- 18 Şubat 2015
- 590
- 350
- 63
- 40
- Konu Sahibi tatlitambak
-
çok başarılı bir menü olmuş..bakalım ben haftasonunun günahını bu hafta çıkarıcam:)Ben de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara 1 bardak tarçınlı süt
oglen
firinda kabak yemegi bayildim. Tam benlik
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
1 ck çikolata esim verdi onu da
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi
aksam
istavrit firinda
salata
ara
yeşilçay + elma
çok başarılı bir menü olmuş..bakalım ben haftasonunun günahını bu hafta çıkarıcam:)
squat hakkında bilgin var mı kızlar yazıyor 80 squat yaptım diye sadece o çömelme hareketini mi yapıyorlar?
selam kızlar yine harika bigün herşey yolunda ve süper gidio dün giremedim çok yorgundum birazdan yürüyüşe çıkıcam,squatı ben internetten video izleyerek yapmıştım 4 gün kendime zor geldim kendimi çok zorlamışım sanırım merdiven inip çıkamadım acayip hamlamışım sanırım.tam benimde bilgim yok ama popoyu kaldıran bi hareket sanırım bacakları popoyu ve göbeği çok çalıştırdığını hissettim yaparken.ben biraz daha kilo vereyim ondan sonra o şekillendirici hareketleri yapmayı düşünüyorum.60 olduğumda başlıcamçok başarılı bir menü olmuş..bakalım ben haftasonunun günahını bu hafta çıkarıcam:)
squat hakkında bilgin var mı kızlar yazıyor 80 squat yaptım diye sadece o çömelme hareketini mi yapıyorlar?
teşekküler bilgi için bende bu akşam başlayacağım nette buldum program.selam kızlar yine harika bigün herşey yolunda ve süper gidio dün giremedim çok yorgundum birazdan yürüyüşe çıkıcam,squatı ben internetten video izleyerek yapmıştım 4 gün kendime zor geldim kendimi çok zorlamışım sanırım merdiven inip çıkamadım acayip hamlamışım sanırım.tam benimde bilgim yok ama popoyu kaldıran bi hareket sanırım bacakları popoyu ve göbeği çok çalıştırdığını hissettim yaparken.ben biraz daha kilo vereyim ondan sonra o şekillendirici hareketleri yapmayı düşünüyorum.60 olduğumda başlıcam
selam kızlar yine harika bigün herşey yolunda ve süper gidio dün giremedim çok yorgundum birazdan yürüyüşe çıkıcam,squatı ben internetten video izleyerek yapmıştım 4 gün kendime zor geldim kendimi çok zorlamışım sanırım merdiven inip çıkamadım acayip hamlamışım sanırım.tam benimde bilgim yok ama popoyu kaldıran bi hareket sanırım bacakları popoyu ve göbeği çok çalıştırdığını hissettim yaparken.ben biraz daha kilo vereyim ondan sonra o şekillendirici hareketleri yapmayı düşünüyorum.60 olduğumda başlıcam
Kahvaltım
1yumurta
3dilim peynir
4zeytin
2domates
1biber
2dilim ekmek
Birazcık reçel
Şekersiz çay
Ekmek çok oldu biliyorum ama mideyi küçültmem gerek yavaş yavaş azaltırım
Diyet nasıl gidiyor bende dun başladım doğum kilolarimi vermem lazım bende burdayimBen de menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara 1 bardak tarçınlı süt
oglen
firinda kabak yemegi bayildim. Tam benlik
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
1 ck çikolata esim verdi onu da
ara
yeşilçay + 3 gun kurusu kayisi
ara
1 bardak ayran + 3 ceviz içi
aksam
istavrit firinda
salata
ara
yeşilçay + elma
Sen 83mü oldun????
Diyet nasıl gidiyor bende dun başladım doğum kilolarimi vermem lazım bende burdayim
buldum canım günlüğünü, tebrikler cok güzel vermişsinGayet guzel gidiyor canim 10 gundur rayina oturttum cok şükür. 12 ekim de basladim 92.5 ile ama hep yap boz yaptim. Mart bana cok iyi geldi.
9.5 kilo da az degilmis yavvvv....
Haftalik hedeflerimi tutturursam insallah bu kilo problemini bitirecem.
Hos geldin
kilo hikayeni anlatsana canim sende. Yeni mi dogum yaptin bebis ne kadarlik.
benim ki si 7.5 aylik
Nazzz seni geccez demistik :)))))Sen 83mü oldun????
buldum canım günlüğünü, tebrikler cok güzel vermişsin
vermeye de devam maşallah.kilomuz cok yakınmış takipteyim cnm. basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?