19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

yaseminxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
76
39
38
Ankara
Oncelikle okuyanlara teşekkür ederim ve yazma amacım konusabilecegim kimsem yok buraya yazıyorum içimi dökmek amacıyla. .

Evet 16 yaşındaydım zorla sevdiğim kişi bana sahip oldu hamile kaldım aldırmadık 5 aylık hamileydim evlendik istediğim eşyalar bile alinmadi hamileydim giyecek hiç birşeyim yoktu eşim dalga geçerdi giyecek başka bişeyin yokmu çıkar artık şunları diye ama elimden tutup çarşıya götürüp bişeyler almasını beklerdim ben.
Canım bişeyler çekerdi soyleyemezdim söylesem de umursamaz di daha çok zoruma giderdi kendisi de hiç sormadı canının çektiği birsey varmı diye.
Ben doğum yaptım hastanede bile bakıyorum herkes gecelik takımı giyiyor başında bandanalar ben ise bütün hamileligim boyunca giydiğim esofmani.
Eltimde hamileydi o zamanlar eşi dolabı doldurur du meyvelerle yiyeceklerle cebinden ceviz çıkarıp yerdi eşi hamile diye almış özellikle ben de ozenirdim. Üzerinden geçti 3 yıl ama değişen şey sadece geçen seneler oldu suan evde yiyecek birsey bile yok sadece kendi yemek yiyeceği aksamlar ekmek alır eve.
Çocuğuna çok düşkundur ona herseyi alır kres e bile gönderiyor
Bana hiç para vermez bir keresinde 40 tl vermişti birsey için bende gerektiği için harcadım onu alamadim tekrar verirmisin dedim cevabı hemen yedin mi oldu.
Evlendigimden beri hiç mağazaya götürüp hadi bgendigini al demedi bana bayramda bile kendine pantolon almak için girdiği mağaza da bir gömlek istedim almadı suan kendimi uçurumun kenarında gibi hissediyorum artık ağlayacak kadar bile gücüm kalmadı çok çaresizimm

Allahım inanamıyorum ya kaç yaşındaydı bu herif siz 16 yaşındayken?

merhaba , cok uzuldum.. Allah yardimciniz olsun..

ailenizin maddi durumu nasil? bosanip bir ise girip calissaniz? omrunuzu bu adamla gecirmeyin. lutfen.
tek basiniza kalsaniz maddi zorluk cekseniz, ne kadar zor olursa olsun bundan kotu olmaz Allahin izniyle.
hatta cocuguna duskunmus babasi, o maddi destek olur ona. korkuyormusunuz neden ayrilmiyorsunz? siddet mi var?

Çaresiz değilsin. Eşinden izin alma gir bir işe çalış. Sonrada pılını pırtını topla ayrıl o evden, kendi hayatını kur.
Hiç bişey yapamıyorsan kadın sığınma evlerine başvur onlar sana yardım eder.
183 sosyal destek hattını ara, ordan sana ne yapman gerektiğini söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…