Canım sağ.oc. kan testi yapmıyor hatta bisefer bende gittim bizde gebelik testiyle yapıyoruz hastaneler yapıyor demişti bana kadın
bulantı ve gecikme psikolojik de olabilir al bir test yap için rahatlasın.
aynen ya.. bende de oluyo psikolojik.. geçen ay resmen yalancı gebelik geçirdim test al rahatlarsıın :)
gebelikte kusma 8 ila 20 haftalar arasi olur genelde seninki.bence pskolojik kusma adetin 1 hafta gecince idrar testi yapabilirsin o zaman ancak net sonuc verir ama kan testi adet olacagin gun yapilabilir ama ihmal etme canim bi an once caresine bak ama ya hamileysen ne olacak evlenecekmisiniz kimin ne yasadigi nasil bi iliskide oldugu beni ilgilendirmez bana vazife degil ama kendinede masum bi canada yazik etme bir daha bole korunmasiz iliskide bulunma benden sana tavsiyee sadece
***KK RTÜK ***
gebelikte kusma 8 ila 20 haftalar arasi olur genelde seninki.bence pskolojik kusma adetin 1 hafta gecince idrar testi yapabilirsin o zaman ancak net sonuc verir ama kan testi adet olacagin gun yapilabilir ama ihmal etme canim bi an once caresine bak ama ya hamileysen ne olacak evlenecekmisiniz kimin ne yasadigi nasil bi iliskide oldugu beni ilgilendirmez bana vazife degil ama kendinede masum bi canada yazik etme bir daha bole korunmasiz iliskide bulunma benden sana tavsiyee sadece
1 haftada bu kadar belirti psikolojik ya da baska bir sebepten olabilir diye düsünüyorum ,ama en kısa zamanında bir hamilelik testi ve hatta daha emin olmak için saglık ocagına baska bir neden soyleyerek kan tahlili yaptırabilirsiniz.1 yıllık bir ilişkim var, 1 hafta önce ilk defa birlikte olduk çok içmiştik neler oldu tam olarak hatırlayamıyoruz nereme boşaldığını hatırlamadığını söylüyor ama hamile olmaktan korkuyorum, belirtiler mevcut 3 gündür yogun kusma vb şikayetlerim var şuanda normalde adet olmam gerekiyor ama olmadım henüz ne yapmam gerekiyor doktora gitmek istemiyorum.
adet gününüz geçtiyse bence bir test alıp yapın ama bana kalırsa hamile değilsiniz1 yıllık bir ilişkim var, 1 hafta önce ilk defa birlikte olduk çok içmiştik neler oldu tam olarak hatırlayamıyoruz nereme boşaldığını hatırlamadığını söylüyor ama hamile olmaktan korkuyorum, belirtiler mevcut 3 gündür yogun kusma vb şikayetlerim var şuanda normalde adet olmam gerekiyor ama olmadım henüz ne yapmam gerekiyor doktora gitmek istemiyorum.
Dikkate alıp cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum, psikolojikmiş, bugün adet oldum
hem adet olup hem hamıle olanlar var.. ornegın anneannem dayıma hamıleyken
gerçekten mi? hmm ama çok küçük bir ihtimal ki hamile kalmak bu kadar basit olamaz olmamalı :/
hem adet olup hem hamıle olanlar var.. ornegın anneannem dayıma hamıleyken
haklısın tabi ama az önce de belirttiğim gibi fişlenmekten çekiniyorum.
canım fişlenmek derken ? Nasıl yani ?
babama "tebrikler kızınız hamile" gibi mesaj gelme olasılıgı var gerisini düşünün.. Neyseki adet oldum sorun kalmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?