19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

eşin eve döndüğünde ne yapacaksın ?
kapıyı açıp hoşgeldin mi diyeceksin
sonra da ona yemek mi hazırlayacaksın

Ağlayacakmış
Şimdi de mesaj atıyomuş iki de bir sen yoksun yalnızım diye huzursuzum diyomuş

Sen hani erkek arkadaşınla buluşacaktın ver telefonu bakim yanındakine bay mı bayan mı diyemiyo
Gücenmesin yavrucak, hep o kadın kandırmış zati

eşin eve döndüğünde ne yapacaksın ?
kapıyı açıp hoşgeldin mi diyeceksin
sonra da ona yemek mi hazırlayacaksın

yok kıız.. kocası gelmeden yemeğin hazır olması gerekiyor. kızar mızar mazallah.
eh olsun o kadar. akşama kadar ne yorulur gariban

Son düzenleme:

Sinirlenme boşver
sunun yüzünden ban yediğimize değmez..
Böyle bir mantık yok adam bir kadınla beraber eşi bunu biliyor ve ben napacamm ah dua edin beddua edin o kadın yaptı diyor gül gül cidden diyorumm
birde başınıza gelse diyor ya kadında ki rahatlk kimsede yok
dayanamıyorummm yok ya bu olamaz yani

o kadar seviyor ki sen ev islerinde yorulma diye üzerine kuma getirecek ne kadar sanslisin

Başınıza geldiğinizde anlarsınız gibi konuşuyo patlak bi tane gelişine şöööyyylleee

Ohh ne güzel olur. !

senin bu yaptığın kadınlığa aykırı birkere..
Kocan orda iken sen burda böyle sakin napacam ben demeler dua edin demeler
Birkere bu kadınlığa aykırı kadınlığa hakaret
Türk kadının gözünü seveyimm ben beeee
Tür kadını olacak da böyle duracak hee...

ya konu sahibi arkadaş sana sesleniyorum. o kadar soru soruldu kimdir nedir ne konuştular cevap yok. konuyla ilgili bize anca kocanın iyi halinden savunmasını yapıyorsun. Lütfen kocan eve gelince - ki sen bekle bakalım eve gelirse - ne yapacak ve sen ne yapacaksın ? onu elinde tutmak için planların mı var yoksa başka bişeymi . sonuçlanınca bize de anlatta merakta kalmayalım . Malum senin yerine burdaki bütün kadınlar çıldırdııı .

uzaylıların varlığına inandım şuan çünkü dünyada böyle bi kadının olma ihtimali hiç yok!

Kocan seni aldatıyor.
Sen sustukça da inadına yapacak.
Bu kadın senden önce de vardı, senleyken de olacak.
Senin kavga etmenle de bu adam o kadından ayrılmaz.
Seni de paravan olarak kullanıyorlar, sevse daha çiçeği burnunda 19 günlük eşini başka kadınla aldatmazdı zaten...
Boşanmanın yollarına bakmalısın.
Kayıtları elinde tut, iz sür derim başka çaren yok.

Kocanız başkasıyla buluşuyor, sizde bunu öyle böyle öğrendiniz..
Dayanacak gücünüz yok ama kadından kopartmak istiyorsunuz..Bize mi soruyorsunuz?
4400'a "koca gel" yazıyorsunuz, geliyor..

Bu ne rahatlık yahu?

Akıllı bi hatun olaydın kendi facebook'undan kadına, kocanın ağzından gelemiyorum diye mesaj atardın. Biri İzmir'den geldiğiyle kalırdı. Öteki malak gibi beklediğiyle. Bide gider üstüne kocanın fotoğrafını çekerdin. Burda böyle sızlanmak kolay tabi :)
Kadın kocanı ham yaptı. Yandı gülüm keten helva. Sende otur evde bi çay yap. Kocan gelince içer sıcak sıcak

Kocann seni çok seviyooooooooo..
Kocan senin için ölüyoo bunua görmezden geliver aldatıversin ne olacak..
Biz dua edelim kocan dönsün yazık sana...
Duymak istediğin bu hadi işine şimdi..

şu adamı geri kazanıp ne yapıcaksınya evli kadınla bırlıkte olacak kadar ahlaksız 19 gunluk eşini alddatacak kadar ş.... yanı bu adamdan ne koca olur ne baba olur kadında suçlu ama kendı yuvasına ıhanetı yüzünden sizin üzülmenıze tek sepeb eşiniz o kendı yuvasını düşünmezse elin kadını düşünürmü kocasına şikayet etsenız ne değişecek minareyi çalan kılıfını hazırlar

hiç bişey yapamıyorsam telefonda onu rezil ederdim madem arkadaşı hanfendi evimize gelsin evimizde ağırlayalım ayrıca arkadaşından öğrenmiş olman seni daha da sinirlendirmesi gerkiyordu çünkü gizli yapılan bi iş bu.. kusura bakma ama 50 senelik evli bi insan bile bunu kabul etmez senin konunu okuduktan sonra nişanlımı arayıp yokladım benim bile aklıma soru işareti geliyorsa senin şuan tepkisiz kalman şaşırtıcı.. aldatıyo veya aldatmıyor onu bilemeyiz gerçekten arkadaşta olabiir ama neden senin kafanda soru işareti bırakacak şekilde buluşuyor ki neden saklıyor?? ayyy telefonunu bilsem kocanın varya neyse sakinimm sakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…