hiç görmemiştim bir dengesizliğini sırılsıklam aşıktı günlerce kapımda sabahlamişti evlenmiycem dediğimde... bu hayatta annemizin sevgisinden başka sevgi yalanmış hasta halinde geldı garibim oysa kaç defa üzmüştüm onu evlenmeme karşı olduğunda... kimseye güvenmemek geekırmış eşimi ölsede beni gözümden yaş akıtmaz diye biiyordum canından vazgeçer ama benı asla kırmaz derdım hep....
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
son durumu cok cok uzulerek okudum..biliyorsunuz depresyon,kabullenememe gibi bi suru yorum da yapmistim..ama yok artik,hastanedeki tepkileri olsun,dengesiz ve ciddi siddet iceren soylemleri olsun yenilir yutulur degil..eger firsatiniz varsa 7. aya kadar beklemeyin ucaga binmek icin,lutfen..biran once uzaklasin ordan,isin rengi iyice cirkinlesmis...hem o kimin yurtdisina cikisini engelliyormus,kirmizi bultenle mi araniyosunuz siz tobe yarabbim!!
gercekten cok kizginim affedin ama dilerim su hamile halinizle size cektirdiklerinin hesabini ne bu dunyada ne oteki dunyada veremesin..benim karnim burnumda,gun sayiyorum dogum icin,bu surecte insan karsisindakinden guleryuzden baska bisey beklemiyor,tamam babalik depresyonu kiskanclik hepsini benim esimde yasadi,yeri geldiginde uzdu de,ama annesine tutunmus cani sen kim oluyorsun da aldirmaya karar veriyorsun!
icinde cirpindigi cehennemine kimseyi ortak etmeye hakki yok o insanin,dualarim sizinle..insallah su 2 kalbin ayni anda attigi bedeninizin ruhunuzun iki cihanda da mertebesi yukselir..kolay bi sinav degil verdiginiz,sabredin ama ordan biran once uzaklasin..
sevgilerle..
bende evliliğim bozulmasın çocuğum babasız büyümesın diye bana söyledıklerını unutmaya unutmasamda sineye çekicektım ama o günden sonra artık geri dönüş olmadığını anladım. alnımda bunları yaşamakta varmış isyan etmıyorum RABBİM benı sevdiğine inanniyorum sevgili kulu olmsaydım bana en güzel nimeti bebeğimi vermezdı o gün o söyledıklerınden sonra resmen yıkıldım hastanedekıler bile bana acıdı herkes sırasını verdı ilk siz girin diye bu yıkıntıyla girdiğim doktor odasından bebeğimi bana el salladığını görünce yüzümde gülücüklerle çiktim... eşim demeye dilim varmayan adamı ALLAHA havale ediyorum...
Canım Allah sabır versin doğrusu yaşadıkların çok zor.Ama kesinlikle eşini ben olsam afftetmezdim çünkü normal görünmüyor.Sinirlerine hakim olamıyor.Sana zarar verebilir.DİKKATLİ OL.Yüzleşme onunla artık tepkilerini ölçemiyorsun.Tatlı diline kanıp da yanyana gelme Sakın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canim konuyu en bastan beri hayretler icinde okuyorum.Bir baba adayinin bi kocanin eşine ona bebis verecek bi kadina ANNEYE bunlari yapmasi vicdansizlik!inan cok saskinim.Allah yar ve yardimcin olsun arkadaslarin soylediklerine katiliyorum bir an evvel ulkeden cik ama sana tavsiyem bunu sana kotu niyetle kullanmasi ihtimaline karsi gitmeden bir avukatla konus danis.Cunku isin ucunda çocuğu benden kacirdi diyerek mahkemede konusmasi da var.lutfen bir avukata danis.bebegini senden alamaz ama bu iddia bile yipratir .evet haklısın şimdide tatlı konuşmaya başladı az öncede arayıp para bırakıp çikicam parasız kalmayın kendını düşünmesende karnındakını düşün yaptıklarım için çok üzgünüm tamam affetme ama yardımımı geri çevirme diyor... nasıl yüzsüzlüktür anlamadım kaç gündür korkudan geceler çiğlik atıp uyanıyorum bu kadar basitmi ya bir pişman oldum bide para bırakmak... çok şükürki annem yanımda ona sarılarak uyudum birazda olsa huzur buldum, yüz yüze gelmeye bile korkuyorum sağ salim gidebilsem biran önce biletler ayın 25 ne kadar yokmuş maalesef
kızlar çok kötü durumdayım 19 haftalık hamileyım bu bebeği ben çok istedim eşim ilk başlarda istememişti ama karnım büyüdükçe sevmeye başlamıştı ama ne olduysa dün oldu birden bire senden soğudum tum ihiyaclarını karşılıycam ama benden başka bişey bekleme bana karışma özgürüm sende özgürsün dedi. gece eve geldı bişey demeden salonda yattı sabahta para bıraktı işe gitti ne yapmaya çalışıyor? amacı ne? benden 1 günde soğumuş olbilirmi? boşanmalımıyım? nolur bişeyler söyleyın. stres olduğum için bebeğimde az hareket ediyor ona bişey olmasından da korkuyorum....
Canim konuyu en bastan beri hayretler icinde okuyorum.Bir baba adayinin bi kocanin eşine ona bebis verecek bi kadina ANNEYE bunlari yapmasi vicdansizlik!inan cok saskinim.Allah yar ve yardimcin olsun arkadaslarin soylediklerine katiliyorum bir an evvel ulkeden cik ama sana tavsiyem bunu sana kotu niyetle kullanmasi ihtimaline karsi gitmeden bir avukatla konus danis.Cunku isin ucunda çocuğu benden kacirdi diyerek mahkemede konusmasi da var.lutfen bir avukata danis.bebegini senden alamaz ama bu iddia bile yipratir .
ALLAH BIR AN EVVEL SENI VE BEBISINI BU CIKMAZDAN KURTARSIN AILEN COK BUYUK BIR NIMET ONLARA SARIL VE GUVEN...
canım şöyle hızlı hızlı göz attım, çok üzüldüm ya duruma. son durumun nedir, dilerim allahtan, hayatından tüm sıkıntıları kaldırır, sana öyle bir ferahlık verir ki, melekler kadar rahat olursun inşallah. rabbim sana bol sabır versin, sana yardımcı olacak kişiler göndersin katından. amin.
duamı da ettim canım sana, Allah dilerse herşey olur, bunu unutma bol dua et, içten, samimi bir duayı, hele annenin duasını güzel allahım geri çevirmez inşallah.
durumlar dahada zorlaştı pazar günü akşam karnıma birden sancı girdi ve eşime söyledım o gün arabayı arkadaşı almıştı hemen aramasını söyledım zar zor aradı neymış adama ayıp olucakmış ya ben ya çocuğum??? neyse bişekılde getirdi zaynep kamil aciline gittik ordakı doktor kadın alttan muayene yapmak istedi kabul etmedim çünkü ilk hamileliğimde alttan muayenden sonra kanamam olup düşükle sonuçlanmıştı o yüzden korkuyrdum sadece ultrasondan bakın dedim hayır illa alttan yapıcam ondan sonra ultrason dedi orda tartıştım doktorla çiktim başka yere gidelım dedim sadece bunu dediğim için herkesın önünde lan sen doktordan dahami iyi bileceksın istemiyorum lan çocuğu falan ALDIRICAZ demezmı orada kaldım öylece herkes bize bakıyor az kalsa karnıma tekme atıcaktı arkadaşı engelledı... başka doktorada götürmedi direk eve geldik arabadan iner inmez yere yiğildim arkadaşı ilgilendi git kolonya getir dediğini duydum eşime onun için kılımı de kıpırdatmıycam dedi...ambulans çağirdilar beni hastaneye götürdüler tansiyonum yükselmış orda bebeğe bakmak için kadın doğuma götürürlerken eşim yanıma geldı eşim demeyede dilim varmıyor o pis yaratık kulağıma eğildi tüm sesiyle inşallah düşmüştür diye bağirdi tüm hastane taş kesildi... çok şükür bebeğime bişey olmamiş RABBİM bana bağişlamış minik elleriyle bana el salladı. içtiğim sütten zehirlenmişim o yüzden karnıma sancı girmiş kötü bişey yoktu çok şükürki hastaneden çiktiktan sonra arkadaşına şunu al götür eve gelmesın yoksa polis çağiricam dedim tama yenge diyip aldı götürdü ben o günden beri evden dişari çikmiyorum bebeğime zarar vermesinden korkuyorum poliside aradım durumu anlattım kapınıza dayanırsa bizi arayın ekip yollarız hatta korumada talep edebiirsiniz dedi... eve gelmedı ama dün aradı ilkinde yine tehditler etti sonra 1 saat sonra arayıp özür diledi... hangi yüzle aradı bilmiyorum böyle bi vahşi yaratıkla evlendiğime inanamiyorum...ALLAH onun belasını versın o hastanede iki büklüm doktora girerken söyledikleri kulağimin altında çinleyıp duruyor... memleketten annemı çağırdım toparlanmama yardım etsın diye yarn gelıyr... işte böyle alnımda bunları yaşamakta varmış tek sevincim bebeğimin benimle olması...
saol canım şuanda tek ihtiyacım bol bol dua. lütfen ben ve bebeğim için bol bol dua edin...
gerçekten 6 yaşına kadar çocuğu benden alamaz dimi ben yasalari bilmiyorum daha önce böyle bişey karşılaşmadığım için... bide bana dün çocuk doğuncaya kadar ülkedn çikmanı yasaklıycam dedi böyle bişey yapabilirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?