- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Çocuğa muz al derim alır ama eksilince sen kendin için aldirmissin der hemen yiyemem ona aldığı seyleri
Şaka gibisin,ne ile beslenip yaşıyorsun peki,ben halen inanmıyorum konuna.daha sağlam bir hikaye uydurabilirsinÇocuğa muz al derim alır ama eksilince sen kendin için aldirmissin der hemen yiyemem ona aldığı seyleri
Zamanında tecavüze uğradığınızı ailenize söylediniz mi? Ya da şikayet etseydiniz gerekli yerlere
Şaka gibisin,ne ile beslenip yaşıyorsun peki,ben halen inanmıyorum konuna.daha sağlam bir hikaye uydurabilirsin
İnanmıyorsanız yazmaya devam etmeyin hanımefendi.Şaka gibisin,ne ile beslenip yaşıyorsun peki,ben halen inanmıyorum konuna.daha sağlam bir hikaye uydurabilirsin
Arkadaşım daha çok küçüksün.Kalbi güzel insanlar size teşekkür ederim ve inanmayıp beni daha kötü etkileyecek yorum yapanlar sizede saygı duyuyorum
Size mi soracam yazıp yazmayacağımı,burda konu paylaşan herkes her yoruma açık olmalı,konu sahibi daha açıklayıcı olsa ve konusu gerçekse biz de okur fikir veririz,size ne bundan...İnanmıyorsanız yazmaya devam etmeyin hanımefendi.
Kimse sizi inandırmak zorunda değil.
Kib.tuşu var orda. Basar geçersiniz.
Hayret bir şey.
Size mi soracam yazıp yazmayacağımı,burda konu paylaşan herkes her yoruma açık olmalı,konu sahibi daha açıklayıcı olsa ve konusu gerçekse biz de okur fikir veririz,size ne bundan...
Hi tecavüzcü ile evleniliyor ve sadece maddi sorunlar var. Nickindende anlasiliyor tamamen fake konu oldugu..
hem sen hem çocuğun küçüksünüz.Ben ce doğru söylemiş inanmıyorsanız okumak zorunda değilsiniz yorumlarınız beni daha çok uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?