19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

ben almıstim bile biliosun tatlıtambak şimdi az da olsa vermişim sende vericeksin! kilo bildirimlerimizi yazmayı unutma :) öptüm

Yok canim kopmam zaten ah bir de ben adet olsam oglum 9. Ayina yeni girdi. O zaman daha rahat edecem

ben almıstim bile biliosun tatlıtambak şimdi az da olsa vermişim sende vericeksin! kilo bildirimlerimizi yazmayı unutma :) öptüm

Yazacam canim unutmama. Artik kendi gunlugim de daha aktif olmaya calisacagim.
1 nisan 81 di hedefim insallah yakinlasmak icin elimden geleni yapacagim.
veee menu paylaşmaya yarin itibariyle devam

Evettttt sevgili günlüğüm
diyet seruvenime 92.5 kilo ile basladim ama hiç adam akilli diyet yapamadim. Ve 10 kg vermişim. 82.5 kg oldum. Artik yarin kacamaksiz baslamak istiyorum 1 ay kacamak yapmayacagim ve 1 ayin sonunda kacamak yapmadığım icin kendimi odullendirecegim.

Günaydın Günlüğüm
bugun 1 aylik diyetimin ilk günü ve basladim cok sukur
menumu aksam toplu olarak yazacagim ve 1 nisana kadar yeminliyim tartilmamaya

menüm
sabah:
5 dilim kızarmış ekmek 1 haşlanmış yumurta,1 kk beyaz peynir,5-6 zeytin,2tatlı kaşığı tereyağ ve 3 tatlı kıaşığı reçel ewet kahvaltıyı abarttım
öğle:
1 ortaboy kase yoğurdun içine bir çorba kaşığı buğday ruşeymi ve 4 adet çilek
akşam:
1 tabak sebzeli tavuk budu(2 adet but) 2 kaşık bulgur pilavı,salata

1,5 saat yürüyüş ve yarım saat park aletleri yaptım.

Sabah
2 haşlanmış yumurta

ara
sutlu sekersiz nescafe
2 kuru kayisi

oglen
2 haşlanmış yumurta
2 havuc

ara
1.5 kaşık beyaz leblebi
sade nescafe

aksam
1 tabak karnabahar yemeği
Yogurtlu mor lahana

Ara
cay
1 avuc kabak çekirdeği

Canm bir gunde 4 yumurta biraz fazla olmus gibi geldi bana.onun disinda menun gayet guzel...
Cok guzel gidiyorsun

Canm bir gunde 4 yumurta biraz fazla olmus gibi geldi bana.onun disinda menun gayet guzel...
Cok guzel gidiyorsun

Yumurtaya bayılıyorum canim ya ve 2 gundur midem agriyorsu çok karisik yedigim icin o yuzden bugun sade yemek istedim

Evet bugunüm de guzel gecti... 1 nisan aylik hedefim yaklastim mi acaba 81 e cok heyecanlıyım.

selam canım, uğramamışsın merak ettim sonucunu, sevgili rakibem.
Bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum cnm

ayyy yarın kilo bildirimi dimi eyvahhhh bakalım neler olacak ???

Kilom 83.9 bu sabah maalesef kilo aldim. Aylik hedef tutmadi ama 1 mayis 77 olmak icin elimden geleni yapacam.

Yeni bir başlangıç yapiyorum yeni bir ay icin

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
12 yeşil zeytin
yeşillik
1 cay bardagi tuzsuz fıstık
Yeşilçay

bir de bugun maydanoz kürüne başladım 15 gun devam edecem bakalimmm:)

T tatlitambak canim bisiklet suruyomusun sauna esofman giyiyomusun merak ettim bende bisikletimi getirdim sureyim diyorum faydasini gorurmuyum ki

T tatlitambak canim bisiklet suruyomusun sauna esofman giyiyomusun merak ettim bende bisikletimi getirdim sureyim diyorum faydasini gorurmuyum ki

Canim sauna eşofman i giymiyorum ki onlarin sadece terletme ile su kaybettirdigine inaniyorum. Evet haftada 2 gun bisiklet 2 gun de yürüyüş yapiyorum genelde ve bisikletten bacakalarim inceldi canim. Bunu herkes soyluyor özellikle bacaklarin incelmis diyor.
sanki yaparken bir faydasi yok gibi geliyordu bana. Ama geri donusumler guzel olunca bende daha zevkle surmeye basladim

Anladim canim bide ne kadar suruyosun bisikleti
vucudu sekillendiriyo diye duymustum benim bacaklarda sorun yok kalcali bi bayan degilim gobek bel sirtlar yani ust bolge daha sorunlu bisiklet popoyu diklestiriyo beli inceltiyo demislerdi gerci kilo verince nerde fazlalik varsa ordan gider dimi offf yaz geldi tambak yAaa biz hala iki ileri bir geri toparlanalim arkadascim

Toparlanmak icin guzel bir gun bence canim. Annenlerdesin madem birak bebegi annene cik yürü canim. Yediklerine dikkat et vermek icin canımız çıkıyor...

en az 30 dk sürüyorum 45 e tamamladigim da oluyor ama bebek malum iste ne kadar izin verirse....
kilo verdin mi heryerden gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…