19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

E yani bu yasta yaşanacak seyler mi bunlar!oku yasin genç meslek sahibi ol!kimseye muhtaç olma.bunu istersen yaparsin/

çok ama çok uzuldum ne hayatlar var Allah kahretsin.ne olarak goruyo bu ruh hastasi seni robot musun sen butun bunlarin yaninda duygularin kalbin gururun kim bilir kac kez kirilmiştir ya içim parçalandi canim benim canimm. ruh halini tahmin edemiyorum.sen bir bireysin bunun farkina var tamam mi butun guc bizim icimizde harekete gecmen lazim dinleme o adami bir ise gir hemen yapamaz misin bunu

Bu sanki kendileri asiri zekiymis de geri kalan herkes aptalmis gibi her konuya "inanmiyorum sana fakesin" diye ziplayanlar benim sinirlerimi ziplatiyor. Konunun sahte (fake de ne demekse sahte diyelim) olduguna inaniyorsaniz yorum yaparak konuyu daha da gundeme getirmeyin , gecin. Eger bu konuyu yazan kadin yalan soyluyorsa o o gunluk sacma bir sekilde eglenir , ciddiye alan insanlar da bir insana dertlenmis olur ve biter. Fakat konu dogruysa siz cok bilmisler yuzunden hem zaten hayati zor olan bir kadin cok uzulmus hem de buna benzer bir hayat yasayip konuyu okuyan kadinlar uzulmus olur. O cok yukse iqlarinizla bilimle falan ugrasin boyle FAKE konularla ugrasmayin bence. Kibirli, kalpsiz surusu!

Care ariyorum ama aklima gelenlerin hepsi zaten arkadaslar tarafindan soylenmis ve olumsuz sonuclanmis... keske ile baslayan cumleler kurup sizi uzmek de istemiyorum.. Allah yardimciniz olsun..

Konuyu atlayarak atlaya okudum keşke okumasaydım, bu konu fake dahi olsa bu tür olaylara yabancı değiliz bir Türkiye klasiği bu, büyük büyük laflar edenler olmuş çocuklarımız var yahu yarın ne olacakları belli mi

Arkadasim sahteligin gerçekliğin beni ilgilendirmiyor konunun. Benim teyzeminde esi calismasina izin vermiyor bazi dukkanlar var evlere boncuk dikis isi veriyorlar. Onlardan alip yapiyo akmasada damliyor. Basina ne geldi ne yasadin bilemiyorum pişmanliginda faydasi yok. Insallah esine allah akil fikir verir vermiyorsada seni kurtarır onun elinden. Allah büyüktür

Ey insanlar ortada Üzgün bir kadin var, hatta cocuk yasta bunlari yasamis bir kadin. "Sen yapmissin cezani cek, sen soylesin ailende pis kaka, adamin karaktersiz zart zurt" diyorsunuz ya, bh bicare kadina faydasi olmuyor, olamaz. Iki dakka kendinizi yerine koyun? Evet aile onemli, bu baskici zihniyet degismedigi surece boyle hikayeleri goruruz. Hic kimse, hic kimseye, istemedigi bir seyi dayatamaz. Ister basbasa kalsin ister ciplak gezsin ister sokakta dolassin, kimse tecavuzu hak etmez! Ulkede hicbir canliya (hatta cansiz seylere de) saygi yok ki? Adam baskici, pislik, adam tecavuz etmis, ve gram saygi duymuyor. Calis diyorsunuz eyvallah haklisiniz da, simdi bu kadin evden ciksa habersiz, adam yakalasa, sen fahiselik yapmaya gidiyorsun diyip dover? Daha beter ini de yapar? Yani ulkemiz oyle igrenc ki, karisini satan herifler de var mesela? Trajik zaten kadinin yasadiklari, biraz daha mantıklı onerilerde bulunmaliyiz. Evden habersiz cikarsa basina daha cirkin seyler gelebilir, belki bunu kolluyorlardir bilemeyiz. Kucuk yerde buyudum ben, bu tarz iftiralarla cok yaktilar kadinlarin basini.

Kizim sen sakin durumunu daha kotuye ssokacak bir sey yapma. Kadin siginma evlerine gidebilirsin belki. Cok zor cok üzüldüm,empati yapmak bile mahvetti beni.
umarim guzel gunlerin uzak degildir allah bir kapi acar sana.

Gerçekten çok üzüldüm durumuna ..şu an yapılabilecek tek şey bir şekilde o iğrenç herifi ikna ederek çalışmaya başlaman. Bir süre para biriktirip ondan sonra boşanıp kendine yeni bir yol çizebilirsin diye ümit ediyorum.
Akrabalarından filan da yok mu şöyle sana yardım edebilecek birileri.?en azından çocuğuna baksın sen çalışırken.

Canım,durumuna çok üzüldüm ..
Ama sana sevdiğin adam tecavüz ettiğinde neden sessiz kaldın.Seni seven adam değil ki o artık..

Olan olmuş ama,koyverme kendini..Yaşın çok küçük,herşeyi yeniden değiştirirsin.Bak bu senin elinde.
Kendini hiç aciz ve zavallı görme.
Biz kadınlar var ya istersek herşeyin altından kalkarız,erkeklerden daha güçlüyüz.

Bak ağlamak seni sadece o anlık rahatlatır ama bunun da sonu yok,nereye kadar ağlayacaksın?

Şimdi bir hayat planı yap,senin evliliğin evlilik değil be canım..Böyle bir adam ömür boyu çekilmez

Ama madem ki şu an gidecek gücün yok,elini güçlendir..
Lise mezunusun anladığım kadari ile,meslek kurslarına gir bir şeyler öğrenince biraz güven gelir.
Sonra işin ne olduğuna bakmadan işe gir.Temizlik yap,çoçuk bak ,tezgahtarlık yap..Elinden ne geliyorsa.

Eşin izin vermiyorsa,direnn. Bak şimdi pes edersen,ileri de çok pişman olursun.

Bunu kendin için yap lütfen.Kendi hayatın için..
Bunları yapmaya başladığın da aradığın o güç gelecek sana.
Ama bir yerden başla,
Aciz değilsin,zavallı değilsin..
Kendini böyle görürsen ,hep bu şekilde kalırsın.
İstersen bana özelden yaz,nerden ne şekilde yardım alırsın yazayım.

bu konu benim boyumu aşar.Size tecavüz eden adamla evlenmişsiniz resmen ama evlenmek zorunda mı kaldınız yoksa çocuğu bilerek mi aldırmadınız onu yazmamışsınız.O yüzden bişey diyemiyorum.Evlenmek zorunda kaldıysanız üzüldüm ama bilerek aldırmayıp evlendiyseniz çok kızdım.

Çocuğu aldırmaya çok ugrastim doktor almak için 4 bin TL istedi yaşım tutmadigindan o ara kimse 4 bin TL yi vereyim de aldır demedi ailemde öyle aldırsamda aldirmasamda evlndireceklerdi ben gene bi umut pide Cide ise girdim günlük 25 tl parayla ama 4 milyarı biriktirmek günde 25 tl ile daha sonra doktor 5 aylık olduğunda 10 bine çevirdi ve aldırmak imkansız oldu

Özelden ben yazamıyorum sen yazabilir misin acaba

Gıyecek fılan neysede eve hıc bısey alınmadıgına ınanmıyorum

kadın sığınma evleri şu an sana yardsımcı olmayabilir. Fakat savcılığa dilekçe verip aile hayatını hiçe sayma, eşlere gerekli yardımın olmaması ve mahrum bırakmadan ceza alabilir. zaten 4 sene olmuştur maksimum 5 yıl tedbiri vardır kesin, bu yaptığı bir suç bilin istedim. çekmeyin bunu. Tecavüze uğramak bir suç değil, maalesef tecavüz edilen suçlu hissediyor hep. Sonra da iş bulun çalışın. En azından 3 kuruş kazanır kuru ekmek de olsa huzurluca yersiniz. Çocuğunuz da çok düzgün yetişmiyor o ortamda. Bir de tecavüzden sonra bebeği neden aldırmadınız? artık bunun için çok geç ama bu büyük bir hata. Şu an ki yasalara yapılan ve alınan kararlara bu nedenle kızıyoruz. Allah ferahlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…