19 yıllık evli ve anne olamayanlar

saolasın canım yaaaaaaaa.........evet yazışalım görüşelim bir mahsuruyoksa...dedimya o dr a gitmeme sen sebeb oldun..inşallah sonu da güzel olur............ayyyyyyyyyyyyyy inşallah..inşallah.............

saolasın canım yaaaaaaaa.........evet yazışalım görüşelim bir mahsuruyoksa...dedimya o dr a gitmeme sen sebeb oldun..inşallah sonu da güzel olur............ayyyyyyyyyyyyyy inşallah..inşallah.............
tabi tabi her zaman zevkle cevaplarım canımmmm dr seçimin süper tatlım Kayseri de en başarılı dr hemde merkezde başarılı süper ikisi bi arada olunca inşallah dr beyin eli sanada uğurlu gelecek çok duam varr inşallah müjdeni alıp havalara uçacağızz

inşallah canım benim.........inşallah..rabbim her kadına taddırsın.............o güzel kokuyu koklasın......annem benim için diger kardeşlerimin bebeklerine kıyafet alırken banada almıştı.geçen annem aglamış o eşyaları görünce.......eşim tek oglan.....kendisi askerdeyken..kayınvalidem.rahmetli hep bebek takımları örmüş. ördüydüde.onlrda duruyor öyle.............kara taşın üstünde kara karıncayı gören rabbim...............bu gece hürmetine.............dualarımızı kabul eyle yarabbi......amin............

aaaaaaaaaaaaaa beni öptügünü görmedim..............bende dogdugunda bebişini öpmek dilegiyle.....

aynen tüm isteyen , özlemle bekleyen , tüm kadınlara annelik duygusunu tattırsın inşallah Yüce Mevlam ahh canım yaa hiç üzülmeyelim umut nefes almaktır derim ben her zaman Yüce Rabbim elbette dilesin yeter ki ne alaaa cicileri olacak bebeklerimizin ne özentiler ne uhtelerimizi yaşayacağız doya doya inşallah veee amin diyorum tatlım bu en güzel duana

aaaaaaaaaaaaaa beni öptügünü görmedim..............bende dogdugunda bebişini öpmek dilegiyle.....
öperim her daim çok çok çok sağol tatlım seninde müjdeni alayım ennnn kısa zamanda bebişlerimizi de tanıştırıcağız bizler bol bol buluşup görüşeceğiz inşallah

benim her zaman söyledigim şey.................aklına gelmeyen başına gelir................birde çocuk yapmak dünyanın en kolay.ende zor işi derim..............

benim her zaman söyledigim şey.................aklına gelmeyen başına gelir................birde çocuk yapmak dünyanın en kolay.ende zor işi derim..............
evet aklımıza gelmeyen başımıza gelmiş olsada Yüce Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş diye tevekkül ve sabırla üstesinden gelme gücü diledik dileyeceğiz inşallah sıkıntısızca müjdeler paylaşmak nasip olsun , işimiz gücümüz tedavilerimiz rast gitsin inşallah hepimizin

oooooooooooooooooooooo allah söyletiyor herhalde................

aminnnnnnnnnnnnnn...............................

oooooooooooooooooooooo allah söyletiyor herhalde................
aynenn söyleyene değil söyletene bakmak lazım sabrın sonu selamet ben çok dua ediyorum olacak bol bol müjdeler olacak

aynenn söyleyene değil söyletene bakmak lazım sabrın sonu selamet ben çok dua ediyorum olacak bol bol müjdeler olacak

sen neymişsin arkadaş gece gece nerden çıktın karşıma...............ne güzel söylüyor kalbimi fethediyorsun......

sen neymişsin arkadaş gece gece nerden çıktın karşıma...............ne güzel söylüyor kalbimi fethediyorsun......
inşallah Rabbimin gönderdiği hızır meleği olayımm herkese pozitif enerji yaymak bol dua etmek bol müjdeler almak için elimden ne geliyorsa en çokkkk bol dua ile mümkün olduğunca hepinizin yanında olmak istiyorumm

slm sel76
yazını ,yazılarını okuyunca yazmak ve sizlere hepinize umut olmak istedim.:26:..ben şuan hamileyim çok zorluklar yaşadım çektim olmadıgım tedaviler geldi geçti şükürler olsun ikinci bebegimide tüp bebek sonucu kucagıma alıcam amaa asıl benim yaşadıklarımdan çok annemin yaşadıklarının yanında hiç kalır...:26:
ben tek çoçugum ,annemde yumurtalık azlıgı birinde hiç olmaması ve babamda hücre azlıgı vede yok olması ankara kayseri arası uzun uzun tedaviler ve artık dr sizin çok zor olur gidin evinizde artık dinlenin 1 yıl sonra gelin çünkü 18 SENE ilaç alımı ve o vucudun ilaçlara karşı bir tepki vermemesi neden alerjilerin başlaması babamda artık iyice tende bozulmalar başlamış bunların çok rahat anlatıyo annem canım benim ama o yaşadıklarını bir kendi biliyo neyse ve o dinlenme aşamasında 18 yıl sonra benim gibi bir çılgın geliyo
tabi süpriz olarak (tedavisiz dr olmaz dedigine)
biraz uzun yazdım kısaca anlatmak istedim özet özet geçtim sadece hepinize umut olsun dedim sadece bol bol dua edin herzaman bende hepinize dua edicem gelsin inş çılgın bebişler müjdenizi alalım rabbim tez zamanda o duyguyu yaşatsın inş sabır sabır sabır versin rabbim gücünüzü kuvvetinizi artırsın:13::13::13:

slm bayanlar bileniniz yada duyanınız varmı bilmiyorum ama size birşey tavsiye edicem. DEVE DİLİNİ DUYDUNUZMU BUNDAN 1 ER LOKMA SİZ VE EŞİNİZ YERSE 3 AY İÇİNDE ÇOCUĞUNUZ OLUR. AMA BUNU YERKEN TEDAVİYİ BIRAKICAKSINIZ. ETRAFIMDA 2 KİŞİ BİLİYORUM BUNU YEDİKTEN SONRA ÇOCUKLARI OLDU

saolasın yıldızcım......aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam ben de yıllardır burdayım ama bir arpa boyu yol gidemeyenlredenim, ama ilginç bir şekilde hiç umudumu kaybetmiyorum merak ettim gittiğin doktorlar kim? o da çok önemli biliyosun zira ben en son gittiğim doktor sayesinde biraz daha tevekkülle karşılar oldum olayları, merak ettim sakınca yoksa söyler misin çok doktor dolaşmış ve bayağı bi tecrübe edinmiş biri olarak fikir vermek isterim eğer istersen

ayyy bi de beşiktaşlı.... Allah bağışlasın hikayen beni çok etkiledi darısı başımıza olsun bu ay mucize bana ve benim gibi umutla bekleyen herkes gelsin inşallah

seni tanımak , tanışıp kaynaşmak çok ama çok güzeldi veeee ben sana asla abla diyemem ki çünkü hem ruhun , hem yüzün çok genç bebeğin çok şanslı böyle enerji dolu annesi olacağı için ve bence artık inat etmeyecek son tedavinle mutlu son müjde nasip olacak inşallah çok şanslıyım yüreği güzel bir dostla tanıştığım için çok seviyorum seni ben

aman yesinler bu kızı................ne güzel yazmışsın................bende seni...................................

aman yesinler bu kızı................ne güzel yazmışsın................bende seni...................................
ben gördüğüm gerçekleri yazdım cansın sen candan bir dost

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…