19 aylık oğlum ile oynamak için sürekli eve gelmek isteyen 12 yaşında komşu çocukları

Başkalarının çocuklarını eve almaya çekinmiyor musunuz? Allah korusun emanet çocuk

O zaman can sıkıntısından sarmışlar gibi

Anneleri yapsın bir tane

Şaka bir yana tablet telefon internet vs bir çok alternatif varken bebekle oynayan erkek çocuk ilginç cidden

Başkalarının çocuklarını eve almaya çekinmiyor musunuz? Allah korusun emanet çocuk

Ben cekiniyorum zaten almaktan da hoslanmiyorum da cocuklar butun gun sokakta ilgilenen kimse yok kafalari nereye eserse oraya gidiyorlar

geçende de buna benzer konu vardı.Eve dadanan çocuk dıye.Sızınkı tanıdık enazından ama cok ılgınc .Kız cocukları olsalar dıyecem ki hadı bebek kucuk dıye sevmek ıstıyodur ama erlek cocugunun okadar kucuk cocukla oynayıp sevmek ıstemesı ılgınc.Ya da şu pandemıden dolayı cok uzun sure evde kaldılar okulda yok can sıkıntısındanmı gelıyolar sızeama rahatsız oluyorsanız almayın corona da var zaten.Annesine söyleyın o da cocuklarını gondermesın ama sız kararlıklıkla eve almayın!!

Eski oturduğum evde üst komşumun kızı vardı 9-10 yaşlarında. Benim oğlan da tam sizin bebenin yaşındaydı. Bir gün annesi sevmeye gönderdi. Geldi sevdi oturdu bütün gün gitmedi. Annesi de asla merak edip sormadı. Ertesi gün yine geldi yine aynı. Akşama doğru "kızım artık geç oldu annen merak eder evine git istersen" dedim kibarca. "annem merak etmez" dedi oturdu ahajsj.

Bir sonraki gün yine geldi. İçeriye almadım. Yukarı çıkıp ki asla samimi değilim kadınla. Annesine "ben evimde bir düzenim var. Sürekli kızınızı ağırlamak istemiyorum. Bütün gün merak edip çağırmıyor olmanız benim için zaten çok şaşırtıcı ama Oğlanın yemek saati, uyku saati var ve ben oğlum uyuduğunda yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum" dedim. Zira benim sıpa uyurken de gitmiyordu çocuk.

Sonuç somurtup küsen bir komşu, mutlu bir ben ahsjsjs. Bütün gün çocuğunu merak etmeyen, tanımadığı birinin evine göndermekten çekinmeyen bir kadınla benim zaten işim olmaz. Küsmesi iyi oldu.

Yapmanız gereken çocukların anneleri ile muhatap olmak.

12 yaşında çocuğun 19 aylık bebekle ne işi olur? Ben mi çok kötü niyetliyim yoksa artık paranoyak mı oldum ? Ben böyle bir şeye müsade etmezdim. İş hiç bu aşamaya gelmezdi çünkü yaklaşamazlardı bile. Bırakın coronayı filan öncesinde de bunlar okul çocuğu her türlü virüsü kapıyorlar. Bir öpmeyle kaç tane hastalık bulaşır. Grip deyip geçtiğimiz hastalık bebeklerde ve kadar zor oluyor nefes alamıyorlar burun temizleyemiyorlar hayat alt üst oluyor 1 ay neredeyse. Ne için milletin çocuğunun hatrını kırmamak için. Aaa valla ailesinin eğitemediği çocuğun kalbini ben düşünmem. Bebek öpülmez dokunulmaz komşunun evine ebeveyn olmadan gidilmez. Ne güzel sal sokağa onun bunun evine dadansın. Benim de o yaşlarda yeğenim var kızımla evcilik oynarlar kitap okur ama kızımı öyle şapır şupur öpemez kızacağımı çok iyi bilir.

Zaten o ısra sinir bozmaya başladı aslında 1 2 defa geldiler tamam disari ciktigimda hep pesimizdeler bahcede ona da hadi tamm gozumun onunde yalni abartmada gunde 3 kere kapimi caldiklarini biliyorum. Cok degisik cocuklar gercekten kirilmasinlar diye uyku vakti yemek vakti diyip yolladim hep ama ardi arkasi kesilmiyor. En iyisi kokten kesip atmak

Oyle cok samimi degilim komsumla merhaba hal hatir o kadar ama iyiz. Kadin da oglum cok seviyor cok seviyor diyip duruyor :$ kadina demeyip cocuklarla halletsem daha iyi olur kimsenin suratiyla ugrasmak istemiyorum

En iyisi eşimin arkadaşı korona olmuş ben ve oğlum karantinadayız diyin kapıda uzaktan konuşun öksürün falan korkutun biraz gözlerini.

Anneler cocuklarina hic bakmiyor galiba ya ben düşünmez bir daha gelmeyin derdim bu kadar rahatsizsam

Paranoyak olmak da haklisiniz her gun sacma sacma seyler okuyoruz civisi cikti dunyanin ben de ayni seyi dusunuyorum.

Biraz sert usluptan birşey olmaz. Çok yüz bulmuşlar başka türlü laf Anlamazlar. Yoksa daha çok uğraşırsınız

Asla kabul etmeyin cocugunuzla yalniz birakmayin.bana da normal gelmedi bu kadar ilgileri.o yaslar cocukluktan yavas yavas ergenlige gecis ve cinselligi kesfetme yaslari.Allah korusun neler gorup duyuyoruz..

Oğlunuzun oyuncakları mı cezbetti acaba?

Salgından ötürü bebeğimi kimsenin taşımasına bile izin vermiyorum. Kucağımdan almaya yeltenen yengeme bile bu dönemde taşıttırmıyoruz kimseye dedim. Biraz bozuldu. Ama umrumda mı hayır.

Kapıyı açar müsait değilim der çat diye kapatırım kapıyı. Ben de çocukları kırmayı hiç istemem ama mecbur bırakıyorlarsa yapacak bir şey yok.

Hahah kadın resmen evden gitsin de rahat edelim diye sana yollamış asfagahja

Esime de actirdim kapiyi gelmeyin etmeyin diyemedik ama olmaz diyip savusturduk yine de geliyorlar zili sokucem en son
Valla ben yeri geliyor eşimin yeğenlerine gelme canım diyorum hoş anlıyor çocuklar. Şu ara nolıyorsa komşu çocukları ayrı bir hmm şey ne diyim laf anlamaz

Bebeğinizin hasta olduğunu bu yüzden eve alamayacağınızı söyleyin. İyileşince ben sizi çağırırım deyin. Kısa süre sonra okulları başlıyor dikkatleri dağılır gelmezler bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…