- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Kadın sığınma evlerine başvursan seni bulunduğun ilden başka biryere alırlar evlafınla beraber.. Boşanırsında.. Geçmişe yönelik dava açabilirsin sanırım avukata danışsan..Ailen ve o pislikten şikayetçi olabilirsin..tv de bu tarz bişey görmüştüm çünkü..Ailem boşanmama müsade etmezler bu sebepler onlara yetersiz geliyor ise girmeyi çok istiyorum çünkü 5 kurusum yok ama eşim calistimiyor
Size mi soracam yazıp yazmayacağımı,burda konu paylaşan herkes her yoruma açık olmalı,konu sahibi daha açıklayıcı olsa ve konusu gerçekse biz de okur fikir veririz,size ne bundan...
:))) cumhuriyet savcısı tarafından re'sen açılması gereken kamu davasını napacağız, böyle bir durum için konuşuyorum?? :)))Olağanüstü evlenme yaşı olduğundan izinle kıyılabiliyor.
Burda bir sürü insan öneride bulunmuş ama konu sahibi hiç birine olur demiyor...boşan diyorlar,çalış diyorlar,internetten iş bul diyorlar,açıktan okul bitir,hiç birine evet veya hayır demiyor...
of of of ne yaşamışsın sen bu yaşda ve daha çocukken 16 yaş ne demek o köpeğinde allah belasını versin böyle itler yüzünden çocuklarımızı gözümüzün önünden ayırmıyoruz sen küçüktün anlamadın o it nasıl yaklaştı sana bu arada ailen biliyorsa ne yaşadığını karşılarsa sana yüz vermezlerOncelikle okuyanlara teşekkür ederim ve yazma amacım konusabilecegim kimsem yok buraya yazıyorum içimi dökmek amacıyla. .
Evet 16 yaşındaydım zorla sevdiğim kişi bana sahip oldu hamile kaldım aldırmadık 5 aylık hamileydim evlendik istediğim eşyalar bile alinmadi hamileydim giyecek hiç birşeyim yoktu eşim dalga geçerdi giyecek başka bişeyin yokmu çıkar artık şunları diye ama elimden tutup çarşıya götürüp bişeyler almasını beklerdim ben.
Canım bişeyler çekerdi soyleyemezdim söylesem de umursamaz di daha çok zoruma giderdi kendisi de hiç sormadı canının çektiği birsey varmı diye.
Ben doğum yaptım hastanede bile bakıyorum herkes gecelik takımı giyiyor başında bandanalar ben ise bütün hamileligim boyunca giydiğim esofmani.
Eltimde hamileydi o zamanlar eşi dolabı doldurur du meyvelerle yiyeceklerle cebinden ceviz çıkarıp yerdi eşi hamile diye almış özellikle ben de ozenirdim. Üzerinden geçti 3 yıl ama değişen şey sadece geçen seneler oldu suan evde yiyecek birsey bile yok sadece kendi yemek yiyeceği aksamlar ekmek alır eve.
Çocuğuna çok düşkundur ona herseyi alır kres e bile gönderiyor
Bana hiç para vermez bir keresinde 40 tl vermişti birsey için bende gerektiği için harcadım onu alamadim tekrar verirmisin dedim cevabı hemen yedin mi oldu.
Evlendigimden beri hiç mağazaya götürüp hadi bgendigini al demedi bana bayramda bile kendine pantolon almak için girdiği mağaza da bir gömlek istedim almadı suan kendimi uçurumun kenarında gibi hissediyorum artık ağlayacak kadar bile gücüm kalmadı çok çaresizimm
Benim de dedem çok zenginmiş ama o da sürekli arkadaşlarıyla alemlerde yermiş evdekiler de işte köy yerinde bahçeden inekten ne geldiyse onu.. Benim babam da işçiydi. İş yerinde konserve kumanya verirlerdi eve getirdi bize yedirirdi.Zamaninda babamin anneme yaptigi kendisi disarda yer içermis evdekileri pek onemsemezmis hic de uyduruk degil allah yardimcin olsun
Eşim diye biliyorsan yeri geldiğinde onu özlüyor ve merhamet ediyorsun demektir.Şuan için girdiğin bir bulanımı yansıtıyorsun bize.Gerçekten kurtulmak istesen bekarlığını beş aylık hamilelikle geçirmen çok büyük bir güç demek.Bunu ailene kabul ettirmişsen boşanma neki onu hayli hayli kabullenirler.Çalışmanı bile sen iste yeterki arkadaşların sündüğü seçenekleri hemen reddetme sen istedin mi olur.Buradan bir mücize yaratmamızı bekletmekten vazgeç Kurtuluş'un iki şık.Ailem boşanmama müsade etmezler bu sebepler onlara yetersiz geliyor ise girmeyi çok istiyorum çünkü 5 kurusum yok ama eşim calistimiyor
amacım polemik değil ama o yaslar tam duygularin hormonlarin tabiri yerindeyse aklın bir karış olduğu zamanlar ..tabiki okulunu ihmal etmemeliydi aşık olsa bile platonik olsa daha güzel di ama insanoğlu karşısına iğrenç bir insan çıkmış ve masum duyguları kullanılmış ..kimse sonuçların buraya varacağını 16yaşındayken anlamıyor...hele pesinde sahip çıkan uyaran kızım boyle olur diyen bir aile olmadığı surece ..zaman kötü ama acımasız yarglamayalim ..siz hic mi biseyler hissetmezsiniz o yaşta belki ileri gitmediniz siz mantıklıydınız aileniz vardı bu kızın yokmuş onlar.. simdi geçmişi yargilamak değil gelecegine ne katkı sağlarız onlarla ilgili öneri lazım....16 yasinda okuma telasi pesinde olacaginiza elin adamlariyla cikarsaniz ve yalniz biyerlerde olursaniz boyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?