19 yaşındayım hamile miyim?

bulantı ve gecikme psikolojik de olabilir al bir test yap için rahatlasın.

iliski uzerinden 1 hafta gecmis henuz. dolayisiyla belirti sandiginiz seyler muhtemeelen psikolojik.
normal degil de erken gebelik testi alin eczaneden. hassasiyetleri daha iyidir. eger test negatif cikar ama 1 hafta daha adet olmazsiniz o zaman hamile olabilirsiniz.

gebelikte kusma 8 ila 20 haftalar arasi olur genelde seninki.bence pskolojik kusma adetin 1 hafta gecince idrar testi yapabilirsin o zaman ancak net sonuc verir ama kan testi adet olacagin gun yapilabilir ama ihmal etme canim bi an once caresine bak ama ya hamileysen ne olacak evlenecekmisiniz kimin ne yasadigi nasil bi iliskide oldugu beni ilgilendirmez bana vazife degil ama kendinede masum bi canada yazik etme bir daha bole korunmasiz iliskide bulunma benden sana tavsiyee sadece

neyseki o konuda içim rahat zaten nişanlı gibi bir durumumuz var ailelerimiz tanışıyor ve onay veriyor, tek sorunum henüz çocuk yapmak istemiyorum ama olursa da kıyamam ne yapacağım bilmiyorum :)

Ben sanmiyorum bi haftalik ne zaman olduda dollenecek yumurta o yuzden icin tamamen rHatlasin istiosan kan testi yaptir emin olursun

1 haftada bu kadar belirti psikolojik ya da baska bir sebepten olabilir diye düsünüyorum ,ama en kısa zamanında bir hamilelik testi ve hatta daha emin olmak için saglık ocagına baska bir neden soyleyerek kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Basarılar ve huzur diliyorum

adet gününüz geçtiyse bence bir test alıp yapın ama bana kalırsa hamile değilsiniz

hem adet olup hem hamıle olanlar var.. ornegın anneannem dayıma hamıleyken

Canım hamile falan değilsin rahat ol :)

Zaten çok düşük bir ihtimaldi.

Adet de olmuşsun hem.

Sadece bundan sonra o stresi yaşamamak için daha dikkatli olmanızda fayda var.

babama "tebrikler kızınız hamile" gibi mesaj gelme olasılıgı var gerisini düşünün.. Neyseki adet oldum sorun kalmadı..

babanız polis falan mı canım ? Yine de siz haklısınız tabiki o zaman. çok şükür canım sevindim sizin adınıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…