Ya konuyu tekrar okudum da. Ergenlik yaşındaki çocuklar gelip çocuğunuzu öpüyor filan aşırı saçma ve anormal bir durum. Ben sizin sakinliğinize şaşırdım. Hastalık bulaştırmak hadi güncel bir problem. O olmasa eve alacak mısınız yani bu çocuklar sapik da olabilir.
Oyun oynarlarken başlarinda duruyor musunuz devamli????
12 yasinda cocugun 19 aylik cocukla bu derece devamli oynacak birseyi olmaz, ayni oyun caginda değiller sıkılır normalde.
Erkek çocuklarının o yaş grubuyla ilgilenmekten zevk aldığını hiç görmemiştim.
annelerine söylerdim ama eğer çocuklar hala yapıyorsa bir kere siz ya da eşiniz kapıyı aralayarak açın , çocuklar bakın korona var hastalık geziyo ortalıkta , kimseyle görüşmüyoruz böyle eve gelip durmayın, siz kendiniz oynayın gidip ben müsait değilim açamam size kapıyı vs deyin kapatın.
bir de onlar ergenliğe girecek çocuklar, sizin çocuğunuzla işleri yok bak Allah korusun meraklarının arttığı dönemde o meraklarını sizin çocuğunuzda gidermeye kalkarlar.
İzin vermeyin bence. Söz konusu olan evladınız. Çocukların iyi niyetli olması bir şey ifade etmiyor. Sonuçta siz huzursuz olmuşsunuz. Bu izin vermemek için yeterli bir sebepBen de acikcasi bundan daha cok rahatsiz oluyorum.
Hiç yalniz bıraktınız mi bu çocuklarla böyle sakin kalmayın normal bir durum degil
12 yasinda oğlum var , bu yas grubu erkek cocugu asla ve asla ufak bebekle ilgilenmez , yani sevse bile bes dakka sever sıkılır gider
Anneleriyle konusun ve yaklastirmayin bebeginize
Siz annesi olarak çocuğunuzu korumaya mecbursunuz. Karşı taraf Kırılır mı kırılmaz mı işin bu kısmı ile ilgilenmeyi bırakın. Yapmanız gereken neyse onu yapın. Evlat sizin evladınız en ufak bir ihmalin geri dönüşü olmaz. Onlarda çocuk evet ama dengi değiller. Tehlikeli ve bazı şeylere meraklı bir yaştalar. Kaldı ki onlar iki kardeş oturup evlerinde oynayıp vakit geçirebilecek haldeler, size niye geliyorlar hemde ısrarla?
Babası kızıyor diyin korona var diyin milyon tane bahane var ya.
Aman gözünüzü seveyim engel olun gelmesinler gerekirse sert konuşun koronayi bahane edinHayir hic birakmadim ama tedirgin olmaya basladim sik gelmeye calistiklari icin
10 yaşında oğlum var
19 aylık bebek ile ne paylaşacak ki zaten 12 yaşında arkadaşı var
Bence neden size geldiklerini bulun yani bebek sevmek 10 dakika sonra sıkar sizinki küçük
Ne oynuyorlar top falan mı
Bir şey ikram mı ediyorsunuz tv falan mı var farklı
Bu arada bahçede komşunun bebeğine vs uzaktan bakıyor ama evine gitmeye kalksa benim izin vermeyeceğini bilir
Siz de net olun hastalık var alamam deyin
Bak okul bile açılamayacak deyin kapayın kapıyı bahane bulmayın olmaz deyin
Bir de cidden kimsenin çocuğunu almayın eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?