19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Ben de perşembe günü ne kadar orucum o yuzden menu paylaşımı yapmıyorum
Canim oruc nasil gidiyo ya ben orucken uyuyamayinca sinirli oluyorum kizim cok erken kalkiyo ona sinirli davranmak istemediğim icin tutamadim yoksa coook borcum var
senin nasil oluyo nasil gidiyo

Canim yogurt kurune devam mi
evet cnm devam ediyorum çok düzenli yapamıyorum ama yine de faydasını görüyorum düzenli yaptıımda daha çok faydasını görüyorum bugün 1 kere yapabilldim dışardaydım çünkü işteyken de atladığım oluyo ama günde 1 kere mutlaka yapıorum

Canim oruc nasil gidiyo ya ben orucken uyuyamayinca sinirli oluyorum kizim cok erken kalkiyo ona sinirli davranmak istemediğim icin tutamadim yoksa coook borcum var
senin nasil oluyo nasil gidiyo

Canim yani onceleri aynen oyle idi. Ama esım sağolsun evde oldugu zamanlara denk getiriyorum. O evdeyken biraz uyuyorum.yemekte zaten basit seyler oluyor. Oruçlu iken cogu zaman kahvalti yapiyoruz. Son 4 gun kaldi ama 1 hafta ara verecegim.ve bu 1 hafta da da ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetini yapacağım. Artik 79 larda olmak istiyorum

ayyy ben de yapsam o diyeti yaa bulamazsam burdan yazarmısın cnm .biraz önce sandviç yedim çok acıktım şu an çok pişmanım ve canım sıkıldı (

ayyy ben de yapsam o diyeti yaa bulamazsam burdan yazarmısın cnm .biraz önce sandviç yedim çok acıktım şu an çok pişmanım ve canım sıkıldı (

Yediginden pısman olma canim acwlwmiz yok. Aylik hedefine ulaştin insallah. Eger ben ulasamazsam diger ay kensimi daha cok sıkmam gerekecek

Canim bende yapıyorum ara ara
dunde yaptim ama hic fark etmedi
ama yinede devam en azindan saglikli seyler

Maşallah canim sen iyisin bu hafta bende ayca kaya uygulayacagim inşaallah
bu gidisle ben yerimde sayacagim sen 75e doğru gideceksin

Maşallah canim sen iyisin bu hafta bende ayca kaya uygulayacagim inşaallah
bu gidisle ben yerimde sayacagim sen 75e doğru gideceksin

Insallah beraber 75 olalim canim. Sende dene bakalim ayca kayanin diyetini hangisini uygulayacaksan beni de haberdar et ve sonucundan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…