19 gunluk evliyim esimi cok seviyorum fkat

Ben kocami korumuorum ki. Ona anlam veremiorum kiziorumda. Ama sabirliyim. O izmirden kalkti geldi. Acaba evli iken evli adami ayartti bu onun yanina kalmaz. Ben dua ediorum. Simdi gitsem nereye gidicem bilmedigim yer.

evli adamı ayarttı. ya eşin evli kadını ayarttıysa?....

Ben kocami korumuorum ki. Ona anlam veremiorum kiziorumda. Ama sabirliyim. O izmirden kalkti geldi. Acaba evli iken evli adami ayartti bu onun yanina kalmaz. Ben dua ediorum. Simdi gitsem nereye gidicem bilmedigim yer.

Yani 19 günlük bir meselemi bu
Hiç sanmam
Onların ilişkileri önceden devam ediyordur kuvvetle muhtemel

bu konuda bi şey var ama ne?

bir kadın bu kadar rahat,gururunu düşünmeyen duruma düşebilir mi?

eve gelsin kocamı yolacağım demek yerine nasıl kazanırım diyebilir mi?

neredeyse kadın kocamı horoz şekeri vermiş kandırmış diyecek kadar masum görebilir mi kocasını?

19 günlük evli olan ve aldatılan bir kadın eşimi seviyorum o da beni seviyor diyebilir mi?

sinirden köpürmesi gerekirken olgun davranıyorum da nedir,olgunluk bu mu?

bu sorulara cevaplar evet ise ok kib bay diyeceğim

ya da düşüp bayılazaam

İşte bu konunun sabrı olmaz.. Herkesin sana anlatmaya çalıştığı şey de bu. Kimse kadınla buluşmaya gitti deyip oturamaz yani. Sığamassın eve. Ortalığı indirir kaldırırsın. Çıldırırsın yani ne diyim ki daha

Buluşacaklarını biliyosun evde oturup kk ya konu açıyosun
İstesen takip ederdin

Bilmiyorum etmiyorum deme
Daha nette gördüğünde bu ne diye olay çıkarman gerekiyo normalde
Demeyeceksen de kurcalama bari

Gerçekten bazı konular bizim sabrımızı denemek için açılıyor diyorumda inanmıyorsunuz bana

essenks bence allaha havale et. Bırak allah versin cezalarını. Hiç konuyu açma, yuvanı da yıkma canım. Kocanı kendine çekmeye çalış. Bildiğini çaktırma; ama takipte kal.

galiba bunu duymak istiyorsun.

O kadar yol tepmiş ayıp olmasın dimi mutlulukları devam etsin

Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.

Ne köpürdümmm neeeee....
Kınamaya girer tek kelimem yok size..

Yazmadan duramıcamm durursam içimde kalır..
Sen nasıl bir kadınsınn anlam veremedim... kocan orda elin karılarıyla buluşuyor ve sende bunu biliyorsun
buraya gelmiş nolur bana yardım edin nolur çok kötütüym diyorsun oldu biz napalımm ?
Ben felan böyle durumda olacam da duracam buralarda
Kadın kocasını göz baka bakak başka bir kadınla buluşmasına seyirci kalmış yok ya olamazz
yok olamaz yani birde seviyoruz diyor kocan seni aldatıyor kızımm ne sevgisi bu..
Sen de hala evde oturuyorsun he ?
Yatak odalarını felan da hazırla gelirler belki anahtarı al ve git evden başbaşa bırak onları
kocan seni seviyoo

Ya lutfen boyle yorum yapmak yerine cozum yolu gosterin nolur. Ben e biliorum anormal bisi. Icimde ki aciyi bir ben bilirim bir de Allah.

ne önerelim? ben bu durumda olsam şimdi delillerimle birlikte kocamı bekler eve gelince eo yazışmaları suratına çarpar sonra da onu evden kovar düşüncelerinde olurdum..

öneri sunamadık çünkü senin kadar olgun ve sabırlı değiliz.

sabret,kocanın gönlüne gir ama pis kadına kocanı kaptırma diyemiyorum kusura bakma.

seni aldatan o kadın değil kocan

Of haddime değil ister boşanırsınız ister boşanmazsınız ama yazdıklarınızı okudukça
cinlerim tepeme çıkıyor sabırlıyım diyorsunuz neyini sabırı bu ALLAH aşkına eşiniz aldatmış

ben bu konunun doğru olduğuna inanmıyorum! hiçbir bayan bilgisayar başında oturupta kocam şu an başkasıyla bulıuşmaya gitti ne yapmam gerek diye beklemez, direkt dalar olaya.
ben inanmıyorum. konu fake gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…