19 yaşındayım ama hemen evlenmek istiyorum

Ay kavinci sayfafaydi tekrar donup bakamicigimde hukuk okuyan bir hanim kizimiz daha konu sahibi kizimiza katilmis gunlere filan katilmak cekici gelmis bende uni okuyorum bir kac kez gittim farkli insanlarin oldugu gunlere edilen muhabbetleri soyleyim kadini resmen kocasi dinlemiyo evinde iki kelime edemiyo oraya kafamizi s.. gelmis yok kocasi eve gec geliyormusta komsusu gec geldigini soluyomusta saneneymis komsusu kocasi cok calisiyomus haftada bir kac gunde okey onadigi icin 1 civarinda geliyomus komsusu seni ilgilendirmezmis! Ozel okullarin hepsini denemis en iyisi suymus instagramdada takip ediyomus kapali modaciyi o esartp cok hosmus 200tlye kargida geliyomus yoldaymis.soyliceklerini soledi kimseye laf konusturmadi sonrada hop kizinin randevusu varmiata doktorda onu goturmesi gerekiyomus icini bosaltip gitti.bunun gibir bir ton ornek piskoloji bozmaya yemin etmis kadin .o an o dunyaya ait olmadigimi anladim .ornek teskil eder belki diye yazdim.not: gunlere ev hanimlarina vs .kimseye kastim yok bilin istedim

kimi küçük yaşta zorla evlendirilir kimide kendi isteğiyle gençliğini yakar...

Ben de 19 yasimda evlenmek istiyordum hukukta 1.siniftim
Neyse okul bitti ama daha evlenemedim
Nişanlandım hiç değilse

Bazı yapıda insanlar evlilik meraklısı/heveslisi/anaç oluyor senin benim gibi

Ama sana bir şey söyleyeyim mi hukukta 3. Sınıf çok zor 2.sınıftan itibaren evlilik fikri aklından cıkacak ceza hukukundan, medeni usul hukukundan, borclar hukukundan baska bir sey dusunemeyeceksin ve kendi kendine "oha evlenseydim asla okulu bitiremezdim" filan bile diyebilirsin günde 11-12 saat ders calısmak zorunda kalabilirsin çünkü

Kardeş hukuk okuyacaksın ama tek hayalin evde çocuk bakmak mı? Köşede dursun diyosan kıytırık bölüm okusaydın ya

Ay o bendim:) ben bitirdim okulu hatta çabuk çabuk bitirdim üstten ders alıp su an avukatım 22 yasındayım ve mesleğimi sevmiyorum o yüzden de baska isler yapıyorum ilkokul öğrencilerine gönüllü öğretmenlik yapıyorum görme engellilere kitap okuyorum gönüllü işler olursa onları yapıyorum... O kadar bunalttı ki beni dava duruşma bilmem ne dilekçe temyiz itiraz aman of.... Bir ara pasta yapıp satıyordum hatta daha okulum varken. Ekonomik kaygım yok o yüzden hukuk diploması benim icin sadece cervevelenecek bir süs, bir belge. Inanın o kadar sevmiyorum ki su sektörü, evde oturup cocuk bakmak ya da pusetı alıp sahilde dolaşmaya çıkmak arkadaslarımın evine gezmeye gitmek kek börek yiyip dedikodu yapmak falan cok çekici geliyor.

Ay cnm benim ya cok uzuldum inanki demicem tabikide kizim 19 yasindasin ve acilen evlenmek istiyorsun oylemi aman hemen kos hic durma evlen colugun cocugun olsun evlilik toz pembedir ama aday yok diosun ayyyy ne yapsakki sokakta gordugun bir gencin kolundan tuttugun gibi nikah masasina otuttur ! Ya Allah askina yeter artik bu kdr trajikomik olmayin Aklinizi basiniza toplayin cokmu meraklisiniz evlenmeye inanamiyorum ya 18 19 yasindaki kizlarin evlenmek istemesine ! Okul egitim dururken bu heves nedir !!!

yaş 22 okul birkaç aya bitecek ben de bebeğimin ilk defa kucağıma verildiği anın hayalini kurup salya sümük ağlayacak kadar bebek isteyen birisiyim, lakin burdaki bdv konularını okudukça evliliğe bakış açım değişti, herkes heyecanını yitirmiş. mantıklı bir kızım ama ömür boyu sürcek aşk evliliği yapmak istiyorum, o da hikaye. evlenmeden de bebiş yapmıcama göre heralde istek gelmesini beklerim yıllarca

Lütfen sakin olur musunuz? Anneme söylesesem bu kadar azarlamaz, hayırdır? Ben gidip evlenicem mi diyorum, evet içimde böyle bir istek var mesela bebeğim olmasını istiyorum, evcimen bir insanım. Olamaz m? Adam mı öldürdük ya? Herkes kariyer yapmak zorunda mı yani bu dünyada? Lütfen biraz saygı gösterin.

Lutfen daha fazla trajikomiklesme birincisi ben seni azarlamadim ikincisi halen evlenmekten bahsediyorsunya yani artik sizin gibi bu yasta okumak egitim almak dururken evlenme meraklisi kizlara pessss diyorum artik.. evlen cnm evlen toz pembe hersey inanki ! Hic durma KOSSSSSS

Okuyup okumamak yada calisip calismamak senin kararin ama bence cocuk konusunda acele etme
Ben 21 yasimda evlendim 23 yasimda anne oldum iki cocugumunda sacinin bir teline dünyalari degismem allahima sonsuz sükürler olsun
Ama bazen düsünüyoruz esimle acelemi ettik diye :)
Bi avm ye gidersin burnundan gelir onu isterim bunu isterimler
Parka orma a bahceye gidersin ya cisleri gelir ya kakalari ya arabada uyuyakalirlar ya kusarlar ya acikirlar yada illaki biberonda kakao isterler :)
Evden aceleyle cikman bile 45 dk yi bulur
Jet hiziyla fus almayi ögrenirsin daha böle gider bu
Yani evlenmek cocuk dahibi olmak öyle agucuk gugucuk degil
Bunun uykusuz geceleri uykusuzluktan zombiye dönmesi oblar hastalaninca cigerinin yanmasi var.....
Birini ayagimda sallayip digerini emzirerek uyutup yatakta arkana yaslanip sizmisligim var (gece uyandigimda bu benmiyim demistim... Biri hala gögüste digeri hala ayakta...)
Bunu kendine bu yasta yapma
Gencligini yasa gec saatlere kadar uyu spor yap gez toz arkadaslarinla bulus
Zamani gelince hepsi olurkacmiyor ya :)

hay allahim ya guldurdun beni,ah su aklimla ne olurdu on bes on alti yaslarin da olsam .

Senin gibi örgün eğitimden okuma imkanım olsa aslaaaa düşünmem evlenmeyi? Ki Açıköğretim okuyorum ama hayallerim çok büyük önce meslek,iş benim için ön planda ne diyim hayatını yaşamaya bak boşver evlenip napcan

Evlen gitsin !

Evinin kadını cocuklarının anası ol

İyiki benim kızım değilsin sen,yoksa bu fikirlerle hayatını zindana çevirirdim senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…