merhaba canım bu yolda kolaylıklar diliyorum ..
cuma zayıflama yarısmasına katılmayı düşünürsen 4. takıma bekleriz.. birbirimize motive olmamız için destek
oluyoruz..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-3298.html#post17454142
ifsumnadial yazdıklarını okudum çok çok haklısın...
bende pek beyaz ekmek yemem ama yazdıklarından sonra tamamen kesme ihtiyacı hssettim şuan :)
bende pirinç yemem hiç yersem bullgur pilavı yerim mesela :)
haftada 1 kere flanda hafif bir tatlı yerimm abartmam:)
tekrar teşekkürler :)
bide bisey sorucam kalori hesabini nasil yapiyorsun yani mesela 2 dilim ekmegin kac kalori oldugunu nerden biliyorsun.==`???
sevindim bir katkim olduysa:))
merhaba 1983 sana öncelikle ciktigin yolda bol bol azim sabir diliyorum insallah dügününde incecik güzel kugu gibi gelin olursun bunu tüm ictenligimle diliyorum sana...bende gecen sene ocak ayinda tam 90 kiloydum 5 ayda 20 kilo verdim beslenmemi ve yasamimi tamamen degistirerek.birkere istedim hedefim vardi.evet mayis ayinda tam 70 kilo oldum süper bir duygu herkes imrenerek bakiyor artik kiyafetlerime wauuuwww diyor görenler.hala 70 kiloyum ama hic almadim diyet yapmadim normal yedim cünki vücudumun kendine gelmesi icin ona zaman verdim cünki kilo vermem durmustu.simdi tekrar basladim.1 haftada 1 kilo gitti bile.7 ay boyunca tabiki Spor yaptim saglikli beslenmeye devam ettim ama az yemedim.bu yüzden kilo vermedim spor yaptigim icinde kilo almadim.neyse bosver simdi beni asil benim buraya yazmam canim benim günlügünü ve yediklerini bastan sona kadar okudum.ben diyetisyen falan degilim ama 20 kiloyu cok saglikli birsekilde vermis biri olarak ve geri almamayi basaran biri olarak sana birkac seyler söylemek istiyorum...1:BEYAZ EKMEK YOK..onu hayatindan tamamen cikar.her ögününde baktim ya 1 ya 2 dilim beyaz ekmek yiyorsun.onu yeme 1 kepce daha fazla yemek ye inan daha az kalori almis olursun.hamur isine birsüreligine en azindan dügün gününe kadar terk et.onlari isteme yedikle hayalindeki gelinliginin olmayacagini düsün.ekmeksiz yemek yiyemiyorum diyorsan lütfen TAM TAHILLI ekmek ye.kepekli degil TAM TAHILLI.sabah kibrit kutusu kadar peynir domates demissin.bir dilim tam tahilli ekmek ye 2 beyaz ekmek yerine kibrit kutusu kadar degil sigara paketi büyüklügünde peynir ye üstüne üstlük birde bal recel ye...kahvaltida mutlaka proteyin ve karbonhidrat agirlikli beslen..yani bu demekki yumurtani kesinlikle ye balini recelini ye.bu sana kuvvet ve tokluk hissi verir.ögle yemeklerin yine protein agirlikli olsun ne bileyim mercimek kurufasulye bulgur pilavi mutlaka zeytinyagli sebze yemegi...ZEYTINYAGLI ama aycicek degil.zeytinyagi sicak pismez o yemek pistikten sonra üzerine gezdirilir ama diyorsam yemegi neyle pisircem ozaman sana kanola siviyagini öneririm cok ucuz ve cok saglikli balikta bulunun yagi icerir KANOLA.aksam ise.salatan mutlaka olsun zeytinyagli az tuzlu limon ve sirkeli nasil istersen.porsiyonlarini tatli tabagi büyüklügünde olsun.zeytinyaglilari corba tasinda olsun böylelikle 4 5 kasikla doymak zorunda olmazsin cünki porsiyonlarin kücüldükce midende zamanla kücülecek.6 dan sonra hicbirsekilde birsey yeme.günde 3 litre su mutlaka ic.1 litrelik siseye suyunu koy ve tüm gün yanindan ayirma.unutma su kilo yakar.yürümen güzel ama temponu yükselt kosar adimlarla yürü.yürüyüs yapma spor yap yani terle..eve gel dusunu yap yanan kilolardan arin:)))sabah tuvaletini yap ciplak tartil:))))hee birde mümkünse aksam yemeklerinde ekmek yeme.tatliyi hayatindan cikar.her kilo verdiginde kendini bir dilim cikolata pasta kurabiye ne bilim herhangi bir tatliyla ödüllendirebilirsin.sagasola gittiginde sakin iradenden vazgecme ikramlari yeme.diyetteyim de ve sana saygi duymalarini anlayis göstermelerini iste ve sana getirmemelerini söyle böylelikle karsinda duran tabagin olmaz sende ymek yemek zorunda kalmazsin.insallah sana ucundan söyle biraz yardimin dokunmustur sorun olursa herzaman memnuniyetle..
Basarilar diliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?