19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

menüm
sabah
zeytnli peynirli 2 yumurtadan yapılmış omlet,şekersiz çay
ara
5 fındık,3badem
öğle
3 kaşık bulgur plavı,2 köfte kadar tavuk göğsü ızgara
akşam
2 köfte
karnabahar salatası 6 yemek kaşığı

Gayet guzel menü canim spor ne alemde ben pek yapamıyorum 2 cocuktan

Ve kızlar menüm
sabah 8de
1kk peynir
Salatalık marol havuc
5 zeytin
1 dilim ekmek
maalesef yagda yumurta esimle yaptik kahvaltiyi bugun ondan.

ara
1 bardak tarçınlı süt

Öğlen 12.30
1 tabaktan az yoğurtlu karnabahar haşlama

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

aksam 17 de bitti
1 dilim ekmek
melemen
1 kepçe yoğurt
2 yk da kuru biber kavurmasi

ara
yesilcay
kivi
yarim elma

selam kızlar giriyorum bazı günlüklere ama insanlar yazmaktan kopuyor ve muhhabet ortada kalıyor bazen ben de motive olmak istiyorum 16 kilo fazlam var bence bana göre yani.166 boy 66 kiloyum diyetisyene başladım ama uygulayamadım pek. bu hafta tam anlamıyla odaklanıcam sizler ne alemdesiniz

Hosgeldin canim... bizler kendimize haftalik ve aylik hedefler belirledik onlari yakalamaya çalışıyoruz....
ben 170 boyun da 84 kiloyum hedef 66 68 arasi olmak
inşallah hepberaber hedeflerimize ulaşırız

hoşgeldin :) bende diyetisyene gittiğimde uygulayamamıştım zaten hala uyglamıyorum:) şimdi diyetisyenin verdiği günlük kaloriden daha az alıyorum ama daha iyiyim çünkü olaya diyet die bakınca gözüm dönüyo.bende kalori hesabı yapıorum 1000 kaloriyi geçmiyorum günde.tatlı yok tabi.hala diyetisyene ngidiyorum ama motive olmak için ve disiplin için.yani kontrol altında olmak bnm için daha iyi çünkü zor motive olurum ve yemeği sevdiğiim için çabuk kopardım diyet olayından ama saolsun tatlıtambakla birbirimiize destek oluyoruz sonuna kadar da burdayız inşallah.

diyetisyen bana 1450 cal bir diyet verdi daha sonra düşürücez kalori miktarını kilo durdumu kalori miktarı dğşğrmek gerekiyor ve diyetisyen dediki şimdi düşük kalori ile başlarsak sonra aç kalkmak zorunda kalırsın o yüzden aslında uygulaması çok zevkli öğretmenim ben okula giderken beslenme çantası gibi hazırlıyorum ara öğünlerime kadar ama bu hafta misafirlikler ve evime misafir gelenlerle mahvoldu diyet

Canim sen diyetisyene kac kilo ile başladin. Ve kontrole ne sıklıkla gidiyorsun.

Ben de gittim ve 1 haftanin sonunda biraktim bana 1900 cal bir diyet vermisti.. aslinda uyabilsem inanıyorum ki guzwl kilolar verecektim. Ama benim hayatima uymadi. Esim polis gece gündüz karisik yani.o saat 13.30 gibi kahvaltisina otururken ben ogle yemegine farkli seyler hazirliyordum. Et tavuk balik gibi. Aksama da sebze vardi.
bide 2 çocuk. Oglum daha 5 aylikti bide (simdi 7 aylik) bbebek ve yemek hazirlmayi ayni anda yapamadim. Cok yorucu oldu benim icin.... bazen yemek yapamiyorum dısardan almak zorunda kaliyoruz...
simdi 1 haftadir duzenimi oturttum. Bu gunluk sayesinde insallah guzel sonuçlarda aliriz

ben çıkıorum arkadaşlar hepnze iyi geceler tekrar hoşgeldin aramıza masanitsa, yarın görüşmek üzere arkadaşlar

Ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık

ara 1 bardak tarçınlı süt

oglen
firinda kabak yemegi bayildim. Tam benlik
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
1 ck çikolata esim verdi onu da

ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi

ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi

aksam
istavrit firinda
salata

ara
yeşilçay + elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…