19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

tatlıtambak kilo verdğimde resimlerimi de koycam buıraya ayyy yaaa inşallah o günlerde gelecek öncesi sonrası yapıcammm

Ertelemek yok canim. Bu isi seninle bitirecegiz canim

var cnm ben de emziriyorum yazmıştım konuşmuştuk unutmuşsun sanırım :) evde koşu bandı var ama ben bazen onda yürüyorum bazende hava güzel olduğunda dışarıda yürüyorum.annem saolsun ona bırakıyorum spora gidince.

Ailene birakman gibi sansin var ne guzel biz gurbetteyiz. Cocugun ne kadarlikti canim

Ben de 20 dk bisiklet surdum ama aksam da insallah yürüyüş yaparim...

ay ne heveslendim ben simdi kendimizi istersek cok sikmadan bile 4 kg veririz canim

menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu ezine,10 yeşil 3 siyah zeytin.2 dilim ekmek
öğle
2 kepçe domatesli şehriye çorbası
ara
1 portakal,küçük 1 dilim sade kek
akşam
4 kaşık bezelye yemeği,1 tane tavuk budu fıırında sebzeli(2 yemek kaşığı sebzesnden )

20 aylık bi oğlum var cnm

Allah bağişlasin canim.
benim de 4 yasinda bir kizim 7 aylik bir oglum var.

Biliyorsun ben 2-3 gun kacamak yaptm kilo almadigima sevindim cok sukur. Bugun tartildim da. Ve umut oldu bana tam gaz bozmadan devam haftalik hedefim 84 olmak insallah olur

Oh cok sukur bugünüm cok guzel gecti. Diyeti ile sporum ile.
Jade cim bu aylik 4 kg hedefi beni cok motive etti sıkı sıkı sarıldım diyetime ve bugun kilo almadigimi görünce daha da umutla ciktim yola....

Oh cok sukur bugünüm cok guzel gecti. Diyeti ile sporum ile.
Jade cim bu aylik 4 kg hedefi beni cok motive etti sıkı sıkı sarıldım diyetime ve bugun kilo almadigimi görünce daha da umutla ciktim yola....
çok sewindim cnm bugün nedense benim motivasyonum düştü ama bozmadım diyetimi bilmiyorum niye neyse düşmek yok senin msjını okuyunca kendime geldim :) herşey güzel olacak :)

çok sewindim cnm bugün nedense benim motivasyonum düştü ama bozmadım diyetimi bilmiyorum niye neyse düşmek yok senin msjını okuyunca kendime geldim :) herşey güzel olacak :)

Sakin canim bozmadan ilerleyelim ve 6 ay sonra bu isi bitirecegiz insallah. Ve koruma doneminde de ben burada olacagim.
birakmam seni menulerin gayet guzel. Takipteyim seni

saol cnm inşallah.bugünkü menüm
sabah
2 tatlı kaşığı tulum peynir,2 adet etimek,5 adet yeşil zeytin
ara
3 badem,3 fındık
öğle
1 tabak bezelye yemeği içine haşlanmış tavuk göğsünü karıştırıp yedim(çok geldi sonrasında midem bulandı)
akşam
(yememem gerekirdi biliyorum ama yaptım bikere)2 dilim ıspanaklı börek,taze soğan,şekersiz çay

Menun gayet guzel canim bi zaten kisa surede kilo vermeyi hedeflemedik ki. Ben olsam daha da abartir fazla yerdim. Onemli olan sonrasinda yememen...

Iste benim menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
3 dal marol
yarim kk peynir

ara
1 bardak tarçınlı süt

oglen
tost +ayran

ara
yeşilçay+ 2 gun kurusu kayısı

ara
1 bardak ayran +3 ceviz ici

aksam avuçiçi kadar izgara tavuk
salata
1 bardak ayran

ara
yeşilçay ve elma olacak

2.5 lt su ictim ve 45 dk açik hava da yürüyüş yaptım

Evet yine yogurt birgun benim her gunum yogun xok şükür 2 çocuk olunca normal tabi...
diyete devam .aksam misafir var ev temizliyorum. Sonra yemek hazirlarim sonra da bisiklet sürerim

slmlar
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir,5 zeytin
öğle
1 kıymalı pide,ayran
ara
2 dilm börek :)
akşam
2 kepçe erişteli yeşil mercimek çorbası
2 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…