1 yıllık bir ilişkim var, 1 hafta önce ilk defa birlikte olduk çok içmiştik neler oldu tam olarak hatırlayamıyoruz nereme boşaldığını hatırlamadığını söylüyor ama hamile olmaktan korkuyorum, belirtiler mevcut 3 gündür yogun kusma vb şikayetlerim var şuanda normalde adet olmam gerekiyor ama olmadım henüz ne yapmam gerekiyor doktora gitmek istemiyorum.
1 yıllık bir ilişkim var, 1 hafta önce ilk defa birlikte olduk çok içmiştik neler oldu tam olarak hatırlayamıyoruz nereme boşaldığını hatırlamadığını söylüyor ama hamile olmaktan korkuyorum, belirtiler mevcut 3 gündür yogun kusma vb şikayetlerim var şuanda normalde adet olmam gerekiyor ama olmadım henüz ne yapmam gerekiyor doktora gitmek istemiyorum.
adet gününüz gecikmiş madem, bir gebelik testi alır yaparsınız sorularınız cevap bulur
Gebelik testi size yardımcı olacaktır.. Eğer sonuç içinize sinmezse, bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağından kan testi yaptırıp en net sonucu alabilirsiniz..
son zamanlardaki durumlar malum, fişlenmek istemiyorum. gebelik testini hemen şimdi yapsam anlaşılabilir mi ki? dediğim gibi henüz 1 hafta oldu?
Kuzum o kadarını bende bilmiyorum ki..
bir hastanede kan testi yaptırman da fayda var.
Bazı poliklinikler çok teferruatlı yaklaşmıyorlar. Testin %1 lik de olsa bi yanılma payını düşün
ilişkiye girmeyi biliyorsunuz test alıp kullanmayı bilmiyor musunuz
test almayı biliyorum merak etme, sadece 1 hafta içinde anlaşılıyor mu o testten onu sordum az önce yazdıklarımı okuduysan.
Gebelik testiyle anlaşılırmı hemen diye soruyorsun ama kustuğunu söylüyorsun sence bu mümkün müilişkinin üzerinden henüz 1 hafta geçti hemen anlaşılır mı gebelik testiyle peki?
Gebelik testi size yardımcı olacaktır.. Eğer sonuç içinize sinmezse, bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağından kan testi yaptırıp en net sonucu alabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?