Kızlar sizlere haber vermek istedim sağ salim geldım uçakta uzun yolculuk olduğu için biraz zorlandım gelir gelmez ultrasona girdim bebeğim çok iyi maşallah cinsiyeti de belli oldu dünyalar güzelı kızım olucakmış :) dualara lütfen devam edin burdan sağ salim kucağima aldım diye haber vermekte nasip etsın.
çok sevindim sağ salim gittiğine,kız olmasınada çok sevindim sağsalim kucağına almak nasip olsun inşallah güzel günler sizi bekliyor kendine ve bebişe dikkat et arada haberlerini bekliyoruz
çok sağol canım benım bende şöyle derin derin nefes alıyorum, dün yine facebooktan tehdit mesajları yollamış nerde olsanda seni bulucam seni öldürmeye and içtim v.s, onu engellemiştim başka biri olarak yazmış anlaşılan uzun sure canımı sıkmaya çalışıcak, o yüzden hangi şehirde olduğumu kimseye bildirmiyorum eşim olacak o adi beni babamın memleketınde sanıyor ordakilerede bişey demedik annemın kendine ait küçük bir kasabada ufak ama şirin evi vardı buraya geldık, annem ben ve bebeğim burda yaşamımıza devam edecez İNŞALLAH... tekrar hatırlatıyorum dualarıza çok ihtiyacım var...
Merhaba kızlar Türkiyeden ayrılırken sık sık yazacağıma dair söz vermiştim epeydir yazmadım herşey yolunda çok şükür doğuma son 8 hafta kaldı ama zaman çok yavaş geçiyor... ama çok şükür huzurum yerinde eşim olacak o adi bundan 2 hafta önce mesaj bırakmış sen umrumda değilsin karnındakı çocuk rezil olmasın sana nasıl para yolliycağimi yaz heray duzenlı para göndericem vs diye yazmış... hamile karısına cehennemı yaşatan doğmamış çocuğunu öldürmek isteyen caninin parasını ne ediyim cevap falan yazmadım... Rabbim o kadar büyükki hiç ummadiğim yerden bebeğimin rızkını gönderiyor birazda olsa kaygılarım oluyordu ne yapıcam nasıl geçinecem diye ama o kadar güzel kapılar açiyorki ben bile şaşırıyorum... benim için ettiğiniz duaları hep hissediyorum hepinize çok teşekkür ederım bazen geceleri bebeğimle konuşuyorum siz teyzelerınden de bol bol bahseıyorum :) yüzünüzü görmesemde kalplerınız çok tanıdık...
Yasadiklarini okudukça sok oldum göz yaslarimi tutamadim bende 9 hafyalik hamileyim ve bende kendi memleketimde gurbeti yasiyorum ailem almanyada yaklasik 2 senedir turkiyede yaşıyorum ama allah var eşimin eşi yok allahim herkeze hayirli merhametli koca nasip etsin ve boyle canilerinde cezasıni versin. Sen gercekte cok guclu bi insansin sana ve bebisine bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim umarim sag salim kucaginada alirsin minigini ben cok yeniyim fakat simdiden gun saymaya basladim
Mrb. bebeğini saglikli sihatli kucagina alirsin inşallah. Yasadiklarin hic kolay şeyler değil gerçekten Rabbim annene ve sana dayanma gücü versin.versin ki bebeğini inşallah çok güzel bi şekilde buyutebilesin. Bende 27haftalik hamileyim anne adayiyim herşeyden önce kadinim ve seni anlayabiliyorum. Boyle bi insan yetiştiren aileye de yaziklar olsun diyorum.kendini hic üzme allaha şükür kendini erken kurtarmissin.sende actigi yaralarin kapanması illaki zor olur farkindayim ama allaha dua et Rabbim inşallah bundan sonra hayatında herşeyin dilediğince olmasini nasip eder her şerde bir hayir vardır boyle düşün herşeyin gönlünce olması dilegiyle
Mrb. bebeğini saglikli sihatli kucagina alirsin inşallah. Yasadiklarin hic kolay şeyler değil gerçekten Rabbim annene ve sana dayanma gücü versin.versin ki bebeğini inşallah çok güzel bi şekilde buyutebilesin. Bende 27haftalik hamileyim anne adayiyim herşeyden önce kadinim ve seni anlayabiliyorum. Boyle bi insan yetiştiren aileye de yaziklar olsun diyorum.kendini hic üzme allaha şükür kendini erken kurtarmissin.sende actigi yaralarin kapanması illaki zor olur farkindayim ama allaha dua et Rabbim inşallah bundan sonra hayatında herşeyin dilediğince olmasini nasip eder her şerde bir hayir vardır boyle düşün herşeyin gönlünce olması dilegiyle
yazdiklarinizi ilk bugun okudum. ara ara okudum. suan bende 34 hafta hamileyim. ilk cumleden itibaren kalbim hizla carpmaya basladi. zaten asiri derecede hizli attigindan hepsini okumaya tahammul edemedim. sakin sessiz kalma kardesim. hukuki yollarla bu adami bitir. sakin muhatap olma ve barisma. benmi yanlis anladm bilemiyorum ama bi yerde tekme atmaktan iftiradan soz etmissin. sok oldum.
allah yardimcin olsun canim. "siz şer zannedersiniz o hayirdir; siz hayir zannedersiniz o serdir sizin icin. siz bilemezsiniz" buyuruyor allah. pozitif dusun bu hayirli olandir belkide. allah yar ve yardimcin olsun cok uzuldum ama sakin kendini koyverme. artik bebegin icin yasicaksin....
Cnm ne kadar guclusun bebegin cok sansli senin gibi annesi oldugu icin Allah yar ve yardimci n olsun o kotu anilardan bahsetmeyecegim bile geride kalsinlar..... Prensesimizin adi bellimi sen onu soyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?