• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 kg gitti kaldı 10 kg

bercemzeynep

B.94 G 69 HEDEF 60
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
491
657
18
44
uzun uzun yazmama yıllardır çektiklerimi anlatmam gerek yok.çünkü hepimiz kilolar yüzünden aynı şeyleri yaşıyoruz.benim en büyük sorunum 80 kilonun altına düşemiyordum,en son 10 ay önce doğum yaptım.94 kiloydum kızım 5,6 aylık olunca diyete basladım gine 80lerden kurtulamayınca diyetisyene gittim verdiğim en doğru karadı 75 kiloya düştüm.geçen ay bir dış gebelik geçirdim ameliyat olmak zorunda kaldım 77 kiloya çıktım kendimi toparlayıp tekrar 74.800 düştüm.neredeyse 1 haftadan fazladır bu kiloda takılını kaldım ne yaptıysam bir türlü gr oynamadı tartıda en son yenik düştüm 2 gündür kendimi kaybettim bu gün aklımı başıma topladım.ALLAHtan sadece 200ğr almışım. burayı niyemi açtım bir kaç destek verecek arkadaşla kalan kilolarımı birlikte veririz diye.hadi gelin birlikte zayıflayanım.

Valla canım ben sana yazarım benim çok moralim bozuluyor her gün spor yapıyorum ekemk şeker çikolata tatlı yok çok az gidiyor kilolar sabahları plates yapmaya da başladım ama canım sıkılıyor hep Yaw

Valla canım ben sana yazarım benim çok moralim bozuluyor her gün spor yapıyorum ekemk şeker çikolata tatlı yok çok az gidiyor kilolar sabahları plates yapmaya da başladım ama canım sıkılıyor hep Yaw
Biliyorum canım gitmeyince insanın canı çok sıkılıyor ama biraz sabretsek gidecek.bak ne güzel zayıflayanlar var sabır sabır sabır.ekmeyi hiçmi tüketmiyorsun ekmek azda olsa olmalı 2,3 dl .kaç kilosun canım.

Biliyorum canım gitmeyince insanın canı çok sıkılıyor ama biraz sabretsek gidecek.bak ne güzel zayıflayanlar var sabır sabır sabır.ekmeyi hiçmi tüketmiyorsun ekmek azda olsa olmalı 2,3 dl .kaç kilosun canım.
Basladigimdan beri ekmek hayatımda yok onun yerine galeta var kilom su an 68 falan yetmiş idi iki kilo anca gitti ama çok moralim bozuluyor işte yaza kadar vermek istiyoeum en az 60 almak istiyorum ben

Basladigimdan beri ekmek hayatımda yok onun yerine galeta var kilom su an 68 falan yetmiş idi iki kilo anca gitti ama çok moralim bozuluyor işte yaza kadar vermek istiyoeum en az 60 almak istiyorum ben
stres yapma gidecek de gitsin diren ,bak ben 94 kiloydum şimdi 75 oldum.daha da gidecek buna inanıyorum arada yenik düşsem de tekrar kalkacam ayağa.

bu günü çok hafif geçirmeyi düşünüyorum.2 gün çok azıttım yeni gelen gramlar geldiği gibi gitsin diye.

haftaya pazartesiye diyetisyen randevum var.elinden geleni yapacam o güne kadar tartılmak yok inşallah güzel sonuçlar alırım.

bu günhafif bir kahvaltı yaptım.ne yapayım ne yiyeyim diye düşünürken gözüme pirinç takıldı.Aklıma pirinç lapası geldi daha önce yapmıştım güzel işe yaramıştı.yarın tam uyarak yararım.inşallah bu seferde işe yarar daha sonra listeme devam.

Evde misafirlerim vardi o yuzden pek yazamadım.bu gün diyetisyende 73 .800 çıktım.ama 1 bucuk kiloya yakın ödem varmış.

Kolay gelsiinnn benimde hedefim 10 kilo vermek inşallah Ramazan'a kadar 10 olmasa bile 8 olabilir ..biz elimizden geleni yapalım yeterki...bol eksili günlerrr

merhabalar bende diyetisyene gidiyorum ama 5 gün oldu hala gr veremedim :( bu da beni çok üzüyor. Hiç hevesim yok yaa

Hemen pes etmeyin bol su içmeyi ihmal etmeyin..unutmayın ki 5 günde almadık tüm kiloları kendimize zaman vermeliyiz..ayrıca diyetisyen yetmez spora da yer vermeniz gerek

merhabalar bende diyetisyene gidiyorum ama 5 gün oldu hala gr veremedim :KK43: bu da beni çok üzüyor. Hiç hevesim yok yaa
evet canım biraz sabırlı ol. bide her gün tartılma moralini bozma.her yeni güne daha sabırla başla.ben 94 kiloyken 80 leri görürmüyüm derken şimdi 6 rakamları görmeyi hayal edeyorum.

selamün aleyküm kızlar bende 87 kg ile hamile kalıp 110 kg ile doguma girdim dogumdan 12 gün boyunca 12 kg gitti 4 kgde dogumda gitti 98 kg de takıldım sonra dikkat ettim yememe 85 e düştüm sonra tekrar 90 oldum 4 gün oldu diyete başladım bugun 88.900 geldim hepimize kolay gelsin destek olalım birbirimize ve başaralım inşallah.:KK76:

Back
X