- 19 Şubat 2015
- 123
- 89
- 123
- Konu Sahibi tatlitambak
-
günaydıınn bugün çok güzel bi gün dışarda hava miss gibi ,,kuş sesleri ,tam bahar havası içim açıldı.
menüm
sabah
zeytnli peynirli 2 yumurtadan yapılmış omlet,şekersiz çay
ara
5 fındık,3badem
öğle
3 kaşık bulgur plavı,2 köfte kadar tavuk göğsü ızgara
akşam
2 köfte
karnabahar salatası 6 yemek kaşığı
bugün ben de yapmdım cnm güzel havada gezelim dedik ama yarın yapıcam inşallahGayet guzel menü canim spor ne alemde ben pek yapamıyorum 2 cocuktan
selam kızlar giriyorum bazı günlüklere ama insanlar yazmaktan kopuyor ve muhhabet ortada kalıyor bazen ben de motive olmak istiyorum 16 kilo fazlam var bence bana göre yani.166 boy 66 kiloyum diyetisyene başladım ama uygulayamadım pek. bu hafta tam anlamıyla odaklanıcam sizler ne alemdesiniz
kilo bildirim günleriniz nedir
hoşgeldin :) bende diyetisyene gittiğimde uygulayamamıştım zaten hala uyglamıyorum:) şimdi diyetisyenin verdiği günlük kaloriden daha az alıyorum ama daha iyiyim çünkü olaya diyet die bakınca gözüm dönüyo.bende kalori hesabı yapıorum 1000 kaloriyi geçmiyorum günde.tatlı yok tabi.hala diyetisyene ngidiyorum ama motive olmak için ve disiplin için.yani kontrol altında olmak bnm için daha iyi çünkü zor motive olurum ve yemeği sevdiğiim için çabuk kopardım diyet olayından ama saolsun tatlıtambakla birbirimiize destek oluyoruz sonuna kadar da burdayız inşallah.selam kızlar giriyorum bazı günlüklere ama insanlar yazmaktan kopuyor ve muhhabet ortada kalıyor bazen ben de motive olmak istiyorum 16 kilo fazlam var bence bana göre yani.166 boy 66 kiloyum diyetisyene başladım ama uygulayamadım pek. bu hafta tam anlamıyla odaklanıcam sizler ne alemdesiniz
hoşgeldin :) bende diyetisyene gittiğimde uygulayamamıştım zaten hala uyglamıyorum:) şimdi diyetisyenin verdiği günlük kaloriden daha az alıyorum ama daha iyiyim çünkü olaya diyet die bakınca gözüm dönüyo.bende kalori hesabı yapıorum 1000 kaloriyi geçmiyorum günde.tatlı yok tabi.hala diyetisyene ngidiyorum ama motive olmak için ve disiplin için.yani kontrol altında olmak bnm için daha iyi çünkü zor motive olurum ve yemeği sevdiğiim için çabuk kopardım diyet olayından ama saolsun tatlıtambakla birbirimiize destek oluyoruz sonuna kadar da burdayız inşallah.
diyetisyen bana 1450 cal bir diyet verdi daha sonra düşürücez kalori miktarını kilo durdumu kalori miktarı dğşğrmek gerekiyor ve diyetisyen dediki şimdi düşük kalori ile başlarsak sonra aç kalkmak zorunda kalırsın o yüzden aslında uygulaması çok zevkli öğretmenim ben okula giderken beslenme çantası gibi hazırlıyorum ara öğünlerime kadar ama bu hafta misafirlikler ve evime misafir gelenlerle mahvoldu diyet
75 kiloydum cnm 15 günde 1 gidiyorumCanim sen diyetisyene kac kilo ile başladin. Ve kontrole ne sıklıkla gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?