- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
tebrikler canım 4 aya kadar bişey belli olmuyo tabi karnımızdaki gaz kütlesini saymazsak 6 haftalığım sanki 3,5 4 ay gibiSlm.güzel anne adayları.Öncelikle Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Bende 9 hafta 6 günlük hamileyim.Daha önce düşüğüm olduğu içinde bu hamileliğimde birkaç ilaç kullanıyorum.Progestan hap,babyprin,clexane iğne ve crinone jel.Napalım işte bebişim sağlıklı olsunda katlanıcam artık.Bebeğimi kucağıma almak için şimdiden yanıp tutuşuyorum,inşallah hepimizinkide sağlıklı olur.Bu arada göbişler ne zaman belli olmaya başlıyo bilen varmı?
Arkadaşlar bende de polikistik over vardı.
Bi süre tedavi gördüm ama inanılmaz stres yaptım.
En son rahim filmi istedi doktorum korktum bi süre kendi haline bırakalım dedik ve üç ay içerisinde hamile oldum.
Şu an 6 haftalık..
Hala inanamıyorum..
Allah herkese bu duyguyu ve tamamını nasip etsin.
arkadaslar bende 5+1 im. haftaya cuma tam 6 haftalık olucam dr um cağırdı kese görünürmü veya kalp atısı...
merhaba arkadaşlar.bende 13 hafta+4günlük hamileyim.3 lü tarama testi için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.bulantılarım halen devam ediyor.halsizlik,uyku hali de var.allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?