birçok insan ne demek istediğimi, ne anlattığımı anlamamış. özet geçiyorum:
1-okulu bırakmayı düşünmüyorum. bileğimin hakkıyla kazandığım okulumu bitireceğim inşallah
2-evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum dedim. kesin bir şey söylemedim, büyük konuşmaktan hoşlanmam.
3-herkes aynı şeylerden hoşlanmaz, kimi toplantılara katılmaktan hoşlanır kimi bebeklere örgü örmekten. ben örgü örmeyi tercih edenlerdenim, en azından şimdilik ilgim bu yönde.
4-pratik yapmadan çalışman zor olur falan diyenler olmuş. her hukuk mezunu okulu bitirir bitirmez işe başlamıyor, sakin olun. ilerde çalışmam gerekirse düşük maaşla stajyer olarak başlar çalışırım sorun değil.
5-evliliğin toz pembe bir şey olmadığını biliyorum. zaten eğer fark ettiyseniz evlenicem demedim, evlenmek istiyorum ama şimdi evlenemem bu istekten beni soğutun dedim.
umarım bu sefer anlamayan kalmamıştır.
hayır sanki gören de ben bu yata evlenicem diyorum sanar, ne tuhaf insanlar var... zaten bu yaşta evlenmeyeceğimi daha ilk mesajda yazdım, bu kadar anlayışsız olunmaz. valla bazı insanlar yüzünden dilim gelişti, iyi avukat olurum gibi[/Q
Yaşın o kadar da küçük deil bence. Bende okulumu bitirip evlendim. Belgem bi köşede duruyor baktm durumumuz sıkışık devreye belge girer işe başlarım.
Eskiden büyüklerimiz 15 dedinmi ellerinde çocukları vardı,evet devir eski devir deil ama şimdi herşeyin kolayı var. Kreşler var bakım evleri var eskiden kaç çocukla işle güçle bilmem neyle günleri heba olurdu. Şimdi o kadar zorluk bile yok. Akıl var mantık var..
Senin daha ne yazdığından haberin yok. Başlığın bile "hemen evlenmek istiyorum". İlk mesajında yazdıklarını yorumlar hoşuna gitmeyince bayağı kıvırmaya çalışıyorsun. Ama ı ıh, tutmadı. Bir de çalışmayı düşünmüyormuşsun ama bu çalışmayacaksın anlamına gelmiyormuş filan... Komik olmaya başladın. Bir de sandığının aksine hiç olgun değilsin. Toyluk akıyor tüm sözlerinden resmen.hayır sanki gören de ben bu yata evlenicem diyorum sanar, ne tuhaf insanlar var... zaten bu yaşta evlenmeyeceğimi daha ilk mesajda yazdım, bu kadar anlayışsız olunmaz. valla bazı insanlar yüzünden dilim gelişti, iyi avukat olurum gibi
Bunlar kurtulman gereken duygular değil. Herkesin karakteri farklı. Sen evcimen bir insan olabilirsin ama keşke hukuk fakültesini tercih edip belkide o bölüm için yıllarını vermiş kariyer vs... ye önem veren insanların önüne geçmeseydin.herkese iyi akşamlar. 19 yaşındayım hukuk 1.sınıf öğrencisiyim. önce şunu belirteyim, hayatımda kimse yok, şimdiye kadar kimseye aşık olmadım. benim sorunum şu: kariyer yapmak, çalışmak vs. benim hiç ilgimi çekmiyor. bir erkek için değil ama mesela bebeğim olsun diye hemen evlenmek istiyorum. bir evim olsun istiyorum hemen. ev işi yapmayı çocuklara bakmayı yemek yapmayı çok seviyorum. eve gittiğim zaman hep bu işlerle uğraşıyorum. bir evim olsun istiyorum, çocuklarıma bakmak istiyorum. diplomamı alacağım nolur nolmaz diye ama evlenince çalışmayı düşünmüyorum.
evet tüm bunlardan dolayı evlenmek istiyorum ama yaşım daha küçük, ailem izin vermez. bu duygulardan nasıl kurtulabilirim? evliliğin kötü yanlarını anlatıp beni biraz olsun soğutabilecek biri var mı?
hayır sanki gören de ben bu yata evlenicem diyorum sanar, ne tuhaf insanlar var... zaten bu yaşta evlenmeyeceğimi daha ilk mesajda yazdım, bu kadar anlayışsız olunmaz. valla bazı insanlar yüzünden dilim gelişti, iyi avukat olurum gibi
acelen ne kız? evlenmeyen bir pişmansa evlenen bin pişman
aynen senden çok iyi avukat olur
kendini savunabilmen çok hoşuma gitti :)
just sen beni hatırlamadın mı ya? mesajıma da sizli bizli cevap verdin zatenben seni yaşlı sanıyordum. meğersem yaşıtmışız
just sen beni hatırlamadın mı ya? mesajıma da sizli bizli cevap verdin zaten
öyle mi yapmışımhatırlamaz olur muyum ama sen de sizli bizli yazmışsın ben de saygılı olayım dedim bir de yaşlı sandım
öyle mi yapmışımsevgili just hanım ben sizden küçüğüm bile yaşlı sizin nenenizdir.
akıl başa yeni gelmiş oluyor da ondanbu yaşlarda bazı insanlar evlenmeye heveslenir nedense ama 25 yaşını geçtikten sonrada evlenmeye korkar :)
yoldaymış gelir yakındaakıl başa yeni gelmiş oluyor da ondanbenimki daha gelmedi yolda
tabi canm yaşıtız sonuçta ha 23 ha 24 365 günün lafı mı olur?aramızda 1 yılın lafını yapmayalım şimdi yaşıtız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?