1aylık,2aylık,3aylık yeni hamileler tatlı anne adaylar

Bayanlar benimde bu cumartesi 2. randevum var doktorumla ilkine 6. haftada gitmiştik ve sadece keseyi görmüştük. Bu defa bebişimi görmeyi umuyorum ama ya bir terslik varsa diyede cok ama cok korkuyorum. Olumsuz düşünmek istemiyorum ama Türkiyede yasamıyorum ve burada düşünmekten başka yapacak hiçbirseyim yok

merhaba arkadaşlar.bende 14 haftalık hamileyim.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.ocean_exprss bende yeni katıldım kulübe.daha çok yeni o yüzden bulantın filan yoktur ama belli olmuyor o kişiye göre değişiyor kimisi hamileliğinin sonuna dek bu tür şeylerle karşılaşmaz ki umarım sende onlardan olursun benim bulantılarım 5 haftalıkken başladı ve gitgide kötüleşti arada kusmalarım olmaya başladı,hiçbir yemeği görmek istemiyordum,iştahsızlk filan hatta doktoruma son gittiğimide kilo vermiş olduğumu öğrendim.bana 1,2 haftaya kadar bulantılarımın geçeceğini söyledi.önceden sevdiğin şeylerden şimdi tiksinmen çok normal.benim yavaş yavaş geçmeye başladı ama yine de arada bulantı oluyor.umarım sende fazla olmaz.sanada sağlıklı hamilelikler diliyorum.......

merhaba bende 12 haftalık hamileyim bu haftasonu ikili taramaya var çok heyecanlıyım 16 yaşında kızım var unutmuşum sanki ilk çocuğum hayırlısı

slm arkadaşlar bende 13 haftalık hamileyim..umarım ilk aylarınız beniki gibi geçer..hiç bulantım olmadı..Doktorumda kararsızım sanki ayrıntılı bilgi vermiyormuş gibi geliyor..

canım ben de 2 yıldır bebek için uğraşıyordum doktora da gittim hsg bile çektirdim dr tüplerden biri hafif tıkalı myom var dedi moralimi çok bozdu sonra bende bir arkadaşımın tavsiyesini dinledim ve ilk denemede ilk ay hamile kaldım:)
ilişkiden sonra 20 dk ayaklarını duvara dik ben üşüdüğüm için ayaklarıma battaniye de örtüyordum, belki o da işe yaramıştır. sonra da sağ tarafıma doğru cenin pozsiyonunda yani ayaklarımı karnıma doğru çekip 3-4 saat yattım. bunu 3-4 kez yapabildim. ve hamile kaldım ne yumurtlama dönemine baktım ne bişey.
eğer sabah ilişkiye girebilirseniz daha etkili olan bir yöntemmiş. ben sabah yapamadım.
ama gene de işe yaradı:)
bol şans. :)
oalcağına inanın bu yöntemle benm arkadaşım hamile kaldı ona doktoru daha evlenmeden önce çocuğu olmayacağını söylemiş ama bu yöntemle hamile kaldı
hatta benim ablam 37 yaşında, enişteme doktor artık sizin çocuğunuz olmaz dediği için korunmaya dikkat etmemişler ama ablam hamile kalmış üstelik 4 ay bunu fark etmedi çünkü regl olmaya az da olsa devam etmiş ve menopoza mı giriyorum diye doktora gitmiş ve doktor ne menopozu kızım sen 4 aylık hamilesin deyince şoka girmişler tabii:)
yani nasipse o geliyor, o geleceği zamanı biliyor.
ben de şu an 6+2 hamileyim:) geçen gün keseyi gördük haftaya da inş kalbini duyacağım hala inanamıyorum kalbini duymam lazım:)
bulantım yok ama çok halsizim ve uykum var sürekli uyumak istiyorum progestan kullanıyorum o da uyutuyor sanırım.
göğüslerim şiş ve ağrılı ama kramp filan yok sık tuvalete gidiyorum başka bir sıkıntım yok ha bir de gaz problemi bende de özellikle akşamları var.
ama hiç dert etmiyorum inanıyorum ki her şey yolunda gidecek.
kimse dert etmesin:)

slm kızlar.....benimde ilk hamileliğim.bebişim tam 16hafta 5 günlük.herkese huzurlu ve mutlu hamilelikler diliyorumm..byyyy

slm naz.canım korkulacak bişey yoktur bence.bende de olmuştu o ağrılar.doktorum normal dedi.bebek yerleşirken ağrı yaparmış.içini ferah tut...

Ben de ikizlere hamileyim ama son zamanlarda göbeğimin 5-10 santim altında sağ tarafımda otururken,kalkmaya niyetlenirken,adıml atarken akşam iş dönüşü yorfunlukla daha da fazla hisettiğim ağrı gibi kramp gibi bi hallerim oluyor.Korkuyorum acaba bebek bi şeyde zorlanıyor mu,ya da ne bileyim bi anlam veremiyorum.Doktorumla konuştum,daha iki hafta var randevuma,kanaman var mı diye sordu,nasıl yani tehlikeli bir belirtimi ki bu yok ama dedim,sormak lazım kanama yoksa sorun yok dedi.ıdrar yaparken yanma oluyor mu dedi,yok dedim.Başka da bişey söylemedi.Acaba keseler falan mı genişliyor,bi fikriniz var mı kızlar?

öncelikle bütün hamile bayanlara hayırlısıyla bebek lerini kuaklarına almayı diliyorum ilk aylardan beri aynı ağrılar bendede oldu özellikle ani ayağa kalktığım zaman iki büklüm kaldım hep kitleniyorum ve halen deval ediyor dün doktorumuza gittik bende idrar yollarında iltahap çıktı ama korkulacak bir şey değil sanırım ve rahim büyüyor ondan olabilir daha sakin haraket etmek lazım heralde a.s.

merhaba kızlaar..ben de 6+4 hamileyim...gebelik kesesi ve bebişim aşağıda biraz...,daha evvelden de 1 düşüğüm var.o yüzden progestan kullanıyorum.biraz da kabızlık sorunum var.progestan ve kabızlık-gazdan dolayı epey bi sancım olmuştu ama 3-4 gündür daha rahatım.dün bebişimin kalp atışlarını da gördük.Allaha şükür şuan bi sıkıntım yok.tek korkum yerleşiminin aşağıda oluşu işte...bu konuda tecrübeleriniz varmı?beni rahatlatın lütfeeen...sizlerin gebeliğiniz nasıl gidiyor?

sevgili arkadaşlar. 10 haftalık hamileyim.doktor bebeğin kalbinde sorun olabileceğini söyledi. 20. haftada araştıma hastanesine gitmem gerekiyormuş. Çok endişeliyim. Başından böyle bir olay geçen var mı? Paylaşırsanız sevinirim

canım inşallah bebeişinde endişe edilecek bişi yoktuer sağlıkla kavuşursun ona canım benim.

bu arada bende 9 haftalık hamileyim çok güzel bir duyguu Allah herkeze nasip etsin bu topik güzel olmuş burda buluşuruz artık.

slm sevgili anne adayları a.s.a.s. bende 9 haftalık hamileyim:teytey: dün kontrole gittim bebeğimi gördüm.dr um normal görünüyor dedi.mayıs ın 15 inde bi dahki randevum.inş herşey yolunda gider.herkesin bebişi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:Saruboceq:

canım adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin bende 9 haftalığım ama bebeği göremedik dr takibe aldı yarın ultrasona girecem çok korkuyorum tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kanda betaya baktı ilk beta 102 çıkmıştı şimdi 29344.77 çıktı ama daha dr me göstermedim sonucumu yarın Alahhım inşallah inşallah bebeişi görürüm hayırlısıylaa bana dua edin arkadaşlar :Saruboceq::Saruboceq:

Selam arkadaşlar bende 11+3 günlük hamileyim. Bende mide bulantısı sadece 1 hafta sürdü genelde pek şikayetimde yok. Sadece merak ediyorum benim gibi daha bu dönemde iştahı çok açık olan 3 saatte bi acıkan var mı?? Bunun önüne nasıl geçilir arkadaşlar. 56 kiloyla hamile kaldım şimdiden 2,5 kilo aldım.. Gidişattan korkmalımıyım??:1no2:

Merhaba ben ışıl iki aylık hamileyim sabah çok bulantım oluyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Süt ve süt ürünleri yemem gerekiyor biliyorum ama sütü zaten sevmiyordum yoğurt ve peynir yiyordum ama şimdi peynirin kokusuna dayanamıyorum. Eşim her çeşit peyniri getirdi ama hiç birini görmeye bile dayanamıyorum. Formulü olan varsa lütfen yazsın.

slm kizlar.
ushi peynir yiyemediginden bahsetmissin,kalsiyum ihtiyacini baska yerlerden karsilaman gerekiyor,peynir ve sütün yerini tutmaz ama tarhanada cok fazla miktarda kalsiyum oldugunu okumustum,istersen netten arastir,ben ilk zamanlar tarhana yiyebiliyordum sadece..

3. Tarhananın mineral ve vitamin bileşimi (mg/100g)
Mineral ve Vitaminler ....En az......En çok........ Ortalama
Kalsiyum ..................... 59 .......... 191...........109
Demir ............................. 2.1 .............5.9............3.6
Sodyum ..........................296............1130......... 634
Potasyum..........................60.............182 ..........114
Magnezyum..................... 30................134 ...........78
Çinko............................... 0.8...............3.2 ...........1.8
Bakır................................147................807..........450
Mangan ............................211................1182.......612
Vitamin B1.......................... - ................... - ............ 0.01
Vitamin B2.............................- ................. -.............0.08

Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden alintidir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…