19 yıllık evli ve anne olamayanlar

herkese merhaba ,
sanırım bu grubun başlığı ve yaşadıkşlarım bana da(malesef ki) uyuyor...

2003te evlendik temmuzda tamm 10 yıllık evli oluyoruz ...yaş 37 .sorun yumurta sayısında ve kalitesinde azalma fsh yüksek
kalbim agrıyor offfffffffff
sayısız yumurta takibi denemeler tedavi iptalleri 1 spontan gebelik 2,5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin koklamak öpmek nasip olmadı..bugünlerde doğum yapacaktım olmadı en son tedavimizin negatifini 15 gün kadar oluyor sanırım aldık..
duvara toslamış gibiyim.benim dışımda sanki herkes hamile ruh halimi tahmin edersiniz.
gözyaşları sel sel sel sel
daha kendime çok acıyorum ,eşim içinde üzülüyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarımızda birbirimize de dua edelim...

Amin arkadaşım Allah yardım etsin yüzümüz gülsün,negatif olmasına çok üzüldüm bu sözün bittiği nokta acıma ve üzülme kısmını beğenmedim yeniden toparlanmalısın regl olduğun sürece umut var kim bilebilir ki bir mucize yaşayıverirsin biran önce kendine gelip pozitif olmalısın sevgiyle kal.

cnm kuaka seni burada görmek ne güzel nasılsın nerelerdesin

kuka ne anlatayım bende sana en sonki tüpbebekten sonra en sevdiklerim komşularımla küstükmü... üzüldümmü........eşim birgün kavgada kısır it dedimi..........artık birdahada yaptırmayacagızdeyince son oldugunu anladımmı................yalnızlık...........neden soruları.......derken eşim le aram bozuldu beni annemlerde bıraktımı.........ayrılmak için avukata verdimi........kendi üzerindeki malını kız kardeşinin oglunun üzerine yaptımı.......ben boşanınca almayayım diye......neyse şimdi beraberiz..işte şimdi öyle bir günlerim geçiyor kurslara gittim......doktor ilaç için para biriktirirdim.şimdi nekadar para birikirmiş harcıyorum.geziyorum.........panik atak tedavisindeyim...........aglayamıyorum bile...hiç agladıgım günlere yazık...en sevdiklerimle küstük.....şimdi hiç aklıma bile gelmiyor........aklımdan okadar çıktıkı.....kendimi böyle daha iyi hissediyorum....helede etrafımda şimdiki aileleri miras kavgalarını..küslüklerini.....birbirlerine düşmanlıklarını görünce.........çocukmu aman oda bende eksik olsun diyorum............çokkkkkkkkkk agladım çok......eh aslında yazacak çok şey varda..............ama sadece rabbime imanım sevgim sonsuz.........rabbim herşeyin en iyisini ister kullarına.........

seherde açılan güller hürmetine..........rükuda bükülen beller hürmetine..........zikirle dolanan diller hürmetine...........

topikte kim var kızlar .......bütün yeni arkadaşlara topige hoşgeldiniz diyorum...........benide arkadaş olarak kabul ederseniz..................... sevinirim.

cnm kuaka seni burada görmek ne güzel nasılsın nerelerdesin

Mumiscim nasilsin? AAAA Canim ben de cok sevindim....Evet kendini ve beni sevindirecek haberler var mi? sagligin nasil? Tedavi ye devam ediyormusun? ne degisiklikler var....

Ya canim ben arada bir konulari tariyorum belki yardimim olur daha cok bana yardimci olabilecek yeni tehnikler ve arkadaslarin kullandiklari ilaclar v.s. hamile kalanlar bunun gibi konulari mutlaka okuyorum....

Canim yazdigim gibi hic ses yok seneler gecip gidiyor...Belki belki diyoruz...baska ne diyebilecegim...Inanmaya calisiyorum...Evlatlik konusunu dusunuyorum. Ama yalniz basima haledebilecek miyim bu beni korkutuyor... Boyle arkadasim durumumuz...

Dualarimda eksik etmiyorum....canim allahim yardimcimiz olsun!

Canim ne kadar anliyorum... Kalbimle diyebilecegim sadece bir sey ALLAH BUYUKTUR...Bu goz yaslar bosuna olamas... esinle araniz duzeldigine sukur ediyorum. Yalnizligin ne oldugunu yavasa yasmaya basladim o yuzden kimseye dileyemeyecegim birseydir...

Suan kendini iyi hisetmene sevindim...Kolaybir yoldan gecmedin arkadasim Allahim seni mutlu etsin! Dualarin kabul olsun! Bir sekilde hayata devam etmeliyiz bizi bizden artik kimse anlayamaz. Canim herkonuda Allahim yardimcin olsun!

Canim amin ! gec kaldin diye dusunmuyorum belki tam zamanidir onemlisi Rabbim yuzunu guldursun! Insallah sevindirici haberlerile bizi de sevindireceksin insallah! ben de Ramazan ayinda insallah salati-tefriciyeye baslayacagim!

Insallah demekten baska hicbirsey kendim icin soyleyemiyorum. Hersey yoluna girecetir diye bekliyorum Allahim buyukligune inaniyorum!!! Allaha sukur ayaktayim..

Allah sana yardimcin olsun!

topikte kim var kızlar .......bütün yeni arkadaşlara topige hoşgeldiniz diyorum...........benide arkadaş olarak kabul ederseniz..................... sevinirim.

Hoşbulduk canımmmm en yenilerden biri benim okuduklarıma kah üzülüyorum kah seviniyorum manik depresif durumları yaşıyorum ,yağmurda ıslanan kedi yavrusu kadar şaşkınım zoru başarıp anne olanları görünce mutluluktan ağlıyorum,yıllarını verip kucağı boş olanlar için ise içim parçalanıyor ama bu bir sınav herkes yaşaması gerekeni yaşayacak allah ol derse olur gerisi boş.
seni arkadaş olarak kabul ettim bile...........

kukacım canım senin hikayen beni çok fena yaptı,yaşadıkların canımı acıttı ,hayat devam ediyor ,maneviyata sığınmak her zaman ilaç gibidir rabbim san mucizeler yaşatsın yüzünü güldürsün canım.

ay cnm yaa aynı durum eşimi ikna edersem evlatlık düşünüyorum belki son kez bir tedavi daha ama o da belki o an ne zaman olur bilemiyorum şimdi böyle iyiyim diyorum

olmazsa böyle devam ne yapalım RABBİMİZDEN gelene amenna demekten başka yapılcak bir şey yok

inan sende benim dualarımdasın zaman zamn aklıma geliyorsun

bende seni aldım kabul ettim.................sevgiler..............

saolasın bitanem..................sizleri kendime çok yakın duldugum için kimselere anlatamadıklarımı söleyemediklerimi anlatıyorum..................

merhaba arkadaslar!

Ays-cim [/I][/B]insallah tedavin olumlu sonuslanir. Ilgine tsk ederim.Dedigin gibi bir Allaha siginmak baska caresi de yok... Kaderin ne oldugunu o kadar cok seyleri gec olsa bile 39-yasimda akillanarak anlamaya basladim... Son 2010-2012 yasadiklarim buyuk bir sinavdi hala devam ediyor onemlisi ayaktayim buna cok sukur.... Allahim senin yuzunu guldursun!

Dun beraat gecesiydi cok yorgunluktan dogru-duzgun birseyler yapamadim buna da cok uzuldum...

Sel-cim aaa canim hayat devam ediyor...mecburuz yasamaya... gecenin arkasindan gundur olur ya bekleyelim Rabbim mumkun degil boyle goz yaslari icerisnde birakmasi.... Arkadasim Allah yardimcin olsun!

Mumicim yazna cok sevindim...Insallah bu son dedigin tedavinle yuzun guler insallah hamile kalarak bebisini eline alabilirsin! insallah Rabbim bunu sana nasip etsin!

Canim hergun dusuncem deyisiyor . Birde evlatliga karar vermis gibi oluyorum birde icimden bir ses karsi cikiyor zamana biraktim...
Bu sene yeni bir tedavi metodlari hakkinda 25 senedir kisirlikla ugrasan Jenekoloju budum. Tedavi uzuc da degil ama son olarak deneyecegim ve dogal yoldan bekleyecegim olmasa son olarak TUP BEBEGE girmeye calisacagim.... Kalbim agriyor hic sonuc olmasa esimle ayriliyoruz gibi geliyor .Artik dayanacak guc yok onun ailesinin hareketlerine artik tahamul edemiyorum olsa oldu olmasa keni hayatima devam ederim. En azindan kalb ( ne zaman birakir? ne zaman baskasi var hayatimda der? veya baskasiyla evlenirim seninle de kalirim diye kesin soyleyecek?) diye beklemekten tamamiyla temizlerim ve kafa dinlenir.

Allahim yardimcin olsun canim!

arkadaşlarım dün acıbadem de dr turgut aydın beye .tüpbebek dokt........rutin kontrol smear ve birde kaşıntım vardı onun için gittim....drum şuan yumurtalarımın oldugunu .rahimin endometriumun güzel oldugunu .neden birdaha tüpbebek yaptırmama istegimi sordu.çok güzel dedi.nedersen de bir agbi yada dost tavsiyesi.....2 kere daha denememi istedi...........ben para için demiyorum ister burda ister üniversite has........ yaptır dedi..........şimdiye kadar şanssızlık olmuş olabilir dedi............bütüntedavilerimi anlattım........dr..decapeptyl kullandınmı dedi .hiç kullanmadım dedim..memorialde gonal f den başka igne ilaç vermedimi dedi..........yok vermediler...........bilmiyorum ne yaparım..........ama nekadar da son desek..her kadının içinde bir köşesinde bu bebek özlemi duruyor degilmi......bilmiyorum ne yaparım.....ücreteti 3600 tl imiş..........ilaçsız ...............allahım ne olur yardımet..........neolur allahım..........kafam karıştı.........

merhaba kızlar
ben 37 yaşındayım 6 yıllık evliyim çok sıkıntılar yaşadım bende büyük şehirlere uzak küçük bir ilin küçük bir ilçesinde yaşıyorum çalışıyorum ve sağlıkçıyım
evlendikten 6 ay sonra çocuk istemeye başladık ama olmadı bir türlü bende herşey normal çıkıyordu ama bebek de olmuyordu yaşımda ilerliyor diğe psikolojim bozuluyordu sonra eşimde varikosel olduğu anlaşıldı çift taraflı ameliyat oldu sonra peşpeşe 2 kere hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı ben mahvoldum tabi sonra tedaviyle olsun zamana bırakmayalım dedik sabredemiyen bendim yumurta takibi yaptırdık olmadı ve birsürü kistler oldu 3-4 ay d. kontrol hapı kullandım geçsin diğe
sonra başka bir şehire gittik bir merkezle görüştük herşey yolunda dedi biraz bekleyin ama ben beklermiyim aşılama yaptırmak istiyorum dedim yaptırdık olmadı yine kistler yine aylarca hap kullandım artık defalarca izin al git gel derken ben tüp bebek yaptıralım dedim dr erken dedi ısrar ettim yaptırdık ilkinde olmadı kahroldum yine
4 ay sonra 2. tüp bebek için yine yollara düştük ikincide oldu inanamıyordum çok büyük bir mutluluktu ama onuda kalp atışının durmasıyla kaybettim kürtaj oldum toparlanmam zaman aldı düzelince 3 kayıptan sonra genetik testler yaptırdık kanda pıhtılaşma çıktı
4. denememizde kan sulandırıcı iğnede kullandık ama yine olmadı artık o kadar yorulmuştuk ki yollardan sonra istanbul memoriale gittik görüştük herşey iyi olur sizin dendi ilaçları iğneleri verdiler başladık tedaviye ama ötekilerden farklı olsun tedavi diğe farklı bir tedavi şekli verdiler kontrole gittiğimde yumurtlıklarım kistlerle dolmuştu tabi tedavim yarım kaldı ben çok sinirlendim kahroldum ordaki dr lardan nefret ettim geri döndük ve ben yine hap kullanmaya başladım geçsin diğe ama geçmedi bir türlü hatta kistim büyüdükçe büyüyordu tam 8 ay sürdü geçmesi 8 ay boyunca kimi ay adet olmadım nerdeyse kimi ay hep kanamam oldu kistin biri 8 cm e çıktı ve kasıklarımın ağrısı mahvediyordu beni
neyse düzelmeye başlayınca dosyam memorialde diğe yine orya gittim 5. tüpe başladık kötü bir tedaviydi ama başladılar 1 ay kaldım istanbulda sonuç yine negatifti

dedim artık olmayacak vazgeçelim ama bu fikrim 2 ay sürdü sonra ankarada bir merkez bulduk telefonda görüştük arkadaşlarımızın ordaki tedaviyle 10 yıl sonra ikizleri olmuştu aile dostumuz bir kadın doğumcunun da arkadının yeriymiş dedik yalnış yapmazlar güven verdi bize
tedavi için gidecektik iş arkadaşımın annesi vefat etti o izne ayrılınca gidemedik 2yani geçen yıl ağustozda gidecekken ekime erteledik ama eylülde ordaki dr un söylemesiyle kan sulandırıcı iğneye başlayacaktım yani adet olunca iğnelere başlayacaktım 1 ay kullanıp adet olunca tedaviye başlıycaktık
hastanede nöbetçi olduğum bir gece adet olmayı beklediğm gün 28. günde öylesine bir test yaptım idrarda laborantım ben ve kolay oldu test yapmam tabi:) sabahın üçüydü ve gerçekten öylesine yapmıştım sonrasındA BİR BAKTIM KIPKIRMIZI İKİNCİ ÇİZGİ VE BEN HAYAL GÖRÜYORUM SANDIM
testi tekrarladım titreyerek ve yine POZİTİFTİ sonuç elim ayağım titredi gecenin o saatinde
kendimden kan aldım ki bunu yıllardır yapabiliyorum kan alım makinede baktım o 1 saat hayatımdaki en geçmek bilmeyen zamandı kan değeri çok önemliydi önceki kayıplarımdan dolayı tedirgidim çünkü
1 saat sonra ellerim titreyerek kalbim nerdeyse yerinden çıkacakken sonucum 28. günde 850 idi bu bir MUCİZEYDİ
sabah nöbetten çıkıp eve elimde idrar test sonucuyla geldim eşim yatıyordu yanına uzandım uyandırdım elimdeki çift çizgili testi gösterdim sarıldık ağladık güldük çok çşok mutluyduk ailemiz arkadaşlarımız herkes çok mutlu oldu bayramdı hepimiz için
sonrasında herşey çok güzel ilerledi 2 günde bir baktığım test sonuçları üçe katlanak gidiyordu ultrason değerler herşey çok güzeldi
9 ayı gün gün sayarak geçirdim hergün iğnemi kendim yaptım hemen her hafta kontrollerimi yaptırdım ve sonunda 8 MAYISTA MUCİZEM OĞLUMA KAVUŞTUM
eşimde bende ailelerimizde çevremizde herkes hepimiz çok çok mutluyduk artık
oğlumuz evimizin neşesi hayatımızın en büyük mutluluğu şimdi 2 aylık oldu ve şu anda karşımda uyuyor o mutluluğun adı

hayatta olmaz diğe birşey yok arkadaşlar bizde çok çektik çok para harcadık devletten hiç yardım almadan yaptırdık herşeyi hem çalışıp hem tedavilere gitmede çok yorulduk yollarda geçirdik yıllarımızı otellerde akrabaların yanında arkadaşlarda kaldık defalarca çok iğne ilaç kullandım rahim filmi histereskopi çektirdim eşim ameliyat oldu arada yazamadığım bir sürü şey yaşadık
ama en güzeli eşimle hep birbirimize destek olduk hiç kırmadık birbirimize sarıldık hep ve allah mucizemizi gönderdi allahım oğlumuza sağlık versin inşallah hayırlı evlat olsun ve allahım her isteyene nasip etsin inşallah

şimdi siz okurken benim başıma gelmez bu mucize diyorsunuzdur ama inanıın okuduğum her mucizede benim başıma gelmez dedim defalarca okudukça sessizce ağladım kaç kez ben bunları yaşayamayacağım diğe
allahım çok şükür verdi evladımızı sabrın mükafatıydı belkide
canı gönülden diliyorum ki allahım hepinize her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin MUCİZELER yaşatsın inşallah

eylül cüm yaaaaaaaaaaaaaa bir nefeste okudum hikayeni.............benim gibi aslında anlatılacak yazılacak çok şey vardır ama senin hikayen.......kucagında yanınca canında.ayyyyyyyyyyy çok güzel güle güle büyüt yavrunu...........bizlerede dua et olurmu canım benim............bende mucizemi istiyorum......ver rabbim neolur............

canımmm taksitlendirme yapılıyorr bende aynı yerde tedavi yaptırdık hemde 2 kez 2 ay arayla ve 2 tedavimdede kredi kartı taksitlendi bu yüzden 2. tedaviyi de taksit olacağı rahatlığıyla başladık bunu mutlaka konuş yinede 300-400 indirim yapabilir dr bunu hatırlatın ve rapor hakkın varsa inşallah vardır ilaçlar biraz daha makul fiyat oluyor ki ben iğneleri aldığım eczaneden de çok memnun kaldım sağolsun raporlu olmasına rağmen ilaçları da taksitlendirmiştik inşallah tüm kolaylıklar sizede nasip olsun canım grekirse detaylıca haberleşiriz çok duamdasın ve tüm herkes Yüce Rabbim hepimize en özel en güzel anne-baba olmayı nasip etsin sağlıklı-hayırlı evlatlarımız hanemize neşe saçsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…