19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

ne denir ki. yaşantınız belli. anca işe girmeniz değişiklikler yapmanız gerekiyor ama izin vermiyor diyorsunuz. biz burdan ne yapabiliriz ki. boşanıp ayrılmayı düşünmediğinize göre (?)

Arkadaşşm daha yasın çok küçük.
Kötü bir şey gelmiş basına mecburi bir evlilik yasamişsin.hayatını herşeyden mahrum olarak geçirme.bir iş bul çalış.
Çocuğun kreşe gidiyormuş.dısarda çalişmana izin vermiyosa hiç degilse kendi harçliğini cıkarırsin.
Sana çok üzüldüm resmen adamin merhametine kalmişsin.
Kendine bunu yapma çok gençsin.bos bir adam için omrunu curutme.bu adam sana masraf etmiyosa masraf ettiği baskalari vardir.

ne denir ki. yaşantınız belli. anca işe girmeniz değişiklikler yapmanız gerekiyor ama izin vermiyor diyorsunuz. biz burdan ne yapabiliriz ki. boşanıp ayrılmayı düşünmediğinize göre (?)

Anlatacak kimsem olmadığı için ben sadece içimi dökmek amacıyla yazdım teşekkür ederim hepinize

Sen de alışverişi çocuğa diye yaptırma

Yani pirinç bulgur vs de tane ile alınmaz ya

Aylık aldır yumurtayı koli ile aldır

Seviyor kek yapıyorum diye un şeker aldır

Bakliyat aldır meyve sebze aldır

Çocuk kreşe gidiyorsa gündüz evde yanlızsın örgü vs öğren ör sat

Çocuğun meyve yemedigini biliyor bulgur pirinç aldırıyorum bende insanım sadece kendin yiyecekken ekmek alıyorsun ben ne yiyeceğim diyorum sen diyet yap diyor

Para kazanmayi çok istiyorum oğluma ordugüm yelerlerden 2 tanesini tuhafiyeye verdim satılinca parasini verecekti ama hala duruyor

Anladigim kadariyla seninle evlenmek istemiyordu o yuzden gaddar davraniyor. İyi bir es olamasada iyi bir baba. Cocugunu bir sureligine birak derim. Bir ise girip, duzen kurabilirsin daha cok gencsin. Bosanip ve cocugunuda alabilirsin. Nafakayla çocuğu krese yollar gul gibi gecinirsiniz.

Allah yardımcınız olsun ya. Sizin dışarı çıkmanıza izin veriyor mu.. meslek eğitim kurslarına filan gitseniz çocugunuz kreşteyken.. okuyabildiniz mi liseyi tamamlayabildiniz mi.. ona muhtaç olun diye çalışmanızı bile istemiyor pislik adam

o kadar çok yalancı kadın var ki bana zorla sahip oldu diyen inanmak da zorlanıyorum buna

kadın bile kadına inanmıyor. sonra da tecavüzcüler, sapıklar neden dışarda diye düşünüyoruz. Elbette yalan söyleyen kadın da vardır ama sayılarının "inanmakta zorlanacagimiz" kadar çok olduğunu hiç sanmıyorum.

Niye fake diye dusunuyorsunuz yokmu boyle hayatlar var malesef.
Konu sahibi esin sana bakmak zorunda kiyafette alacak yiyecekte bu onun gorevi iste alacaksin de almiyorsan bende ise girerim de.allah yardimcin olsun

Nasıl anladın fake olduğunu?
Nick ne alaka?

Tecavüz sonucu bir bebek dogurdugunda, sanmam asil derdin esofman oldugu. Konu sahibi onca travma geciriyor ve tek maddi dertleri var. Hayatin zorlugu üzerine, duygalari üzerine bir satir yok. Birisi burda sormus ogluna düskün baba nasil ekmek almiyor diye. Konu sahibin cevabini okumani tavsiye ederim. Cok sacma bir cevap olmus.

Ve isimin arkasinda xxx eklemesi alay etmek icin yapiyor. Bu kadar agir bir problemi bu kadar basit bir nick ile anlatilmaz.

Sagolun diyorum ama giremezsin diyor kıyafet istiyorum dolabın dolu ya diyor yiyecek birsey al ben ne yiyeceğim diyorum diyet yapsana sen diyor

Ben evlenmeden once açtım bu üyeliği hem herkes yazacağı soruna göremi nick alıyor o zaman seninki de Kalpsiz olmasi lazim di siz ne kadar kötü insanlarınız ya XXX koymak dalga konusu mu kaç yıl önce alınan üyelik pesSSS doğrusu

Konu gerçek mi değil mi bilmiyorum. Ama bu durumda olan birçok kadın tanıyorum. Belki yardımcı olur. Lütfen 2. Bebeği yapma. İnternet üzerinden para kazanacağın çok sayıda iş bulunuyor. Yeteneklerine göre araştır. Eşini bir şekilde çalışmaya ikna et. Bileziklerin nerede? Sende mi?

Asıl derdim esofman öylemi yazıklar olsun sizin gibi insanlara orada benim yaşadığım acıyı tahmin edebiliyorsun sen ben sezaryan dikisimin tam ustune gelen esofmani surekli elimle tutarak yuruugumde herkes hastanedekiler bunla rahat edemezsin neden pijama giymedin dediklerin deki üzüntüyü anlayabilirmisin eslerine sezaryan yastigi alip gelen sirf rahat etsinler diye bana bi pijamayi layik gormemi bir adam diyorum tek derdim esofman öylemi ? Pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…