- 30 Eylül 2012
- 453
- 390
- 323
Harika tespit gerçekten öyle..bu yaşlarda bazı insanlar evlenmeye heveslenir nedense ama 25 yaşını geçtikten sonrada evlenmeye korkar :)
Ay kavinci sayfafaydi tekrar donup bakamicigimde hukuk okuyan bir hanim kizimiz daha konu sahibi kizimiza katilmis gunlere filan katilmak cekici gelmis bende uni okuyorum bir kac kez gittim farkli insanlarin oldugu gunlere edilen muhabbetleri soyleyim kadini resmen kocasi dinlemiyo evinde iki kelime edemiyo oraya kafamizi s.. gelmis yok kocasi eve gec geliyormusta komsusu gec geldigini soluyomusta saneneymis komsusu kocasi cok calisiyomus haftada bir kac gunde okey onadigi icin 1 civarinda geliyomus komsusu seni ilgilendirmezmis! Ozel okullarin hepsini denemis en iyisi suymus instagramdada takip ediyomus kapali modaciyi o esartp cok hosmus 200tlye kargida geliyomus yoldaymis.soyliceklerini soledi kimseye laf konusturmadi sonrada hop kizinin randevusu varmiata doktorda onu goturmesi gerekiyomus icini bosaltip gitti.bunun gibir bir ton ornek piskoloji bozmaya yemin etmis kadin .o an o dunyaya ait olmadigimi anladim .ornek teskil eder belki diye yazdim.not: gunlere ev hanimlarina vs .kimseye kastim yok bilin istedim
Terbiyenizi takının lütfen, çok itici bir yorumSen bu kafayla o okulu bırakırsın, ki bırak da zaten beyin hücrelerini boş yere yakıp ziyan etme
Lütfen sakin olur musunuz? Anneme söylesesem bu kadar azarlamaz, hayırdır? Ben gidip evlenicem mi diyorum, evet içimde böyle bir istek var mesela bebeğim olmasını istiyorum, evcimen bir insanım. Olamaz m? Adam mı öldürdük ya? Herkes kariyer yapmak zorunda mı yani bu dünyada? Lütfen biraz saygı gösterin.Ay cnm benim ya cok uzuldum inanki demicem tabikide kizim 19 yasindasin ve acilen evlenmek istiyorsun oylemi aman hemen kos hic durma evlen colugun cocugun olsun evlilik toz pembedir ama aday yok diosun ayyyy ne yapsakki sokakta gordugun bir gencin kolundan tuttugun gibi nikah masasina otuttur ! Ya Allah askina yeter artik bu kdr trajikomik olmayin Aklinizi basiniza toplayin cokmu meraklisiniz evlenmeye inanamiyorum ya 18 19 yasindaki kizlarin evlenmek istemesine ! Okul egitim dururken bu heves nedir !!!
Lutfen daha fazla trajikomiklesme birincisi ben seni azarlamadim ikincisi halen evlenmekten bahsediyorsunya yani artik sizin gibi bu yasta okumak egitim almak dururken evlenme meraklisi kizlara pessss diyorum artik.. evlen cnm evlen toz pembe hersey inanki ! Hic durma KOSSSSSSLütfen sakin olur musunuz? Anneme söylesesem bu kadar azarlamaz, hayırdır? Ben gidip evlenicem mi diyorum, evet içimde böyle bir istek var mesela bebeğim olmasını istiyorum, evcimen bir insanım. Olamaz m? Adam mı öldürdük ya? Herkes kariyer yapmak zorunda mı yani bu dünyada? Lütfen biraz saygı gösterin.
herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?