vetum ne kadar sürdü ya çok korkuyorum doktor Allah korusun dili falan şişerse nefes alamas hemen getirirsiniz dedi nasıl uyuyum ben şimdi ya ..nazar mı değdi ki ne oldu anlamadık doktor bi haftaya kadar iyileşmesse getirin araştıralım dedi
aboooo 3.yümü düşünüyorsun valla çok tebrik ediyorum ben bir tane doğurdum feleğim şaştıGunaydin milad bende iyice kilo verince 3. Dusunuyorum o zaman banada gel
Gecmis olsun eltine saglikla kucagina alsin bebegini ins.
valla canım 6da yemek isterim ama benim eşim öğretmen bu sene öğlenci eve 7ye doğru geliyor genelde akşam yemeğini 7de yiyoruz tatil günleri daha erken yiyiyoruz sadece...Eltim suan dogumhanede bende beklerken aklima gelen seyi teklif edeyim:) Kızlar gelin her aksam engec saat altida aksam yemegi yiyelim engec 7 de de bildirim yapalım menu toplu olunca daha iyi anlaşılıyor ve gözden kacmiyor aslinda kacamak da olmuyor sartliyorsunuz listeyi verince yeniden yemiyorsunuz da
Günaydın ben kahalimi erken yaptım. 2 gündür erkenciyim
7 tene yesil zeytin
1 kk peynir
Cok sukur daha iyi aksam sismedi hic bir yeri rahat uyuduAmin canim tesekkurler.. gelirim gelirim doguranlari izlemek zevkli
Hayirlisi ile insallah Allah gonlune göre versin canim kizin nasil oldu?İyi fikir bana uyarEltim suan dogumhanede bende beklerken aklima gelen seyi teklif edeyim:) Kızlar gelin her aksam engec saat altida aksam yemegi yiyelim engec 7 de de bildirim yapalım menu toplu olunca daha iyi anlaşılıyor ve gözden kacmiyor aslinda kacamak da olmuyor sartliyorsunuz listeyi verince yeniden yemiyorsunuz da
canim benim oglanin oksurugune karabiberli pekmez cok iyi geldi gece yatmadan once 1 kasik icirdimGünaydın hanımlar,hayırlı cumalar,
Dün akşam giremedim oğlum hasta yine.Daha yeni iyileşmişti halbuki.Öksürük,hırıltı,burun akıntısı.Sabahı sabahladık yine.
Dünkü menümü paylaşayım
Sabah:1 domates,1 salatalık,1 parça peynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,1 çay kaşığı erik reçeli
Ara:10 badem
Öğlen: Kepekli tost,pul biberli ayran (Milad yöntemi :) )
Akşam: 2 kaşık taze fasulye,10 adet karalahana sarması,2 adet çinekop
Yatmadan: 1 kase pul biberli yoğurt.(3. gününde de tuvalete çıkarmayı başardı şoklardayım )
Bu hafta farkettim de hiç kaçamak yapmadım ben
saol canim karacigerle ilgili oldugunu bilmiyordum sanirim nazarda degdi benim zilliyecanım benim bundan 4 sene kadar önceydi ayak parmaklarımda kaşıntılar ve ısırık gibi bişeyler olmaya başladı cildiye doktoru bir tanıdığım vardı baştan böcek ısırığı sandık zamanla bacaklarım ve vicudumdada olmaya başlayınca ürtiker olduğu anlaşıldı benimkiler sinek ısırığı gibiydi birden pıt diye çıkıyor aynı sinek ısırığı gibi genişliyor ve bir kaç saate yok oluyordu ama kaşınması dayanılmazdı artık geceleride uykumdan uyandırıyordu dilim şişmedi benim ama dudaklarım birden silikon dolgusu yapılmış gibi şişerdi 4 -5 defa değişik doktorlara gittim bir ilaç yazıyorlardı kaşıntı geçiyordu ama sonra kullanmassam tekrar başlıyordu hatta doktorun bir tanesi hemende geçebilir ömür boyuda sürebilir dedi ürtiker karaciğerle ilgili bir sorun hazır gıdalar çikolatalar vs..yani karaciğeri yorcak gıdalardan uzak durmamı söyledi ben ahmet marankilerin kıliniğine gittim beden analizi felan yapıldı onlarda dedi karaciğerini çok yormuşun diye onların bitkisel ilaçlarından kullandım bana biraz pahalıya patladı ama 2 seneden fazla oldu çok şükür sıkıntım yok senin kızın daha küçük sen doktorun verdiği ilaçları kullan ürtikerinde türleri var kızın daki daha çabuk geçer diye düşünüyorum inş RABBİM bu mübarek cuma günü hürmetine acil şifalar versin yavruna..
unutmadan şunuda yazayım benim ablamdada lise zamanlarında stresten o tarz kaşıntılar olmuştu ilaçla geçmişti...
aslinda benden cok esim ve cocuklar istiyor bu arada benim esimde ogretmen bu kadar benzerlige pes diyorum :) he nasil gidiyo diyet takip edemedimaboooo 3.yümü düşünüyorsun valla çok tebrik ediyorum ben bir tane doğurdum feleğim şaştıbirde senelerce dadılık yaptım kreş öğretmenliği yaptım ama 2.ye bile cesaretim yok...
Slm miladcım benim karşı komşu da gruba katilmak istiyor. Senin kabul edeceğine inanarak üye oldu. Ve diyete başladı. Birazdan yazar zaten.kullanici Adida sabanin aski
Slm miladcım benim karşı komşu da gruba katilmak istiyor. Senin kabul edeceğine inanarak üye oldu. Ve diyete başladı. Birazdan yazar zaten.kullanici Adida sabanin aski
baaakkk sözünü unutma ama :)Slm kızlar yine hastanedeyim bu kez de buyuk eltim dogum yapıyor. . Hastaneye iyice alıştım. . Dogumda yanınızda biri bulunsun istersiniz çağırın gelirim:):)
bende ogrenebilseim keske ,insan ozluyor dimi bende annemlerin yanina gitmeyi dusunuyorum bu hafta icinde 2 haftaligina bakalim nasil dayancam benim annemler yeme diyo ama insan uzakta olunca ozluyor insallah gozum donmez yinebende kalmiyolar canim kendi evleri var zaten ama anne tabi yanlarina gitigimde onu ye bunu ye bende dayanamiyorum ama artik sabirli olmayi ogrenicem bunun baska yolu yok
hayirli olsun miladcim. Tamam cagiririm ama once bir baba adayi bulmam lazimSlm kızlar yine hastanedeyim bu kez de buyuk eltim dogum yapıyor. . Hastaneye iyice alıştım. . Dogumda yanınızda biri bulunsun istersiniz çağırın gelirim:):)
hosgeldin arkadasimSlm kizlar ben tatlitambakin kaŕsi komşu suyum veee araniza girmek istiyorum.
Kabul ederseniz sevinirim. Boyum 155 kilom ise 103. Zayiflamak istiyorum
My time is now bildirim ve paylaşımda bulunmadı zaten.Listeden çıkarmak lazım.1 kişilik kontenjanımız açıldı :) Milad uygun görürse alırız tambağın komşuyuhosgeldin arkadasimay ne guzel iki komsu birbirinizi dizginlersiniz kiskandim yaada imrendim diyim , sanirim. Sana torpil gecebilirz tabi son soz miladin sen yinede kendinden bahseder misin taniyalim seni nasil gelmis bakalim bu kilocuklar
selam bende dun aksamdan beri giremedim uc cocukla malum is bitmiyo tambakcim valla ben uc taneye zor bakiyorum sen nasil dort tane dusunuyosun bilmiyorum cok sabirli olman lazim
aksam bir tabak pirasa yedim bol limonlu yaninda bir kase yogurt
sabah sade kahve
ogle iki dilim pizza oglum cok istiyor diye yaptim ama bende nasiplendim tabi aksama hafif geciririm artik
Slm kızlar yine hastanedeyim bu kez de buyuk eltim dogum yapıyor. . Hastaneye iyice alıştım. . Dogumda yanınızda biri bulunsun istersiniz çağırın gelirim:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?