1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Slm.güzel anne adayları.Öncelikle Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Bende 9 hafta 6 günlük hamileyim.Daha önce düşüğüm olduğu içinde bu hamileliğimde birkaç ilaç kullanıyorum.Progestan hap,babyprin,clexane iğne ve crinone jel.Napalım işte bebişim sağlıklı olsunda katlanıcam artık.Bebeğimi kucağıma almak için şimdiden yanıp tutuşuyorum,inşallah hepimizinkide sağlıklı olur.Bu arada göbişler ne zaman belli olmaya başlıyo bilen varmı?

tebrikler canım 4 aya kadar bişey belli olmuyo tabi karnımızdaki gaz kütlesini saymazsak 6 haftalığım sanki 3,5 4 ay gibi )) 4 ay dan sonra göbüşler çıkar piyasaya

Arkadaşlar bende de polikistik over vardı.
Bi süre tedavi gördüm ama inanılmaz stres yaptım.
En son rahim filmi istedi doktorum korktum bi süre kendi haline bırakalım dedik ve üç ay içerisinde hamile oldum.
Şu an 6 haftalık..
Hala inanamıyorum..
Allah herkese bu duyguyu ve tamamını nasip etsin.

Ya bileniniz varsa lütfenn cevap versinnn
Hamileyken yüz yıkama jeli tonik sıkılaştırıcı krem kullanılabiliyo mu doktoruma sormayı unuttum da(

Bende de aynı hastalık vardı ve bende şuan 8 haftalık hamileyim.. Allah olmayan herkese nasip etsin.. Mutlu hamilelik diliyorum.

ayyhh çok şükürr 12.haftammdayım artııkkk .))

herkese hayırlı olsun:))bu çok güzel bi duygu bebebişin büyüdüğünü görünce insan anlatılmayacak duyguların içinde buluyo kendini.benim 16 haftalık oldu.inşallah sağlıklı rahat doğumlar yaparız

selam kızlar, SAT tarihine göre 7+4 günlük hamileyim, gebelik kesesi 10 mm. yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor. doktorum boş gebelik deil dedi. hcg ye bakılacak. ne dersiniz. doktordan geldiğimden beri ağlıyorum...

merhaba hazan inşallah hamişşindir.ultrason cihazı gelişmiş değilse görünmeyebilir. sen yüreğini ferah tut.bende 6haftalıkken özele gitmiştim nokta şeklinde görünüyordu:teselli:

selam kızlar nasılsınız bugün 6.haftam bitiyo 3gündür midem bulanıyo şuanda bile bazen çok kötü oluyo bazen hafif doktora perşembe günü gitcem ama bi gelemedi şu gün çok heyecanlıyım ama çok da mutluyumsırnaşık şey

ay bende gördüm minişimi çok tatlı direk 7. haftada gittim hem kalp atışı hemde kesini gördüm çok güzel bişey ALLAH tüm isteyene nasip etsin

arkadaslar ben hamis falan degilim. ama calısanlardanım. sizin burada iste boyle su kadar haftalık bu kadar haftalık vs yazdıgınızı gorunce icim gidiyor. insallah ben de en kısa zamanda sizlere katılırım. ben de beklemedeyim. sizler yeni test yapanlar olarak bana ne taviye verirsiniz? durumumu yazayım. siz daha tecrubelisiniz.

ben gec yumurtladım 27. gun. ve adet dongum 32 gun. bugun 41. gun. yani 8 gun adetim gecikti. dollenme olduysa da ollenmeden sonra 13 gun tamamlandı. bu sabah test yaptım cıkmadı sizin idrar testlerinizi ne zaman yaptınız da cıktı? yumurtlamanızın uzerinden kac gun gecmisti? onu bilmiyorsanız adetinizden kac gun gecmisti?

persembeya kadar ya bu gruba katılabilecgim ya da bir sonraki ayı beklemeye baslayanlardan olacagım. yardımmmm...

ha bir de burada bir profesor soylemisti. kızı hamile. doktora gidecekler kontrol icin. diyor ki iki kisi oldugumuz halde, soracagımız bir suru seyi sormayı unuttuk soramadan geldik diyor.

bunun icin artık not tutuyormus kızı. kucuk bir not defterini yanımda bulundurup., aklına bir sey takıldıgında hmen yazıyormus. boylce doktora gidince aklına daha once takılan en kucuk detayları bile soruyormus. iyi yontem degil mi...
cunku hepimiz oyle degil miyiz? onceden hazırlandıgımız halde soracaklarımızın yarısını sormadan doneriz.

merhaba arkadaşlar.bende 13 hafta+4günlük hamileyim.3 lü tarama testi için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum.bulantılarım halen devam ediyor.halsizlik,uyku hali de var.allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun.

amin canım.allahım hayırlısıyla yavrunu kuçağına almanı nasip etsin.:teytey:

selamün aleyküm kızlar ben yeni katıldım.3 ay sonra iki yıllık evli olacağım inşallah.Henüz bebeğimiz yok sabırla bekliyoruz.son adet tarihimin üstünden 50 gün geçti adet görmedim.bu sefer idrar testi yapmadım. bu sabah hastaneye kan verdim öğleden sonra sonuç almaya gidicem inşallah.hayırlısıyla müspet cevap alırım inşallah.mide bulantım yok,ama yanma ekşime bide kasıklarımda ağrı var.Halsizlik yorgunluk var.dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…