19 aylık oğlum ile oynamak için sürekli eve gelmek isteyen 12 yaşında komşu çocukları

Hayir pandemi ayri zaten baslikta da belirttim benim cocugum 19 aylik diger cocuklar 12 yasinda acikcasi ben de garipsiyorum bu durumu rahatsiz da oluyorum. Cocuk oldugu icin yanlis anlarim kirarim korkusuyla da cocugumu uzak tutmaya calisiyorum bir sey demiyorum ama bu sefer de inatla gelen laf anlamayan cocuklarla ugrasmaktan helak oldum. Insanin aklina turlu turlu seyler geliyor zaten birakmam cocugumu yanlarina

Oyun oynarlarken başlarinda duruyor musunuz devamli????

12 yasinda cocugun 19 aylik cocukla bu derece devamli oynacak birseyi olmaz, ayni oyun caginda değiller sıkılır normalde.

Evet ozellikle yanlarindayim birakmiyorum bahcedeyse bahcede peslerinde evdeysek zaten salon mutfajta zaten topu topu 2 kere geldiler evime keske almasaydim hic.

Esime de actirdim kapiyi gelmeyin etmeyin diyemedik ama olmaz diyip savusturduk yine de geliyorlar zili sokucem en son

Hiç yalniz bıraktınız mi bu çocuklarla böyle sakin kalmayın normal bir durum degil

Siz annesi olarak çocuğunuzu korumaya mecbursunuz. Karşı taraf Kırılır mı kırılmaz mı işin bu kısmı ile ilgilenmeyi bırakın. Yapmanız gereken neyse onu yapın. Evlat sizin evladınız en ufak bir ihmalin geri dönüşü olmaz. Onlarda çocuk evet ama dengi değiller. Tehlikeli ve bazı şeylere meraklı bir yaştalar. Kaldı ki onlar iki kardeş oturup evlerinde oynayıp vakit geçirebilecek haldeler, size niye geliyorlar hemde ısrarla?

Ortalıkta salgın var gelmeyin dersiniz bitti. Korona olmasa bile bir çocuğun anne babasından habersiz evinize gelmesine izin vermemelisiniz. Ben annem babam dışında akrabalarımı bile almıyorum şu dönemde eve.Çocuğunuz için endişeliyseniz ki endişelenmelisiniz çünkü korona aldı başını gidiyor, kırılırlar mı diye başka çocukları düşünmek yerine ya zarar görürse diye kendi çocuğunuzu düşünmelisiniz. Sınırlarınızı kesin bir şekilde çizmeli ve gelmemelerini söylemelisiniz. Korona arttı, gelmeyin bitti. Ayrıca o yaştaki çocukların bu ısrarı niye? Yaşıt bile değiller. Oyuncak mı bu çocuk. Lütfen izin vermeyin.

12 yasinda oğlum var , bu yas grubu erkek cocugu asla ve asla ufak bebekle ilgilenmez , yani sevse bile bes dakka sever sıkılır gider

Anneleriyle konusun ve yaklastirmayin bebeginize

Bana da tuhaf geliyor bu kadar ilgilenmeleri bir seylerini gormedim ama rahatsiz oluyorum. Kendim cocuklara acikca soylicem artik

Anlamis degilim gercekten turlu turlu bahaneler siraladim almamak icin kalmadi artik. Sizin soylediginiz gibi de kardesler birbiryle neden takilmiyorsunuz dedim oglum icin cok tatli benim kardesim artik tatli degil cevabini aldim

ya kondurmak istemem ama yanlış anlamayın ne olur bu ülkede damacanaya tecavüzü gördük daha ne diyeyim. eve almayın sakın.

10 yaşında oğlum var

19 aylık bebek ile ne paylaşacak ki zaten 12 yaşında arkadaşı var

Bence neden size geldiklerini bulun yani bebek sevmek 10 dakika sonra sıkar sizinki küçük

Ne oynuyorlar top falan mı

Bir şey ikram mı ediyorsunuz tv falan mı var farklı

Bu arada bahçede komşunun bebeğine vs uzaktan bakıyor ama evine gitmeye kalksa benim izin vermeyeceğini bilir

Siz de net olun hastalık var alamam deyin

Bak okul bile açılamayacak deyin kapayın kapıyı bahane bulmayın olmaz deyin

Bir de cidden kimsenin çocuğunu almayın eve

Oyuncaklar falan var oynadiklari o kadar ikram etsem de cok bir sey yemezler cocugumla ciddi ciddi oynuyorlar yakalamaca falan bizimki de bayiliyor onlara. Ama haklisiniz o yasta cocugun benim oglumla paylasacagi bir sey yok zaten bilincindeyim gozumun onunden ayirmiyorum cocugumu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…