- 28 Kasım 2014
- 876
- 1.323
- 158
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Tatlım sabah 70.5 geldim olsun ama bu günkü menum de az yemeğe calisiyprum
Slm canım tatlıtambak hayırdır 25temmuzda ne var yazdında benmi kaçırdım
Çok azimli gördüm seni canım hadi inşallah bu sefer olsun sen benim gibisin eğer bikere kaçırırsan 1hafta toparlayamıyosun ve+larla geri dönüyoruz ancak ve ancak kendimize zarar veriyoruz...
Seni bilmem ama ben rejim yaparken çok mutlu oluyorum ve yemekler daha lezzetli geliyo bana.....
Hadi canım hayattan zevk almaya beraber mutlu olalım inşallah
Ins. Seningunluk banada ugurlu gelir insanın o tikaba dolu şişkinlik mide ile hareket etmesi ne zormuş bende şimdi anlıyorum 3. Bebek mi düşünüyonHadi bugun cok dikkat ette yarina 69.9 u gör.
Sen gorsen ben burada rahatlayacam
Ins. Seningunluk banada ugurlu gelir insanın o tikaba dolu şişkinlik mide ile hareket etmesi ne zormuş bende şimdi anlıyorum 3. Bebek mi düşünüyon
3 bebis dünyanın en güzel şeyi insanı çok mutlu ediyor herkese tavsiye ederim ama biraz ara vererek özlemen lazim
3 bebis dünyanın en güzel şeyi insanı çok mutlu ediyor herkese tavsiye ederim ama biraz ara vererek özlemen lazim
Sorma ya tatlı 1 numara 17 yaşında 2 numara 14 ve son 3 numara 1.5Seninkilerin yaş arasi ne kadar
Sorma ya tatlı 1 numara 17 yaşında 2 numara 14 ve son 3 numara 1.5
Allah tüm yavrularimiza sağlıklı uzun ömürler versin
Canim bence sosis ve sucugu dikkatli tuketmek lazim.ben de sucugu cok seviyorum hfta da 3 4 gun yerdim ama jafta da bir e dusürecegim...
yediklerin fazla degil ama biskuviler olmayabilirdi
Afiyet olsun canim onemli olan onumuze bakmak geçmise degil dimiNormalde dersim 11.40da bitiyor kahvalti yapmadan ciktigim için hemen bisküvi yedim . sans ya dersin biri iptal oldu eve geldim Esim kahvaltiyi hazirlamis dayanamadim yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?