dün sonuçları almaya gittim çok heycanlıydım ama bu ay da nasib değilmiş çok üzüldüm.ama çok şükür eşim de çok isteyip üzülmesine rağmen olgun davranıp beni çok güzel teselli etti.ALLAH ondan razı olsun onu çok seviyorum .bu arada hamilelik belirtileri günümün geçmesiyle psikolojik olarak hemen başlıyo bende artık daha az güveneceğim bu belirtilere beni çok heveslendiriyo çünkü.neyse nasibse bi gün alırız inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza o güne kadar sabredip beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok
öncelikle bütün hamile bayanlara hayırlısıyla bebek lerini kuaklarına almayı diliyorum ilk aylardan beri aynı ağrılar bendede oldu özellikle ani ayağa kalktığım zaman iki büklüm kaldım hep kitleniyorum ve halen deval ediyor dün doktorumuza gittik bende idrar yollarında iltahap çıktı ama korkulacak bir şey değil sanırım ve rahim büyüyor ondan olabilir daha sakin haraket etmek lazım heralde a.s.Ben de ikizlere hamileyim ama son zamanlarda göbeğimin 5-10 santim altında sağ tarafımda otururken,kalkmaya niyetlenirken,adıml atarken akşam iş dönüşü yorfunlukla daha da fazla hisettiğim ağrı gibi kramp gibi bi hallerim oluyor.Korkuyorum acaba bebek bi şeyde zorlanıyor mu,ya da ne bileyim bi anlam veremiyorum.Doktorumla konuştum,daha iki hafta var randevuma,kanaman var mı diye sordu,nasıl yani tehlikeli bir belirtimi ki bu yok ama dedim,sormak lazım kanama yoksa sorun yok dedi.İdrar yaparken yanma oluyor mu dedi,yok dedim.Başka da bişey söylemedi.Acaba keseler falan mı genişliyor,bi fikriniz var mı kızlar?
sevgili arkadaşlar. 10 haftalık hamileyim.doktor bebeğin kalbinde sorun olabileceğini söyledi. 20. haftada araştıma hastanesine gitmem gerekiyormuş. Çok endişeliyim. Başından böyle bir olay geçen var mı? Paylaşırsanız sevinirim
slm sevgili anne adayları a.s.a.s. bende 9 haftalık hamileyim:teytey: dün kontrole gittim bebeğimi gördüm.dr um normal görünüyor dedi.mayıs ın 15 inde bi dahki randevum.inş herşey yolunda gider.herkesin bebişi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:
Merhaba ben ışıl iki aylık hamileyim sabah çok bulantım oluyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Süt ve süt ürünleri yemem gerekiyor biliyorum ama sütü zaten sevmiyordum yoğurt ve peynir yiyordum ama şimdi peynirin kokusuna dayanamıyorum. Eşim her çeşit peyniri getirdi ama hiç birini görmeye bile dayanamıyorum. Formulü olan varsa lütfen yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?