sonrasi gelme planlari yapiyorlar.
Çocukların hiç oyuncagi mi yok acaba ?Oynamanizi istemiyorum demek biraz agir kacmaz mi cocugumu hirpalamiyorlar oyuncaklarla oynuyorlar biraz kosturuyorlar falan. Hastaligi bahane ettim almiyorum eve artik dedim ama hastalik sonrasi gelme planlari yapiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?