- 19 Şubat 2015
- 123
- 89
- 123
- Konu Sahibi tatlitambak
-
ayyy bnmm de pc bozuldu bayadır yazamadım girip bakıorum kimseler yok çok merak ettim üzülme cnm ben 71.5 a kadar çıkmıştım tekrar verdim hele şükür şimdi 70.400 üm.kopmayalım dewam edelim her hafta kilo vermediğimiz de hemen motivasyonumuz düşmesin yola öyle çıkmadık her hafta kilo vermek zorunda değiliz almamaya çalışalım yeter spora devam biz başaracağiz bide ben şu an regl dönemindeyim bu hafta oolmazsa öbür hafta olur üzülme sakın beraber yapıcaz arkadaşım ben sana ve kendime çok güveniyorum hadi bakalım kopmak yok öyle yada böyle bu kilolar gidicek
ben almıstim bile biliosun tatlıtambak şimdi az da olsa vermişim sende vericeksin! kilo bildirimlerimizi yazmayı unutma :) öptüm
Canm bir gunde 4 yumurta biraz fazla olmus gibi geldi bana.onun disinda menun gayet guzel...Sabah
2 haşlanmış yumurta
ara
sutlu sekersiz nescafe
2 kuru kayisi
oglen
2 haşlanmış yumurta
2 havuc
ara
1.5 kaşık beyaz leblebi
sade nescafe
aksam
1 tabak karnabahar yemeği
Yogurtlu mor lahana
Ara
cay
1 avuc kabak çekirdeği
Canm bir gunde 4 yumurta biraz fazla olmus gibi geldi bana.onun disinda menun gayet guzel...
Cok guzel gidiyorsun
Ben toparlanamadim tatlim yaaa yarin biraz nefsimi koreltmek adina oruç tutacam hem kalan 4 gunumu bitireyim...ayyy yarın kilo bildirimi dimi eyvahhhhbagünneler olacak ???
T tatlitambak canim bisiklet suruyomusun sauna esofman giyiyomusun merak ettim bende bisikletimi getirdim sureyim diyorum faydasini gorurmuyum ki
Anladim canim bide ne kadar suruyosun bisikletiCanim sauna eşofman i giymiyorum ki onlarin sadece terletme ile su kaybettirdigine inaniyorum. Evet haftada 2 gun bisiklet 2 gun de yürüyüş yapiyorum genelde ve bisikletten bacakalarim inceldi canim. Bunu herkes soyluyor özellikle bacaklarin incelmis diyor.
sanki yaparken bir faydasi yok gibi geliyordu bana. Ama geri donusumler guzel olunca bende daha zevkle surmeye basladim
Anladim canim bide ne kadar suruyosun bisikleti
vucudu sekillendiriyo diye duymustum benim bacaklarda sorun yok kalcali bi bayan degilim gobek bel sirtlar yani ust bolge daha sorunlu bisiklet popoyu diklestiriyo beli inceltiyo demislerdi gerci kilo verince nerde fazlalik varsa ordan gider dimi offf yaz geldi tambak yAaa biz hala iki ileri bir geri toparlanalim arkadascim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?