- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Oncelikle okuyanlara teşekkür ederim ve yazma amacım konusabilecegim kimsem yok buraya yazıyorum içimi dökmek amacıyla. .
Evet 16 yaşındaydım zorla sevdiğim kişi bana sahip oldu hamile kaldım aldırmadık 5 aylık hamileydim evlendik istediğim eşyalar bile alinmadi hamileydim giyecek hiç birşeyim yoktu eşim dalga geçerdi giyecek başka bişeyin yokmu çıkar artık şunları diye ama elimden tutup çarşıya götürüp bişeyler almasını beklerdim ben.
Canım bişeyler çekerdi soyleyemezdim söylesem de umursamaz di daha çok zoruma giderdi kendisi de hiç sormadı canının çektiği birsey varmı diye.
Ben doğum yaptım hastanede bile bakıyorum herkes gecelik takımı giyiyor başında bandanalar ben ise bütün hamileligim boyunca giydiğim esofmani.
Eltimde hamileydi o zamanlar eşi dolabı doldurur du meyvelerle yiyeceklerle cebinden ceviz çıkarıp yerdi eşi hamile diye almış özellikle ben de ozenirdim. Üzerinden geçti 3 yıl ama değişen şey sadece geçen seneler oldu suan evde yiyecek birsey bile yok sadece kendi yemek yiyeceği aksamlar ekmek alır eve.
Çocuğuna çok düşkundur ona herseyi alır kres e bile gönderiyor
Bana hiç para vermez bir keresinde 40 tl vermişti birsey için bende gerektiği için harcadım onu alamadim tekrar verirmisin dedim cevabı hemen yedin mi oldu.
Evlendigimden beri hiç mağazaya götürüp hadi bgendigini al demedi bana bayramda bile kendine pantolon almak için girdiği mağaza da bir gömlek istedim almadı suan kendimi uçurumun kenarında gibi hissediyorum artık ağlayacak kadar bile gücüm kalmadı çok çaresizimm
bu konu benim boyumu aşar.Size tecavüz eden adamla evlenmişsiniz resmen ama evlenmek zorunda mı kaldınız yoksa çocuğu bilerek mi aldırmadınız onu yazmamışsınız.O yüzden bişey diyemiyorum.Evlenmek zorunda kaldıysanız üzüldüm ama bilerek aldırmayıp evlendiyseniz çok kızdım.
Canım,durumuna çok üzüldüm ..
Ama sana sevdiğin adam tecavüz ettiğinde neden sessiz kaldın.Seni seven adam değil ki o artık..
Olan olmuş ama,koyverme kendini..Yaşın çok küçük,herşeyi yeniden değiştirirsin.Bak bu senin elinde.
Kendini hiç aciz ve zavallı görme.
Biz kadınlar var ya istersek herşeyin altından kalkarız,erkeklerden daha güçlüyüz.
Bak ağlamak seni sadece o anlık rahatlatır ama bunun da sonu yok,nereye kadar ağlayacaksın?
Şimdi bir hayat planı yap,senin evliliğin evlilik değil be canım..Böyle bir adam ömür boyu çekilmez
Ama madem ki şu an gidecek gücün yok,elini güçlendir..
Lise mezunusun anladığım kadari ile,meslek kurslarına gir bir şeyler öğrenince biraz güven gelir.
Sonra işin ne olduğuna bakmadan işe gir.Temizlik yap,çoçuk bak ,tezgahtarlık yap..Elinden ne geliyorsa.
Eşin izin vermiyorsa,direnn. Bak şimdi pes edersen,ileri de çok pişman olursun.
Bunu kendin için yap lütfen.Kendi hayatın için..
Bunları yapmaya başladığın da aradığın o güç gelecek sana.
Ama bir yerden başla,
Aciz değilsin,zavallı değilsin..
Kendini böyle görürsen ,hep bu şekilde kalırsın.
İstersen bana özelden yaz,nerden ne şekilde yardım alırsın yazayım.
war öyleleri. birebir tanıyorumGıyecek fılan neysede eve hıc bısey alınmadıgına ınanmıyorum
Gıyecek fılan neysede eve hıc bısey alınmadıgına ınanmıyorum
Yiyecek olarak yani, makarna mercimek öyle mi?Bende biliyorum, varlar içimizdeler, bende öyleydim.
Yiyecek olarak yani, makarna mercimek öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?