19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Ayyyy ne güzel yazmışsın inşallah yazdığımız kadar kolay ve başarılı oluruz bu yaza Fıstık oluruz inşallah

Ayyyy ne güzel yazmışsın inşallah yazdığımız kadar kolay ve başarılı oluruz bu yaza Fıstık oluruz inşallah

Oluruz canim benim kendime inancim tam. Haftalik hedefleri tutturmaya çalışıyorum. Fazlasi olurasa ne ala... cok vereyim diye derdim de yok inanki....
6 ay sonra biter bu is. Oglum 1 yasina iken ben de fistik gibi olurum

persembe bekliyorum seni de canim

Tmm canım görüşürüz hadi yat seni tutmim iyi geceler

selamlar...
yarın tartı günü inşallah hedefimize ulaşmış oluruz arkadaşlar...herkese iyi geceler...

Slm cnm, sen de uğrayamamissin bugün ilk sayfami güncelleyemedim henüz ama -800 çıktım, yani 82.3 üm
daha iyisi senin olsun inşallah, bakalım sen nasıl cikcaksin

Dun sabah oglen ve aksam ayri ayri yogunluk vardı. Hic yazamadim ama sIzin kilolari takip ettim.
Sabah tartilamadim o yuzden dünkü kilomu yaziyorum

gecen hafta 84.1
bu hafta 83.1
fark 1kg
haftalık hedefimi tutturdum. Inşallah boyle de devam eder..

Bu hafta daha da umutla devam edecegimmm
hedefim haftalik 1 kg di yani haftaya 82 olmam lazim ben ise 81.9 olamk icon elimden geleni yapacağım. Sporada başlamak istiyorum

ay tam da benim geçen hafta ki kilom, tebrikler canım

harikasın cnm tebrikler

Canim 19 martta bir daha tartil istersen aylik hedefinin karsısina yazayim kilonu ilk sayfada

Slm tatlıtambak dün giremedim kusura bakma dün yine 82 kiloydum bugün tartılmadım Çarşamba ya Kadar'da tartılmıcam artık haftada 1tartılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…