19 haftalık hamileyım eşim direk yüzüme senden soğum dedi :(

Allahım yaaa bu kadar aşık olan biri nasıl bu hale geldi acaba
annesi alttan gaz veriyo olmasın da
belki sen görmeden görüşüyodur onlarla
anneler baş tacı, bence bundan sonra kimse için üzme anneni
herkes geçici bir tek onlar kalıcı
birde doğunca bebişlerimiz

öncelikle allah yardmcın olsun. ne kadar oldu ewleneli erken falan mıoldugnu düşündü acaba ama ne kadar erkende olsa onunda bebeği o.yanlış anlama geçmişini bilmem ama geçmişinle falan ilgili bişeler mi duydu ve ya kaynanan falan mı dolduruşa getirdi yoksa bu bi günde gelip soğunacak iş değil ewlilik. konuyu açalı olmuş baya bi gelişme warsa sölermisin merak ettm ve çok üzüldüm.. canını sıkma herşey yoluna girer bi günlük konuşmadan ne eşinden vazgeç ne ewliliğinden derim ben cvp bekliyorum

son durumu cok cok uzulerek okudum..biliyorsunuz depresyon,kabullenememe gibi bi suru yorum da yapmistim..ama yok artik,hastanedeki tepkileri olsun,dengesiz ve ciddi siddet iceren soylemleri olsun yenilir yutulur degil..eger firsatiniz varsa 7. aya kadar beklemeyin ucaga binmek icin,lutfen..biran once uzaklasin ordan,isin rengi iyice cirkinlesmis...hem o kimin yurtdisina cikisini engelliyormus,kirmizi bultenle mi araniyosunuz siz tobe yarabbim!!
gercekten cok kizginim affedin ama dilerim su hamile halinizle size cektirdiklerinin hesabini ne bu dunyada ne oteki dunyada veremesin..benim karnim burnumda,gun sayiyorum dogum icin,bu surecte insan karsisindakinden guleryuzden baska bisey beklemiyor,tamam babalik depresyonu kiskanclik hepsini benim esimde yasadi,yeri geldiginde uzdu de,ama annesine tutunmus cani sen kim oluyorsun da aldirmaya karar veriyorsun!
icinde cirpindigi cehennemine kimseyi ortak etmeye hakki yok o insanin,dualarim sizinle..insallah su 2 kalbin ayni anda attigi bedeninizin ruhunuzun iki cihanda da mertebesi yukselir..kolay bi sinav degil verdiginiz,sabredin ama ordan biran once uzaklasin..
sevgilerle..

Tüm konuyu hayretler içinde okudum. Allah sabır versin, bebeğine ve sana da sağlık, huzur mutluluk versin. İnşallah durumun iyi olduğunun haberlerini okuruz buradan.

bende evliliğim bozulmasın çocuğum babasız büyümesın diye bana söyledıklerını unutmaya unutmasamda sineye çekicektım ama o günden sonra artık geri dönüş olmadığını anladım. alnımda bunları yaşamakta varmış isyan etmıyorum RABBİM benı sevdiğine inanniyorum sevgili kulu olmsaydım bana en güzel nimeti bebeğimi vermezdı o gün o söyledıklerınden sonra resmen yıkıldım hastanedekıler bile bana acıdı herkes sırasını verdı ilk siz girin diye bu yıkıntıyla girdiğim doktor odasından bebeğimi bana el salladığını görünce yüzümde gülücüklerle çiktim... eşim demeye dilim varmayan adamı ALLAHA havale ediyorum...

Canım Allah sabır versin doğrusu yaşadıkların çok zor.Ama kesinlikle eşini ben olsam afftetmezdim çünkü normal görünmüyor.Sinirlerine hakim olamıyor.Sana zarar verebilir.DİKKATLİ OL.Yüzleşme onunla artık tepkilerini ölçemiyorsun.Tatlı diline kanıp da yanyana gelme Sakın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok üzüldüm(Allah yardımcın olsun...şoktayım ya..sakın eşini affetme hatasına düşme....çocuğuda alamaz korkma inş...

evet haklısın şimdide tatlı konuşmaya başladı az öncede arayıp para bırakıp çikicam parasız kalmayın kendını düşünmesende karnındakını düşün yaptıklarım için çok üzgünüm tamam affetme ama yardımımı geri çevirme diyor... nasıl yüzsüzlüktür anlamadım kaç gündür korkudan geceler çiğlik atıp uyanıyorum bu kadar basitmi ya bir pişman oldum bide para bırakmak... çok şükürki annem yanımda ona sarılarak uyudum birazda olsa huzur buldum, yüz yüze gelmeye bile korkuyorum sağ salim gidebilsem biran önce biletler ayın 25 ne kadar yokmuş maalesef

Canim konuyu en bastan beri hayretler icinde okuyorum.Bir baba adayinin bi kocanin eşine ona bebis verecek bi kadina ANNEYE bunlari yapmasi vicdansizlik!inan cok saskinim.Allah yar ve yardimcin olsun arkadaslarin soylediklerine katiliyorum bir an evvel ulkeden cik ama sana tavsiyem bunu sana kotu niyetle kullanmasi ihtimaline karsi gitmeden bir avukatla konus danis.Cunku isin ucunda çocuğu benden kacirdi diyerek mahkemede konusmasi da var.lutfen bir avukata danis.bebegini senden alamaz ama bu iddia bile yipratir .

ALLAH BIR AN EVVEL SENI VE BEBISINI BU CIKMAZDAN KURTARSIN AILEN COK BUYUK BIR NIMET ONLARA SARIL VE GUVEN...

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inş. Bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp bu yapılanları onun sevinciyle ve mutluluğuyla unutup eşininde yüreğine o meleğin varlığıyla Rabbim Hidayet versin ve ilk günkü mutluluklara tekrar kavuşman dileğiyle inş

gerçekten derdimi paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum bir kadın bir anne olarak beni anlamanız bana gerçekten destek veriyor hepinizden ALLAH razi olsun. hergün türk havayollarini arıyorum hatta telefonumu bıraktım 2 kişilik yer olduğu zaman bana haber vericekler gerçekten uçaklar dolu. 2 gündür huzurluyum annem yanımda... kendime bambaşka sayfa açmaya hazırlanıyorum... bebeğim annem ailem için yaşıycam... evlenirken arabamı satıp gelmıştım yerine şöyle güzel ufak bir araba alıcam bebeğimle gezmelere gidecem :) bir suru hayal kuruyorum tüm olumsuzluklari tüm acıları tüm korkularımı burda bırakıcam... kocam olucak o adamı ALLAHA havale ediyorum kesinlikle tırnağını bile göstermiycem... bebeğimin tabiki babaya ihtiyaci olucak ama onun doğmasını istemeyen bir babadan ona hayır gelmıycek ben elimden geldiğnden daha fazlasını yapıcam... RABBİM benim ve tüm bebeklerı korusun...

Allah Allah gerçekten anlamak zor herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim bebeğin şansı başka şeylerden gülsün inşallah

o adamı allah nasıl biliyosa öyle yapsın inşallah. adam dedim kusura bakma. bu nasıl bişeydir böyle çok üzüldüm . Allah yardımcın olsun cnm

İnanmıyorum ya şok oldum... Canım hiç üzülme daha çok dua et Allah'a şükret kurtaracak seni böle bi pislikten sevgi falan değil o ve hiç güvenilecek birine benzemiyor öle sevgimi olur ya bende 17 gün önce doğum yaptım eşim mutfaktan su almama bile izin vermiyodu onun ne babalığından ne Kocalığından hayır gelir onun başka düşünceleri var sanırım kişilik problemi var onda sen bebişinle ilgilen Allah hayırlı bi evlat etsin sana sağlıkla al kucağına. Çok güzel bi duygu onu aldınmı kucağına herşeyi unutuyorsun zaten Rabbim yardımcın olsun Allah'a sığın kalbini ferah tut Allah sevdiği kuluna dert verirmiş unutma zamanı geldiğinde Allah onunda hakkından gelecektir kimsenin yanına kalmaz hiç merak etme ...

canım şöyle hızlı hızlı göz attım, çok üzüldüm ya duruma. son durumun nedir, dilerim allahtan, hayatından tüm sıkıntıları kaldırır, sana öyle bir ferahlık verir ki, melekler kadar rahat olursun inşallah. rabbim sana bol sabır versin, sana yardımcı olacak kişiler göndersin katından. amin.
duamı da ettim canım sana, Allah dilerse herşey olur, bunu unutma bol dua et, içten, samimi bir duayı, hele annenin duasını güzel allahım geri çevirmez inşallah.

saol canım şuanda tek ihtiyacım bol bol dua. lütfen ben ve bebeğim için bol bol dua edin...

şu yazınızı okurken gözlerim doldu.bir insan bebeğinin düşmesini neden ister

yarında bu babalığa layık olmayan adam velayetini istemeye kalkar.rabbim yardımcınız olsun meleğinizi inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

saol canım şuanda tek ihtiyacım bol bol dua. lütfen ben ve bebeğim için bol bol dua edin...

arkadaşım baştan sona her yazıyı okudum ... SANA kesinlikle tavsiyem BU adamı yarım metre dahi yakınına yaklaştırma ÇÜNKÜ bu ne vicdansızlık ne kalpsizlik nede kaynana doldurması CANIM senin eşin düpedüz Şizofren,çift kişilikli vs vs...
Sakın afeetim şimdi mutluyuz hatasına düşme bebğinide tahlikeye atma ! Çünkü bu tür kişilikler kendilerini uzun süre saklayabilir hatta hayat boyu ama arada ne haltlar karıştırdığını ne derece sapıtabileceğini etrafındaki kimse anlayamaz...
sana tecrübeyle sabit diyebileceğim yakın bir konuya benziyor çünkü.. Anladığım kadarıyla ülkeden dahi çıkıp uzaklaşma imkanın var bu süper bir durum çünkü ülkemizdeki kadınların korunma seviyesini gazetelerden haberlerden az-çok biliyorsun..
Dilerim bir an önce o uçağa biner ve tehlikeden uzak sağlıklı mutlu bir hayata gidersin .. Aman diyeyim affedipte kendini ve bebeğini bu karanlığa sokma :18:

içinizi ferah tutun çocuğunuzu sziden alamaz bugün müge anlıda izledim çocukların galiba 7 yaşına kadar annede geçici velayet olarak kalıyor sonrasındada eğer çocuğunuzu istemediğini aldırmanız gerektiğini ıspatlayabilirseniz ömür boyu alamaz.ülke dışına çıkmama gibi birşeyde olmaz sen suçlumusun ki çıkamayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…