- 19 Şubat 2015
- 123
- 89
- 123
- Konu Sahibi tatlitambak
-
aynen cnm nşallah.böyle gidersek veririz zaten bugüne kadar hep erteledik bozduk 4-5 ay neki hemen geçiyo günler ,bu sefer pes etmek yok.kendimiz için başka kimse içiin diil kendimize saygımız varsa verdiğimiz sözde durucaz,arada kaçamaklar veya durmalar olabilr moral bozmuycaz hep birlikte vericez bu kiloları :)))
tatlıtambak kilo verdğimde resimlerimi de koycam buıraya ayyy yaaa inşallah o günlerde gelecek öncesi sonrası yapıcammm
bugün güne sporla başladım kahvaltıdan önce 1.5 saat yürüdüm sonra kahvaltı ettm çok iyi geldi,mutluyum:))
var cnm ben de emziriyorum yazmıştım konuşmuştuk unutmuşsun sanırım :) evde koşu bandı var ama ben bazen onda yürüyorum bazende hava güzel olduğunda dışarıda yürüyorum.annem saolsun ona bırakıyorum spora gidince.
20 aylık bi oğlum var cnmAilene birakman gibi sansin var ne guzel biz gurbetteyiz. Cocugun ne kadarlikti canim
20 aylık bi oğlum var cnm
çok sewindim cnm bugün nedense benim motivasyonum düştü ama bozmadım diyetimi bilmiyorum niye neyse düşmek yok senin msjını okuyunca kendime geldim :) herşey güzel olacak :)Oh cok sukur bugünüm cok guzel gecti. Diyeti ile sporum ile.
Jade cim bu aylik 4 kg hedefi beni cok motive etti sıkı sıkı sarıldım diyetime ve bugun kilo almadigimi görünce daha da umutla ciktim yola....
çok sewindim cnm bugün nedense benim motivasyonum düştü ama bozmadım diyetimi bilmiyorum niye neyse düşmek yok senin msjını okuyunca kendime geldim :) herşey güzel olacak :)
saol cnm inşallah.bugünkü menüm
sabah
2 tatlı kaşığı tulum peynir,2 adet etimek,5 adet yeşil zeytin
ara
3 badem,3 fındık
öğle
1 tabak bezelye yemeği içine haşlanmış tavuk göğsünü karıştırıp yedim(çok geldi sonrasında midem bulandı)
akşam
(yememem gerekirdi biliyorum ama yaptım bikere)2 dilim ıspanaklı börek,taze soğan,şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?