- Konu Sahibi tatlitambak
-
Ay Süpersin canım evet bende istiyomCanim 1. Sayfaya bakarsan ayrıntılı yaptim mesela aylik 4 kilo olarak haftalik ta 1 kg olarak hedef yaptim kendime....onu yakalamaya çalışıyorum
Ayyyy ne güzel yazmışsın inşallah yazdığımız kadar kolay ve başarılı oluruz bu yaza Fıstık oluruz inşallah
Tmm canım görüşürüz hadi yat seni tutmim iyi gecelerOluruz canim benim kendime inancim tam. Haftalik hedefleri tutturmaya çalışıyorum. Fazlasi olurasa ne ala... cok vereyim diye derdim de yok inanki....
6 ay sonra biter bu is. Oglum 1 yasina iken ben de fistik gibi olurum
persembe bekliyorum seni de canim
Slm cnm, sen de uğrayamamissin bugün ilk sayfami güncelleyemedim henüz ama -800 çıktım, yani 82.3 ümEvet canim seninle cok yakin kilolatimiz bakalim yarin sen ne çıkacaksin umarim iyi bir rakam görürsün
Slm cnm, sen de uğrayamamissin bugün ilk sayfami güncelleyemedim henüz ama -800 çıktım, yani 82.3 üm
daha iyisi senin olsun inşallah, bakalım sen nasıl cikcaksin
ay tam da benim geçen hafta ki kilom, tebrikler canımDun sabah oglen ve aksam ayri ayri yogunluk vardı. Hic yazamadim ama sIzin kilolari takip ettim.
Sabah tartilamadim o yuzden dünkü kilomu yaziyorum
gecen hafta 84.1
bu hafta 83.1
fark 1kg
haftalık hedefimi tutturdum. Inşallah boyle de devam eder..
ay tam da benim geçen hafta ki kilom, tebrikler canım
Sevindim buna canim... benim hedefim 66 68 arasi olmakgünaydın...
mahzen ve sen hemen hemen aynı kilodasınız, gözüm üzerinizde
Dun sabah oglen ve aksam ayri ayri yogunluk vardı. Hic yazamadim ama sIzin kilolari takip ettim.
Sabah tartilamadim o yuzden dünkü kilomu yaziyorum
gecen hafta 84.1
bu hafta 83.1
fark 1kg
haftalık hedefimi tutturdum. Inşallah boyle de devam eder..
bu haftaki kilom 70.700 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?