- Konu Sahibi berceste00
-
Sevgilim de ben de ailelerimizle bi konuşma cesareti gösterdik sevgilimin ailesi tamam dedi hatta sevindi filan ama benim annem okulla evlilik zor olur dedi babam önce olur dedi sonra mezun ol önce dedi ufff onlar benim derdimi anlamıyorlar..
Konunu yeni gördüm canım hakkında hayırlısı olsun .Eğer vazgeçmemiş olsaydın sana kendi evliliğimi anlatırdım uzunn uzunn kesin vazgeçerdin evlenmekten diycem ama şimdiye kadar insanlık analarının babalarının atalarının sözüne uysaydı şuan mükemmele ulaşmış olurduk herhalde.insanlar yaşamadan öğrenemiyor bazı şeyleri
Cnm çok şanslısın ailen senin iyiliğini düşünüyor. hem açık kapı bırakmışlar. bence rahatlamalısın. ne karar verirsen ver arkanda olacak gibi görünüyorlar. bundan sonra kendinizi zora sokmadan daha doğrusu imkansıza sokmadan düşünüp karar vermek. belki bir söz yaparsınız. böylece aileler kaynaşır. daha rahat görüşmek evlilik isteğini biraz törpüler belki. sonra da uygun zamanda evlenirsiniz.
Burada okadar çok boşanma eşim aldattı konuuları okuyorum ki. Bunu okuyunca hoşuma gitti :)) Çok saf temiz duygular gibi geldi. Ama ailen haklı okul bitsin ondan sonra rahat rahat evlenirsin. Evin sorumluluğu okulun sorumluıluğu ağır gelir. Yürütemeyebilirsin ve buda okulunu uzatır. O yuzden temiz temiz bitir ve evlen. Mutluluklar size :)
allah insanı yaratırken böyle yaratmış evlenmek istiyorsun çünkü format böyle atılmış.ergenliğe gelmişsin vegeçmişsin vücudun bunu istiyor yani bebiş .annenlerde istiyorsa evlen onlar size baksınlar sevgilin okuduğuna göre işide yoktur herhalde aman salla evlen gitsin gelsin bebişler.yoksa bu hormonlar seni uyutmaz durutmaz
bu arada bende 19 yaşında evlendim bizim zamanımızda 20yi geçenler evde kaldı demekti .şimdi 3 çocuğum var hepside boyumda
bu arada bende 19 yaşında evlendim bizim zamanımızda 20yi geçenler evde kaldı demekti .şimdi 3 çocuğum var hepside boyumda
Erken yaşta evlenen hatunlar neredesiniz? Bu arada 4 ay sonra doğum günüm var 20yi bitirmiş olacağım yani 20 yaşında olacağım.. 20 yaşındayım evlenmek istiyorum diye topik açacağım bakalım fikirler değişir mi
Bende 19 yaşında evlendim 7 ay önce yani (şimdi 19,5 yaşındayım)
Ama senin gibi bi an önce anne olmak falan istemiyorum eşimle o konuyu hiç düşünmüyoruzda diyebilirim. Birbirimizin tadını çıkartıyoruz :) Erken evlenmemizin sebebi uzak şehirlerdeydik ayda bir görüşmek yetmiyordu :/
Bu yaşta evlendiğim için mutluyum harika bir eşe sahibimEşim, sevgilim, hayat arkadaşım, dert ortağım herşeyim o benim
ALLAH bozmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?