19 yaşında evli çocuklu ve mutsuzum :(

16 yasinda okuma telasi pesinde olacaginiza elin adamlariyla cikarsaniz ve yalniz biyerlerde olursaniz boyle olur.
Şu an tecavüzü meşrulaştırıyorsunuz, farkında mısınız?
Bunun değişik bir versiyonu da şey: ' e kısa giyinmeseymiş, zaten yolluyumuş gece dışarı çıkmış'. Hiçbir farkı yok.
Üzüldüm, yarın bir gün sizin başınıza gelse, sizin gibi davranacak çok kadın var biliyor musunuz? Çok ayıp çook.

evet o yaslar tehlikeli yaslar ben burda o yasta kizlarin okuyacagini dusunerek yazdim mesajimi.malesef boyle guzel temiz duygulari birileri gelip cirkinlestirebiliyor.demek istedigim cikmasindan ziyade guvenemedigi bi erkekle yalniz kalmasiydi.cunku gunumuzde cocugumuzu bile komsuya birakamiyorken genc duru saf bi kizin niyetinin ne oldugunu bilmeden bas basa kalmasi devir kotu malesef.yasadiklari nelere mal oldu yazik degil mi.?

asla asla mesrulastirmam giysiyi ben hic karistirmadim oyle bi mesajim yok.dedim ya cocugumuzu komsumuza birakamadigimiz bir devirdeyiz.konsuma guvensem ona gelen bi misafir kotu niyetli olabilir..demek istedigim genc kizlarimiz erkek arkadaslarina temkinli davransinlar dikkat etsinler diyorum.cunku insan kimin ne oldugunu ne dusundugunu beynini okymuyoruz.tek derdim kadinlarimizin kizlarimizin magdur zorda kalmasini istemiyorum o kadar konulari baska yerlere cekmeyin cunku ben o pis dusunceli mahlukatla yanliz kalmasaydi keske boyle uzulmeyecekti.tabi her erkek bir degil.demek istedigim kizlarimizin kendilerini korumasi bu kadar..

Senin ile polemige girmeyecem. Evet yazdiklarina asla inanmiyorum, bu beni kalpsiz yaparsa yapsin. Bu arada hem hakaretin icin, hem fake konu icin kibliyorum. Iyi forumlar sana
Sen doğum yapıcam diye terliğin tacın pijaman herşeyin hazırdır asıl senin anlaman lazım kendini değersiz hissettiğini anlatmış. Tecavüz sonucu bile evladı dünyaya geliyor. Bir şeylere heves etmiş olamaz mı gencecik kız. Kibirli kibirli yazılar yazıyosun göre bencil misin

konu sahibi olan olmus sizi ayiplamadim asla ama bu konu uzerinden genc kizlarimiza sizde kendinize dikkat edin demek istedim.kimsenin gelip hayatinizi mahvetmeye hakki yok.cocugunuzun zaten hicbir sucu gunahi yok.ona iyi bi annesinizdir umarim.esiniz olacak adamda eve ve size bakmak zorunda.kocalik oyle basinizda durmakla olmuyor.

Size cevap bile vermeyecegim. Direk kibliyorum.

Ah cnm be senin ailende suc evlendirmisler bu yaşta bide ilgilen miyorlar okul durumun nedir disardanda olsa bitir meye calis sakin 2.cocugu yapma dikkatli ol kendi ayaklarını n üstünde durmaya calisip bu insan musvettesinden kurtulmalisin hemen olacak biseye benzemiyor kendini yipratma allah yar ve yardımcı n olsun cok üzüldüm

Bazıları beni yaşamadıği şeyler olsa bile anlıyor bazıları ise beni daha çok uzuyor allah kimsenin başına vermesin tabiki..
1 aylık kres döneminde gizlice çalışacağım başka yapacak birşeyim yok 1 aylık paramla da evde birseyler yapıp satacagim kendimi toplayıp güvencem olana kadar sonrada nereye gideceğime ne yapacağıma karar verip yapacağım artık bıktım öneri de bulunup bana umut olan yargılamadan yorum yapan güzel insanlar sagolun

Bazıları derdi bir esofman mis demiş bazıları sadece maddi yi düşünmüş demiş Hayır öyle değil ben sadece nasıl özendigimi ama hiç bir zaman hiç birşeyim olmadığını örnek vererek açıklamak istedim sadece zorla hamile bırakması değil konu evet hem hayatımı çalıp hemde bana bunları yaşatmasi

2015'te 2 yillik evli oldugunuzu 1 yasinda cocugunuz oldugunu yazmissiniz. 5 aylik hamileyken evlenmistiniz???
Yine 2015'te kayinvalidenizle altli ustlu oturdugunuzu yazmissiniz. Gidip yiyin? Anlamadim ben sizi

Evet 2 yıllık evliyim ama 2 yasinda çocuğum mu var deseydim o zaman altların da oturuyorduk yemek yemeye mi geldim diyeyim zaten hamile olduğum da bile ben çok zorlanıyorum biraz yardım etsen bilmiyorum dediğimde banane ben nasıl yardım edeyim benimde isim gücüm var diyen bir insan

Canım yaşın çok küçük bişeylere özen men çok normal takma kimin ne dediği. Hayat herkese her istediğini altın tepsiyle sunmuyo. Yaşamayanlara göre çok kolay. Açık öğretim okuyup okulunu bitirme imkanın varsa oku. Çalış mesleğini eline al bas tekmeyi o adama

Anlatmak istediğiniz simdi daha iyi anlaşıldı diğer mesaj ilk okuyana çok sert geliyor ayni düşünceleri paylaşıyoruz iyi günler

Eee 16 yasinda okul sirasinda oturacagin yerde okuldan kacip, yada okuldan sonra eve gidecegin yerde orda burda elin tanimadigin adamlariyla bulusursan, yada muhtemelen okul yasinda okulu birakip kendise sevgili yaparsan olacagi bu. Anan baban nerdeydi neden takip edp sahip cikmadilar dicem , adamlar adam olsa seni sana tecavuz etmis adama vermezlerdi 16 yasinda. Ne diyim ki vicdansizlik cahillik cehalek bataklik hepsi var hikayende. Adamin 10 dakikalik zevki olmussun sen , yani zaten senle evlenmek yada seni sevmek gibi bir seyi olmamis gibi yani su yasadiklarina hic sasmamak lazim. Sen nasil adama mecbur kaldiysan onun yasi kacti o zaman yazmamissin ama en az oda senin kada bu evlilige mecbur kalmis. Belki zamaninda gebeligi ailese soyleseydin , adami sikayet etseydin suanda ikinizde daha baska hayatlar yasiyor olurdunuz.
Iste kizlarimiz akilli olsunlar sevgili koca pesinde kosmasinlar once okul egitim diyorum ben hersey yasinda bilincli yasamak lazim yasindan once yasanan seyler bu sekilde hayat karartiyor. Sizi hikayeniz insallah akli bir karis ailesi ilgisiz genc kizlara ibret olur.
Size diyecek sozum verecek akilim yok, oyle bir hayatta bosanmadan, tekrar okula donmeden bir ise girmeden aciktan da olsa bir muddet egitimine devam etmeden kisacasi elinden zamansiz alinan hayatina kaldigin yerden devam etmeden bir yere varamazsin o adamin elinde curur gidersin.
Ha bosansan sana ailen sahip cikacakmi ondanda emin degilim sonucta seni bu noktaya birazda getiren onlarin sorumsuzlugu durumunu ancak kendin olcup tartarsin yani.

:))) cumhuriyet savcısı tarafından re'sen açılması gereken kamu davasını napacağız, böyle bir durum için konuşuyorum?? :)))
*imla düzeltmesi yaptım
Re'sen kamu davasını bilmiyordum. Yalnızca mahkeme kararı anne baba izniyle olduğu hatırımda kalmış.

Çocuğa muz al derim alır ama eksilince sen kendin için aldirmissin der hemen yiyemem ona aldığı seyleri

Sen evde yemek yapmıyo musun? Sadece muz mu alınıyor o eve anlamadım ya hiç mi pazara çıkılmıyor. Kpcan ne yiyor ne içiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…