canımmm taksitlendirme yapılıyorr bende aynı yerde tedavi yaptırdık hemde 2 kez 2 ay araylave 2 tedavimdede kredi kartı taksitlendi bu yüzden 2. tedaviyi de taksit olacağı rahatlığıyla başladık bunu mutlaka konuş yinede 300-400 indirim yapabilir dr bunu hatırlatın ve rapor hakkın varsa inşallah vardır ilaçlar biraz daha makul fiyat oluyor ki ben iğneleri aldığım eczaneden de çok memnun kaldım sağolsun raporlu olmasına rağmen ilaçları da taksitlendirmiştik inşallah tüm kolaylıklar sizede nasip olsun canım grekirse detaylıca haberleşiriz çok duamdasın ve tüm herkes Yüce Rabbim hepimize en özel en güzel anne-baba olmayı nasip etsin sağlıklı-hayırlı evlatlarımız hanemize neşe saçsın inşallah
tabi tabi her zaman zevkle cevaplarım canımmmmsaolasın canım yaaaaaaaa.........evet yazışalım görüşelim bir mahsuruyoksa...dedimya o dr a gitmeme sen sebeb oldun..inşallah sonu da güzel olur............ayyyyyyyyyyyyyy inşallah..inşallah.............
tabi tabi her zaman zevkle cevaplarım canımmmmdr seçimin süper tatlım Kayseri de en başarılı dr hemde merkezde başarılı süper ikisi bi arada olunca inşallah dr beyin eli sanada uğurlu gelecek çok duam varr inşallah müjdeni alıp havalara uçacağızz
tabi tabi her zaman zevkle cevaplarım canımmmmdr seçimin süper tatlım Kayseri de en başarılı dr hemde merkezde başarılı süper ikisi bi arada olunca inşallah dr beyin eli sanada uğurlu gelecek çok duam varr inşallah müjdeni alıp havalara uçacağızz
aynen tüm isteyen , özlemle bekleyen , tüm kadınlara annelik duygusunu tattırsın inşallah Yüce Mevlaminşallah canım benim.........inşallah..rabbim her kadına taddırsın.............o güzel kokuyu koklasın......annem benim için diger kardeşlerimin bebeklerine kıyafet alırken banada almıştı.geçen annem aglamış o eşyaları görünce.......eşim tek oglan.....kendisi askerdeyken..kayınvalidem.rahmetli hep bebek takımları örmüş. ördüydüde.onlrda duruyor öyle.............kara taşın üstünde kara karıncayı gören rabbim...............bu gece hürmetine.............dualarımızı kabul eyle yarabbi......amin............
öperim her daim çok çok
aaaaaaaaaaaaaa beni öptügünü görmedim..............bende dogdugunda bebişini öpmek dilegiyle.....
evet aklımıza gelmeyen başımıza gelmiş olsada Yüce Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş diye tevekkül ve sabırla üstesinden gelme gücü diledik dileyeceğiz inşallahbenim her zaman söyledigim şey.................aklına gelmeyen başına gelir................birde çocuk yapmak dünyanın en kolay.ende zor işi derim..............
aynen tüm isteyen , özlemle bekleyen , tüm kadınlara annelik duygusunu tattırsın inşallah Yüce Mevlamahh canım yaa hiç üzülmeyelim umut nefes almaktır derim ben her zaman Yüce Rabbim elbette dilesin yeter ki ne alaaa cicileri olacak bebeklerimizin ne özentiler ne uhtelerimizi yaşayacağız doya doya inşallah veee amin diyorum tatlım bu en güzel duana
öperim her daim çok çokçok sağol tatlım seninde müjdeni alayım ennnn kısa zamanda bebişlerimizi de tanıştırıcağız bizler bol bol buluşup görüşeceğiz inşallah
evet aklımıza gelmeyen başımıza gelmiş olsada Yüce Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş diye tevekkül ve sabırla üstesinden gelme gücü diledik dileyeceğiz inşallahsıkıntısızca müjdeler paylaşmak nasip olsun , işimiz gücümüz tedavilerimiz rast gitsin inşallah hepimizin
aynenn söyleyene değil söyletene bakmak lazımoooooooooooooooooooooo allah söyletiyor herhalde................
aynenn söyleyene değil söyletene bakmak lazımsabrın sonu selamet ben çok dua ediyorum olacak bol bol müjdeler olacak
inşallah Rabbimin gönderdiği hızır meleği olayımmsen neymişsin arkadaş gece gece nerden çıktın karşıma...............ne güzel söylüyor kalbimi fethediyorsun......
EVETTTTTTTTTT 93 temmuz 17 yaşında evlendim ......... 5 tüpbebek ,1 dondurulmuş transferi ,4 laparoskopi,1 histereskopi,7 aşılama,sol tüpün alınması...........ve artık sayfayı kapatmamla ....................panik atak.........işte ben burdayım adım selda..............siz nerdesiniz............başlangıc yazım pek iç açıcı degil ama...................
slm sel76
yazını ,yazılarını okuyunca yazmak ve sizlere hepinize umut olmak istedim.:26:..ben şuan hamileyim çok zorluklar yaşadım çektim olmadıgım tedaviler geldi geçti şükürler olsun ikinci bebegimide tüp bebek sonucu kucagıma alıcamamaa asıl benim yaşadıklarımdan çok annemin yaşadıklarının yanında hiç kalır...:26:
ben tek çoçugum ,annemde yumurtalık azlıgı birinde hiç olmaması ve babamda hücre azlıgı vede yok olması ankara kayseri arası uzun uzun tedaviler ve artık dr sizin çok zor olur gidin evinizde artık dinlenin 1 yıl sonra gelin çünkü 18 SENE ilaç alımı ve o vucudun ilaçlara karşı bir tepki vermemesi neden alerjilerin başlaması babamda artık iyice tende bozulmalar başlamış bunların çok rahat anlatıyo annem canım benim ama o yaşadıklarını bir kendi biliyoneyse ve o dinlenme aşamasında 18 yıl sonra benim gibi bir çılgın geliyo
tabi süpriz olarak (tedavisiz dr olmaz dedigine)
biraz uzun yazdım kısaca anlatmak istedim özet özet geçtimsadece hepinize umut olsun dedim sadece bol bol dua edin herzaman bende hepinize dua edicem gelsin inş çılgın bebişler müjdenizi alalım rabbim tez zamanda o duyguyu yaşatsın inş sabır sabır sabır versin rabbim gücünüzü kuvvetinizi artırsın :13::13::13:
herkese merhaba ,
sanırım bu grubun başlığı ve yaşadıkşlarım bana da(malesef ki) uyuyor...
2003te evlendik temmuzda tamm 10 yıllık evli oluyoruz ...yaş 37 .sorun yumurta sayısında ve kalitesinde azalma fsh yüksek
kalbim agrıyor offfffffffff
sayısız yumurta takibi denemeler tedavi iptalleri 1 spontan gebelik 2,5 aylıkken kalbi durdu bebeğimin koklamak öpmek nasip olmadı..bugünlerde doğum yapacaktım olmadı en son tedavimizin negatifini 15 gün kadar oluyor sanırım aldık..
duvara toslamış gibiyim.benim dışımda sanki herkes hamileruh halimi tahmin edersiniz.
gözyaşları sel sel sel sel
daha kendime çok acıyorum ,eşim içinde üzülüyorum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarımızda birbirimize de dua edelim...
merhaba kızlar
ben 37 yaşındayım 6 yıllık evliyim çok sıkıntılar yaşadım bende büyük şehirlere uzak küçük bir ilin küçük bir ilçesinde yaşıyorum çalışıyorum ve sağlıkçıyım
evlendikten 6 ay sonra çocuk istemeye başladık ama olmadı bir türlü bende herşey normal çıkıyordu ama bebek de olmuyordu yaşımda ilerliyor diğe psikolojim bozuluyordu sonra eşimde varikosel olduğu anlaşıldı çift taraflı ameliyat oldu sonra peşpeşe 2 kere hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı ben mahvoldum tabi sonra tedaviyle olsun zamana bırakmayalım dedik sabredemiyen bendim yumurta takibi yaptırdık olmadı ve birsürü kistler oldu 3-4 ay d. kontrol hapı kullandım geçsin diğe
sonra başka bir şehire gittik bir merkezle görüştük herşey yolunda dedi biraz bekleyin ama ben beklermiyim aşılama yaptırmak istiyorum dedim yaptırdık olmadı yine kistler yine aylarca hap kullandım artık defalarca izin al git gel derken ben tüp bebek yaptıralım dedim dr erken dedi ısrar ettim yaptırdık ilkinde olmadı kahroldum yine
4 ay sonra 2. tüp bebek için yine yollara düştük ikincide oldu inanamıyordum çok büyük bir mutluluktu ama onuda kalp atışının durmasıyla kaybettim kürtaj oldum toparlanmam zaman aldı düzelince 3 kayıptan sonra genetik testler yaptırdık kanda pıhtılaşma çıktı
4. denememizde kan sulandırıcı iğnede kullandık ama yine olmadı artık o kadar yorulmuştuk ki yollardan sonra istanbul memoriale gittik görüştük herşey iyi olur sizin dendi ilaçları iğneleri verdiler başladık tedaviye ama ötekilerden farklı olsun tedavi diğe farklı bir tedavi şekli verdiler kontrole gittiğimde yumurtlıklarım kistlerle dolmuştu tabi tedavim yarım kaldı ben çok sinirlendim kahroldum ordaki dr lardan nefret ettim geri döndük ve ben yine hap kullanmaya başladım geçsin diğe ama geçmedi bir türlü hatta kistim büyüdükçe büyüyordu tam 8 ay sürdü geçmesi 8 ay boyunca kimi ay adet olmadım nerdeyse kimi ay hep kanamam oldu kistin biri 8 cm e çıktı ve kasıklarımın ağrısı mahvediyordu beni
neyse düzelmeye başlayınca dosyam memorialde diğe yine orya gittim 5. tüpe başladık kötü bir tedaviydi ama başladılar 1 ay kaldım istanbulda sonuç yine negatifti
dedim artık olmayacak vazgeçelim ama bu fikrim 2 ay sürdü sonra ankarada bir merkez bulduk telefonda görüştük arkadaşlarımızın ordaki tedaviyle 10 yıl sonra ikizleri olmuştu aile dostumuz bir kadın doğumcunun da arkadının yeriymiş dedik yalnış yapmazlar güven verdi bize
tedavi için gidecektik iş arkadaşımın annesi vefat etti o izne ayrılınca gidemedik 2yani geçen yıl ağustozda gidecekken ekime erteledik ama eylülde ordaki dr un söylemesiyle kan sulandırıcı iğneye başlayacaktım yani adet olunca iğnelere başlayacaktım 1 ay kullanıp adet olunca tedaviye başlıycaktık
hastanede nöbetçi olduğum bir gece adet olmayı beklediğm gün 28. günde öylesine bir test yaptım idrarda laborantım ben ve kolay oldu test yapmam tabi:) sabahın üçüydü ve gerçekten öylesine yapmıştım sonrasındA BİR BAKTIM KIPKIRMIZI İKİNCİ ÇİZGİ VE BEN HAYAL GÖRÜYORUM SANDIM
testi tekrarladım titreyerek ve yine POZİTİFTİ sonuç elim ayağım titredi gecenin o saatinde
kendimden kan aldım ki bunu yıllardır yapabiliyorum kan alım makinede baktım o 1 saat hayatımdaki en geçmek bilmeyen zamandı kan değeri çok önemliydi önceki kayıplarımdan dolayı tedirgidim çünkü
1 saat sonra ellerim titreyerek kalbim nerdeyse yerinden çıkacakken sonucum 28. günde 850 idi bu bir MUCİZEYDİ
sabah nöbetten çıkıp eve elimde idrar test sonucuyla geldim eşim yatıyordu yanına uzandım uyandırdım elimdeki çift çizgili testi gösterdim sarıldık ağladık güldük çok çşok mutluyduk ailemiz arkadaşlarımız herkes çok mutlu oldu bayramdı hepimiz için
sonrasında herşey çok güzel ilerledi 2 günde bir baktığım test sonuçları üçe katlanak gidiyordu ultrason değerler herşey çok güzeldi
9 ayı gün gün sayarak geçirdim hergün iğnemi kendim yaptım hemen her hafta kontrollerimi yaptırdım ve sonunda 8 MAYISTA MUCİZEM OĞLUMA KAVUŞTUM
eşimde bende ailelerimizde çevremizde herkes hepimiz çok çok mutluyduk artık
oğlumuz evimizin neşesi hayatımızın en büyük mutluluğu şimdi 2 aylık oldu ve şu anda karşımda uyuyor o mutluluğun adı
hayatta olmaz diğe birşey yok arkadaşlar bizde çok çektik çok para harcadık devletten hiç yardım almadan yaptırdık herşeyi hem çalışıp hem tedavilere gitmede çok yorulduk yollarda geçirdik yıllarımızı otellerde akrabaların yanında arkadaşlarda kaldık defalarca çok iğne ilaç kullandım rahim filmi histereskopi çektirdim eşim ameliyat oldu arada yazamadığım bir sürü şey yaşadık
ama en güzeli eşimle hep birbirimize destek olduk hiç kırmadık birbirimize sarıldık hep ve allah mucizemizi gönderdi allahım oğlumuza sağlık versin inşallah hayırlı evlat olsun ve allahım her isteyene nasip etsin inşallah
şimdi siz okurken benim başıma gelmez bu mucize diyorsunuzdur ama inanıın okuduğum her mucizede benim başıma gelmez dedim defalarca okudukça sessizce ağladım kaç kez ben bunları yaşayamayacağım diğe
allahım çok şükür verdi evladımızı sabrın mükafatıydı belkide
canı gönülden diliyorum ki allahım hepinize her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin MUCİZELER yaşatsın inşallah
seni tanımak , tanışıp kaynaşmak çok ama çok güzeldisen neymişsin arkadaş gece gece nerden çıktın karşıma...............ne güzel söylüyor kalbimi fethediyorsun......
seni tanımak , tanışıp kaynaşmak çok ama çok güzeldiveeee ben sana asla abla diyemem ki çünkü hem ruhun , hem yüzün çok genç bebeğin çok şanslı böyle enerji dolu annesi olacağı için ve bence artık inat etmeyecek son tedavinle mutlu son müjde nasip olacak inşallah çok şanslıyım yüreği güzel bir dostla tanıştığım için çok seviyorum seni ben
ben gördüğüm gerçekleri yazdım cansın sen candan bir dostaman yesinler bu kızı................ne güzel yazmışsın................bende seni...................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?