19 şubattan 25 temmuz a son yolculuk

Oğlen yemegini yine kahvalti tarzi yaptim. Eehhh birazda esimle cay keyfi yaptik.
aksama menu cok dikkatli olmali

planim
1 kepce corba
karnabahar haslama baharatlı
1 kepce yoğurt
eger doymazsam havuc ve marol yerim

öğlen yemeğim öncesinde yoğurtlu kürü yaptım yarım saat sonra 8 çorba kaşığı sebze yedim ekmek yok

Slm canım tatlıtambak hayırdır 25temmuzda ne var yazdında benmi kaçırdım

Çok azimli gördüm seni canım hadi inşallah bu sefer olsun sen benim gibisin eğer bikere kaçırırsan 1hafta toparlayamıyosun ve+larla geri dönüyoruz ancak ve ancak kendimize zarar veriyoruz...
Seni bilmem ama ben rejim yaparken çok mutlu oluyorum ve yemekler daha lezzetli geliyo bana.....
Hadi canım hayattan zevk almaya beraber mutlu olalım inşallah

Aynen oyle ayarim yok benim bozdum mu tam bozuyor ve toparlanamiyorum ama bu gunluk bana ugurlu gelecek inaniyorum...
aynen az yedigim zaman onun hafifligini butun hayatim da hissediyorum. En guzel de namaz kilarken zevk aliyorum

3 bebis dünyanın en güzel şeyi insanı çok mutlu ediyor herkese tavsiye ederim ama biraz ara vererek özlemen lazim

Ins. Seningunluk banada ugurlu gelir insanın o tikaba dolu şişkinlik mide ile hareket etmesi ne zormuş bende şimdi anlıyorum 3. Bebek mi düşünüyon

Yok canim hemen degil de oglum 2 yasini doldurduktan sonra istiyorum daha 7 aylik soyle 1.5 sene kadar zayif gezeyim. Zaten gebelik te cok kilo almiyorum.
Bugun ki menunu sabirsizlikla bekliyorum

3 bebis dünyanın en güzel şeyi insanı çok mutlu ediyor herkese tavsiye ederim ama biraz ara vererek özlemen lazim

Ya ben zaten çocukları cok seviyorum. 7 aylik ama kucukluğünü özlüyorum simdiden.... cok ara vermem herhalde esim de cocuk seviyor.
zaten vakti ne zaman sa o zaman Rabbim gonderiyor.
oooo ben 4 bile istiyorum

Canim bence sosis ve sucugu dikkatli tuketmek lazim.ben de sucugu cok seviyorum hfta da 3 4 gun yerdim ama jafta da bir e dusürecegim...
yediklerin fazla degil ama biskuviler olmayabilirdi

Normalde dersim 11.40da bitiyor kahvalti yapmadan ciktigim için hemen bisküvi yedim . sans ya dersin biri iptal oldu eve geldim Esim kahvaltiyi hazirlamis dayanamadim yedim :)

Normalde dersim 11.40da bitiyor kahvalti yapmadan ciktigim için hemen bisküvi yedim . sans ya dersin biri iptal oldu eve geldim Esim kahvaltiyi hazirlamis dayanamadim yedim :)
Afiyet olsun canim onemli olan onumuze bakmak geçmise degil dimi
Senin kilo durumlarin nasil anlatsan bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…