- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi yaseminxxx
-
Şu an tecavüzü meşrulaştırıyorsunuz, farkında mısınız?16 yasinda okuma telasi pesinde olacaginiza elin adamlariyla cikarsaniz ve yalniz biyerlerde olursaniz boyle olur.
evet o yaslar tehlikeli yaslar ben burda o yasta kizlarin okuyacagini dusunerek yazdim mesajimi.malesef boyle guzel temiz duygulari birileri gelip cirkinlestirebiliyor.demek istedigim cikmasindan ziyade guvenemedigi bi erkekle yalniz kalmasiydi.cunku gunumuzde cocugumuzu bile komsuya birakamiyorken genc duru saf bi kizin niyetinin ne oldugunu bilmeden bas basa kalmasi devir kotu malesef.yasadiklari nelere mal oldu yazik degil mi.?amacım polemik değil ama o yaslar tam duygularin hormonlarin tabiri yerindeyse aklın bir karış olduğu zamanlar ..tabiki okulunu ihmal etmemeliydi aşık olsa bile platonik olsa daha güzel di ama insanoğlu karşısına iğrenç bir insan çıkmış ve masum duyguları kullanılmış ..kimse sonuçların buraya varacağını 16yaşındayken anlamıyor...hele pesinde sahip çıkan uyaran kızım boyle olur diyen bir aile olmadığı surece ..zaman kötü ama acımasız yarglamayalim ..siz hic mi biseyler hissetmezsiniz o yaşta belki ileri gitmediniz siz mantıklıydınız aileniz vardı bu kızın yokmuş onlar.. simdi geçmişi yargilamak değil gelecegine ne katkı sağlarız onlarla ilgili öneri lazım....
Konu sahibi iletişim kursanız ..şiddet var mi acaba öyle şeyler yoksa çözüm bulunması yönünde fikirler sunulabilir.öncelikle başka çocuk asla yapmayın .
asla asla mesrulastirmam giysiyi ben hic karistirmadim oyle bi mesajim yok.dedim ya cocugumuzu komsumuza birakamadigimiz bir devirdeyiz.konsuma guvensem ona gelen bi misafir kotu niyetli olabilir..demek istedigim genc kizlarimiz erkek arkadaslarina temkinli davransinlar dikkat etsinler diyorum.cunku insan kimin ne oldugunu ne dusundugunu beynini okymuyoruz.tek derdim kadinlarimizin kizlarimizin magdur zorda kalmasini istemiyorum o kadar konulari baska yerlere cekmeyin cunku ben o pis dusunceli mahlukatla yanliz kalmasaydi keske boyle uzulmeyecekti.tabi her erkek bir degil.demek istedigim kizlarimizin kendilerini korumasi bu kadar..Şu an tecavüzü meşrulaştırıyorsunuz, farkında mısınız?
Bunun değişik bir versiyonu da şey: ' e kısa giyinmeseymiş, zaten yolluyumuş gece dışarı çıkmış'. Hiçbir farkı yok.
Üzüldüm, yarın bir gün sizin başınıza gelse, sizin gibi davranacak çok kadın var biliyor musunuz? Çok ayıp çook.
Sen doğum yapıcam diye terliğin tacın pijaman herşeyin hazırdır asıl senin anlaman lazım kendini değersiz hissettiğini anlatmış. Tecavüz sonucu bile evladı dünyaya geliyor. Bir şeylere heves etmiş olamaz mı gencecik kız. Kibirli kibirli yazılar yazıyosun göre bencil misinSenin ile polemige girmeyecem. Evet yazdiklarina asla inanmiyorum, bu beni kalpsiz yaparsa yapsin. Bu arada hem hakaretin icin, hem fake konu icin kibliyorum. Iyi forumlar sana
Sen doğum yapıcam diye terliğin tacın pijaman herşeyin hazırdır asıl senin anlaman lazım kendini değersiz hissettiğini anlatmış. Tecavüz sonucu bile evladı dünyaya geliyor. Bir şeylere heves etmiş olamaz mı gencecik kız. Kibirli kibirli yazılar yazıyosun göre bencil misin
Ne yapıyorsam yapSize cevap bile vermeyecegim. Direk kibliyorum.
2015'te 2 yillik evli oldugunuzu 1 yasinda cocugunuz oldugunu yazmissiniz. 5 aylik hamileyken evlenmistiniz???
Yine 2015'te kayinvalidenizle altli ustlu oturdugunuzu yazmissiniz. Gidip yiyin? Anlamadim ben sizi
Canım yaşın çok küçük bişeylere özen men çok normal takma kimin ne dediği. Hayat herkese her istediğini altın tepsiyle sunmuyo. Yaşamayanlara göre çok kolay. Açık öğretim okuyup okulunu bitirme imkanın varsa oku. Çalış mesleğini eline al bas tekmeyi o adamaBazıları derdi bir esofman mis demiş bazıları sadece maddi yi düşünmüş demiş Hayır öyle değil ben sadece nasıl özendigimi ama hiç bir zaman hiç birşeyim olmadığını örnek vererek açıklamak istedim sadece zorla hamile bırakması değil konu evet hem hayatımı çalıp hemde bana bunları yaşatmasi
Anlatmak istediğiniz simdi daha iyi anlaşıldı diğer mesaj ilk okuyana çok sert geliyor ayni düşünceleri paylaşıyoruzevet o yaslar tehlikeli yaslar ben burda o yasta kizlarin okuyacagini dusunerek yazdim mesajimi.malesef boyle guzel temiz duygulari birileri gelip cirkinlestirebiliyor.demek istedigim cikmasindan ziyade guvenemedigi bi erkekle yalniz kalmasiydi.cunku gunumuzde cocugumuzu bile komsuya birakamiyorken genc duru saf bi kizin niyetinin ne oldugunu bilmeden bas basa kalmasi devir kotu malesef.yasadiklari nelere mal oldu yazik degil mi.?
haklisin ilk okuyanin oyle anlamasi normal..biraz fevrice yazmistim.anlasildigima sevindim.Anlatmak istediğiniz simdi daha iyi anlaşıldı diğer mesaj ilk okuyana çok sert geliyor ayni düşünceleri paylaşıyoruziyi günler
Offf evetttttt kreşe gidiyorrr kaç kere yazdım ya nedenini okuma alışkanlığın yokmu2 yasinda cocuk krese mi gidiyor?
Oncelikle okuyanlara teşekkür ederim ve yazma amacım konusabilecegim kimsem yok buraya yazıyorum içimi dökmek amacıyla. .
Evet 16 yaşındaydım zorla sevdiğim kişi bana sahip oldu hamile kaldım aldırmadık 5 aylık hamileydim evlendik istediğim eşyalar bile alinmadi hamileydim giyecek hiç birşeyim yoktu eşim dalga geçerdi giyecek başka bişeyin yokmu çıkar artık şunları diye ama elimden tutup çarşıya götürüp bişeyler almasını beklerdim ben.
Canım bişeyler çekerdi soyleyemezdim söylesem de umursamaz di daha çok zoruma giderdi kendisi de hiç sormadı canının çektiği birsey varmı diye.
Ben doğum yaptım hastanede bile bakıyorum herkes gecelik takımı giyiyor başında bandanalar ben ise bütün hamileligim boyunca giydiğim esofmani.
Eltimde hamileydi o zamanlar eşi dolabı doldurur du meyvelerle yiyeceklerle cebinden ceviz çıkarıp yerdi eşi hamile diye almış özellikle ben de ozenirdim. Üzerinden geçti 3 yıl ama değişen şey sadece geçen seneler oldu suan evde yiyecek birsey bile yok sadece kendi yemek yiyeceği aksamlar ekmek alır eve.
Çocuğuna çok düşkundur ona herseyi alır kres e bile gönderiyor
Bana hiç para vermez bir keresinde 40 tl vermişti birsey için bende gerektiği için harcadım onu alamadim tekrar verirmisin dedim cevabı hemen yedin mi oldu.
Evlendigimden beri hiç mağazaya götürüp hadi bgendigini al demedi bana bayramda bile kendine pantolon almak için girdiği mağaza da bir gömlek istedim almadı suan kendimi uçurumun kenarında gibi hissediyorum artık ağlayacak kadar bile gücüm kalmadı çok çaresizimm
Re'sen kamu davasını bilmiyordum. Yalnızca mahkeme kararı anne baba izniyle olduğu hatırımda kalmış.:))) cumhuriyet savcısı tarafından re'sen açılması gereken kamu davasını napacağız, böyle bir durum için konuşuyorum?? :)))
*imla düzeltmesi yaptım
Offf evetttttt kreşe gidiyorrr kaç kere yazdım ya nedenini okuma alışkanlığın yokmu
Çocuğa muz al derim alır ama eksilince sen kendin için aldirmissin der hemen yiyemem ona aldığı seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?