- Konu Sahibi berceste00
-
Ayyy bugün dünya ahiret evlilikten vazgeçtim önce annem babam sonra teyzem eniştem tartıştı pikniğe gitmiştik aman aman vazgeçtim
İyi geceler hanımlar. Gebelik, evlilik topiğinde takıla takıla kafayı yemiş bulunmaktayım şu an. 2. sınıf üniversite öğrencisiyim sevgilim de 2. sınıf işletme öğrencisi ama sevgilim benden 1.5 yaş büyük. Neyse benim aşırı bir şekilde evlenesim anne olasım filan var. Annemle babamın da aşırı şekilde torun sahibi olası var annem şimdiden patikler yelekler örüyor hatta teyzelerim de örüyor. Ya kızlar aileme evlenmek istiyorum desem ne derler ki bilmiyorum.. :) Uf ben ne yapacağım çok isteğe geldim ya okurken evlensek olmaz mı :)
3yıl 2ayı geçmiş ilişkimiz var
Ya bendeki bu istek şurdan da kaynaklanıyor olabilir: Ben ablamı kaybettim ve hayatıma renk arıyorum, hayatım değişsin istiyorum sanırım ailem de öyle gibi.. Evli olup, çocuğu olanlar hiç değilse bunlarla meşgul oluyorlar zaman geçiyor.. Mesela biz anneler gününü kutlamadık annem kesinlikle kutlanmasını istemedi sen anne olana kadar ben kendime gelemem diyor bir canım gitti bir can gelsin istiyorum diyor.. Bu yüzden hepimiz buna takmış olabiliriz hayatımız değişsin diye.. Tek çocuk kaldım ben ailemde..
İyi geceler hanımlar. Gebelik, evlilik topiğinde takıla takıla kafayı yemiş bulunmaktayım şu an. 2. sınıf üniversite öğrencisiyim sevgilim de 2. sınıf işletme öğrencisi ama sevgilim benden 1.5 yaş büyük. Neyse benim aşırı bir şekilde evlenesim anne olasım filan var. Annemle babamın da aşırı şekilde torun sahibi olası var annem şimdiden patikler yelekler örüyor hatta teyzelerim de örüyor. Ya kızlar aileme evlenmek istiyorum desem ne derler ki bilmiyorum.. :) Uf ben ne yapacağım çok isteğe geldim ya okurken evlensek olmaz mı :)
3yıl 2ayı geçmiş ilişkimiz var
Ya bendeki bu istek şurdan da kaynaklanıyor olabilir: Ben ablamı kaybettim ve hayatıma renk arıyorum, hayatım değişsin istiyorum sanırım ailem de öyle gibi.. Evli olup, çocuğu olanlar hiç değilse bunlarla meşgul oluyorlar zaman geçiyor.. Mesela biz anneler gününü kutlamadık annem kesinlikle kutlanmasını istemedi sen anne olana kadar ben kendime gelemem diyor bir canım gitti bir can gelsin istiyorum diyor.. Bu yüzden hepimiz buna takmış olabiliriz hayatımız değişsin diye.. Tek çocuk kaldım ben ailemde..
biz uninin son senesinde evlenmistik ve butun ders notlarim ilk 3 seneden daha yuksekti. ben cok iyi idare ettim bilmiorum ama hic denildigi gibi zor degil. sabah okul aksamustu yemek is . aksam esimle beraber ders calisioduk. o bana anlatiodu ben ona. cok da eglenceli oluo. hatta gulmekten baska odaya kactigim bile oluodu. cok guzel gunlerdi. iyi evlenmisim keske 2. senesinde evlenseymisim diorum simdiama esim hem okudu hem calisti 1 yil. esin calisacaksa bu riski goze alabiliosan evlen derim yasin kucuk degil bence. bosbosuna zamaninizi harcamayin sevgililik rutinleriyle. git cik gez ayni yemekleri ye. ayni kafede bulus falan filan. ailen de destek cikacaksa evlen canim. okuldan sonra cocuk da yaparsin oh
Hahaha vazgecmistim ama Toutist beni gaza getirdi tekrar konuma cevap yazarsa biraz onunla konusacagimKız berceste sen hala evlenmedin mi
Kız berceste sen hala evlenmedin mi
Ben tam vazgecmisken sen beni tekrar gaza getirdinya ben senin gibi dusunuyordum evlensek ben niye yemek yapayim eskisi gobi cikar disarda yeriz filan diye dusunuyordum rahat rahat geceleri gezeriz sabaha kadar egleniriz filan diye dusunuyordum.. Senle biraz konusalim biz benim sevgilim de hem calisir em okurum evlenmeyi kabul edersen diyor cunku biz yone sevgili gbi takilmaya devam edecegiz ama aramizda nikah olacak gunah olmayacak anne baba korkusu olmayacak iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?