eşin eve döndüğünde ne yapacaksın ?
kapıyı açıp hoşgeldin mi diyeceksin
sonra da ona yemek mi hazırlayacaksın
bunu 10 dk önce yazdın ya kuzum
eşin eve döndüğünde ne yapacaksın ?
kapıyı açıp hoşgeldin mi diyeceksin
sonra da ona yemek mi hazırlayacaksın
Hooppp alooo oğlumm ne diyosun sen ??
Sende normal davran ki istediğin gibi yorumlar al..
Beddua eder gibi konuşma delirtme bizi burda..
Sus konuşma cevapta yazma biz yorum yapar yapar susarız...
Sende kocişini bekle o karının koynundan çıkıp senin koynuna girmesini bekle..
Mideye bak arkadaş ya !!!!!!!
yok kıız.. kocası gelmeden yemeğin hazır olması gerekiyor. kızar mızar mazallah.
eh olsun o kadar. akşama kadar ne yorulur gariban
yok kıız.. kocası gelmeden yemeğin hazır olması gerekiyor. kızar mızar mazallah.
eh olsun o kadar. akşama kadar ne yorulur gariban
Merhaba arkadaslar. Buraya yeni kayit oldum. Benmde bir derdim var. Henuz 19 gunluk evliyim esimi deli gibi cok seviyorum. Oda seviyor ama face bir kiz var surekli onunla konusuyor gizli sakli yazismalarini okuyorum. Kadin da evli ustelik. Kadin izmirde biz istanbuulda ve gecen gun sirf esimi gormek ucin kalkti geldi. Su an bulustular. Ve ben buhranlar geciriyorum. Ne olur bana yardim edin. Kocami bu kadindan koparmaliyim. Bisiler soyleyin nolur. Dayanacak gucum yok.
Sinirlenme boşver
sunun yüzünden ban yediğimize değmez..
Böyle bir mantık yok adam bir kadınla beraber eşi bunu biliyor ve ben napacamm ah dua edin beddua edin o kadın yaptı diyorgül gül cidden diyorumm
birde başınıza gelse diyor ya kadında ki rahatlk kimsede yok
dayanamıyorummmyok ya bu olamaz yani
Ben sabirli bir insanim herseyen once. Benm sevgimi cok iyi bilior. Oda soyluyor. Iste bende anlam veremiyorum. Evde hersey olmasi gerektigi gibi. Sadece face takilio onun onune gecemiyorum.nasil ogrendigime gelince. Face sifreni ogrendim. Surekli mesalastigi icin dikkatimi cekti. Ve kendi telefonu bozuldu surekli bnm telden yazisiyor . Ben de takip ettim. Sizden fikir bekliyorum. Elbette kadin olarak hazmedileck bisi degil. Ama Allaha sigindim. Ve eli kolu bagli oturmk istemiyorum. Yolun basindayken ipi ucunu vermemeliyim. Esimin bana katsi sevgisini percinlemeliyim. Kadin resmen kocami ayartti. Ama bu muhabbeti kadin uzatirsa kocasina sikayeti edicemi soylicem. Ben boyle soguk kanli gorunebilirim ne cektigimi bir ben birde Allah bir d yasayan bilir.gittikleri yeri bilmuyorum. Keske bilsem. Ama esime mesajlar atiyorum ariyorum. Evde yalniz huzursz oldugumu agladigimi bilior. Ama neden olrak evde onsuz yalnuz kaldigim icin olgunu bilior. Lutfen bayanlar. Kocamn sevgisini muhabbetini bana cevirmk icin napmaliyim. Su an onemli olan nasil oldu oyle olur mu demek yerine careler bulmaliyim. Vakit kaybetmemeliyim. Anlatabiliormuyum.? Icim cok yanio. Onun ters haraket etmemesini saglayacak bisi yapmaliyim. Ben simdi soyle boyle desem sen bnm mesajlarimami bakiosun dedektif gibi bni mi takop ediosun vs sozler tartisma olmadan saglam halletmeliyim. Olgun kadin gibi davranmaloyim. Anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?