19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

Tamam ama kızınız nerede şuan.KK'dan nasıl bir yardım umdunuz.Tamam dert paylaşılır ama şuan daha mühim olan kızınızın sağlığı, nerede olduğu, bu olayın nasıl çözüleceği.Siz bunları halletiniz mi?.Evladınız şuan emin ellerde mi?

kesinlikle herkes gunahın sevabın boyutunda.. keşke ınsanlar her seyde boyle olsalar.

Bana birşey anlatmıyor ben iyiym bi arkadasdayim merak etme dedi ne kadar sorsamda anlatmiyor daha ne yapayim?

evlilik gibi bir düşünce olsaydı kız hamileyim diye değil evleniyorum derdi ailesine. 2 gun olmuş bunlar olalı. Tamam kızınızın yanınızdasınızda somut olarak yapmayı dusundugunuz sey nedir? Yasal sure de kapıya dayanmışken?

Tabiki aldiricak eger bu olanlar gercekse. Kiz cok akli basinda degil heralde ne korunmayi becerebilmis ne de sonrasini. Insallah aldirirlar. Valla zamani gecse bile ben arastirirdim bu isi yapacak dr var mi diye. Cok degisik bi olay ya.

kızınız babasına ben hamileyim mi dedi yani hiç inandırıcı değil ya saçmalık bu fake bu konu!

Bana birşey anlatmıyor ben iyiym bi arkadasdayim merak etme dedi ne kadar sorsamda anlatmiyor daha ne yapayim?

Ne demek ne yapayım.Olur mu öyle şey.Çok mühim bi konu.Hangi arkadaşında olabilir gidin bulun arkadaşlarını arayın.Tanıyorsunuzdur umarım arkadaşlarını.Baba ile konuşun yumuşatmaya çalışın.Bu olay bekleyerek nereye varacak.Aldırılacaksa zaman geçiyor.Evlendirilecekse zaman geçiyor.

Son düzenleme:
kesinlikle herkes gunahın sevabın boyutunda.. keşke ınsanlar her seyde boyle olsalar.

Bir insana sagliksiz bir ortam sunmak psikolojik olarak onu mahvetmek ne kadar gunah bunu dusunuyor muyuz? Valla ben 23 yasinda bir bebege tek basina ebeveynlik yapabilecek maddi ve manevi guce sahip degilim o kiz nasil olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabiki aldiricak eger bu olanlar gercekse. Kiz cok akli basinda degil heralde ne korunmayi becerebilmis ne de sonrasini. Insallah aldirirlar. Valla zamani gecse bile ben arastirirdim bu isi yapacak dr var mi diye. Cok degisik bi olay ya.

Aynen ben de onu diyecektim belki ozelde zamani gecse de yaptirilabilecek doktorlar vardir paraya bakiyor bazi ulkelerde 12 haftaya kadar izin var demek ki olabiliyor

evet baya çabalamışsınız gerçekten haklısınız!!! kaç gndür kızınız orataa yok sormuşsunuz anlatmamış daha da napim diyosunuz eğer bu konu gerçekse siz de anneyseniz yazıklar olsun ya!

Bir bilet alip yanina gitsene konu sahibi

Kapida kalip da cilingir cagirmak yerine
kkya yazani gordum

Her sey olabilir yani.

davulun sesı uzaktan hoş gelıyor tabi... yapma etme demek kolay
kendı başlarına gelse napacaklardı acaba.. benım tanıdıgım bır hoca vardı, kızı kocasından hamıle kaldı ve boşanma aşamasına geldıler
kız annesının evıne döndü
annesı kıza '' aldıracaksın '' dedı durdu. ama baskasına gelınce yapma etme gunah
derdı kadın

bazen ınsalar olayların sadece dış yuzunu dusunuyorlar
sankı bebege kkda bakacak

Size birden hamileyim dedi siz gittiniz babaya soylediniz devami yok . Ne konustunuz ne oldu yani. Benle bisey konusmuyo demissinizde hamileyim diyen insan oturup konusuruz yani o cesareti bulur. Bide kiziniz arkadasimda kaliyorum demis ama haberiniz yok hangi arkadasinda kaldigindan. Dunyadan bi habersiniz. Samimi olan evinde kalabilecek arkadaslarini arayin tek tek. Gidip cocugun babasiyla konuscakti napti bilmiyorum demissiniz. Ozaman ayni sehirdeler demekki uniden degil sevgilisi. Universiteyi ayri sehirde mi okuyo bu arada?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet baya çabalamışsınız gerçekten haklısınız!!! kaç gndür kızınız orataa yok sormuşsunuz anlatmamış daha da napim diyosunuz eğer bu konu gerçekse siz de anneyseniz yazıklar olsun ya!

Gerçekten sağolun hepiniz yaa gerçekten siz benim yıllardır kızîmdan ne çektoğimi bilmez etmezsiniz ve evet bana yazıklar olsun bu konuyu buraya yazdığım için yazıklar olsun halbuki biraz destek biraz moral verirsiniz sanmştım ama meğer anneliğim sorgulanacakmış inşallah sizin benim gibi bir kızınız olmaz insallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız tek dileğim bu

bir de konu sahibi bu kadar rahat olmasa benim kızım olsa koşa koşa gider ararım her yerde

benim öfkem kızınızın yapmış olduğu hata değiş haşa onu sorgulamak asla bana düşmez yapılmış bir hata..ben sizin soğukkanlılığınıza çok şaşkınım ya kızınız ortada yok siz gelmişsiniz burda konu açıyosunuz..

orası da garıp.. ama kocası baskı yaptıysa korkusundan gıdemıyor olabilir.
gerci ne olursa olsun gıtmesı lazım, baba ıcın evladı kestirip atması kolay

olamaz ki benim babam olsa da esip gürlerdi evden kovardı ama 10 dk sonra geri çağırırdı
bence kızın bu hallere düşmesine sebep de bu baskı zaten
çocuğa yapılan baskı aileden itmek uzaklaştırmak sebep oluyor bunlara
çocuğu aileden uzaklaştırırsanız her şeye bulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…