- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Slm tatlıtambak dün giremedim kusura bakma dün yine 82 kiloydum bugün tartılmadım Çarşamba ya Kadar'da tartılmıcam artık haftada 1tartılcam
tartılcam cnm bana dedin dimi ?:)Canim 19 martta bir daha tartil istersen aylik hedefinin karsısina yazayim kilonu ilk sayfada
tartılcam cnm bana dedin dimi ?:)
evet cnm o güne kadar kilo almazsam eğer aylık hedefime ulaşmış bulunuyorum :)Evet canim sana dedim. Senin 1 ay doluyor ya o bakimdam dedim. Gerci sen aylik hedefine ulastin bile bence
Canim yogurt kurune devam mibu haftaki kilom 70.700 :)
Canim oruc nasil gidiyo ya ben orucken uyuyamayinca sinirli oluyorum kizim cok erken kalkiyo ona sinirli davranmak istemediğim icin tutamadim yoksa coook borcum varBen de perşembe günü ne kadar orucum o yuzden menu paylaşımı yapmıyorum
evet cnm devam ediyorum çok düzenli yapamıyorum ama yine de faydasını görüyorum düzenli yaptıımda daha çok faydasını görüyorum bugün 1 kere yapabilldim dışardaydım çünkü işteyken de atladığım oluyo ama günde 1 kere mutlaka yapıorumCanim yogurt kurune devam mi
Canim oruc nasil gidiyo ya ben orucken uyuyamayinca sinirli oluyorum kizim cok erken kalkiyo ona sinirli davranmak istemediğim icin tutamadim yoksa coook borcum var
senin nasil oluyo nasil gidiyo
ayyy ben de yapsam o diyeti yaa bulamazsam burdan yazarmısın cnm .biraz önce sandviç yedim çok acıktımCanim yani onceleri aynen oyle idi. Ama esım sağolsun evde oldugu zamanlara denk getiriyorum. O evdeyken biraz uyuyorum.yemekte zaten basit seyler oluyor. Oruçlu iken cogu zaman kahvalti yapiyoruz. Son 4 gun kaldi ama 1 hafta ara verecegim.ve bu 1 hafta da da ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetini yapacağım. Artik 79 larda olmak istiyorum
forumda varmış cnm buldum diyeti
ayyy ben de yapsam o diyeti yaa bulamazsam burdan yazarmısın cnm .biraz önce sandviç yedim çok acıktımşu an çok pişmanım ve canım sıkıldı (
yarın başlıcam cnmBen bugun başlıyorum canim sen ne zaman başlayacaksin
yarın başlıcam cnm
Canim bende yapıyorum ara araevet cnm devam ediyorum çok düzenli yapamıyorum ama yine de faydasını görüyorum düzenli yaptıımda daha çok faydasını görüyorum bugün 1 kere yapabilldim dışardaydım çünkü işteyken de atladığım oluyo ama günde 1 kere mutlaka yapıorum
Maşallah canim sen iyisin bu hafta bende ayca kaya uygulayacagim inşaallahCanim yani onceleri aynen oyle idi. Ama esım sağolsun evde oldugu zamanlara denk getiriyorum. O evdeyken biraz uyuyorum.yemekte zaten basit seyler oluyor. Oruçlu iken cogu zaman kahvalti yapiyoruz. Son 4 gun kaldi ama 1 hafta ara verecegim.ve bu 1 hafta da da ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetini yapacağım. Artik 79 larda olmak istiyorum
Maşallah canim sen iyisin bu hafta bende ayca kaya uygulayacagim inşaallah
bu gidisle ben yerimde sayacagim sen 75e doğru gideceksin
Aylik 8kilo verdiren diye geciyo menüyü paylasirim inşallahInsallah beraber 75 olalim canim. Sende dene bakalim ayca kayanin diyetini hangisini uygulayacaksan beni de haberdar et ve sonucundan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?