- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Hadi geçmiş olsun.Atlattın yoğun haftayı :)Selam herkese,
Bu hafta bitti ama ben de bittim. Çocuk olduktan sonra iş yoğunluğu iyice zorluyor. Şu an üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum, stresi de cabası..
Gözünüz aydın canım :) Ben de çoook istiyorum ikinci çocuk, bu yoğunlukta herkes deli misin diyor ama istiyorum yine deTabii daha 3-4 sene var.
Milad ben iki tane kaçamak yaptım biliyor musunNe olduklarını yazmayayım ama bu hafta beni geçeceğine emin ol.
Selam herkese,
Bu hafta bitti ama ben de bittim. Çocuk olduktan sonra iş yoğunluğu iyice zorluyor. Şu an üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum, stresi de cabası..
Gözünüz aydın canım :) Ben de çoook istiyorum ikinci çocuk, bu yoğunlukta herkes deli misin diyor ama istiyorum yine deTabii daha 3-4 sene var.
Milad ben iki tane kaçamak yaptım biliyor musunNe olduklarını yazmayayım ama bu hafta beni geçeceğine emin ol.
bende kaçamak yaptım bende
1 tabak ıspanak yedim ekmeksiz ve yoğurtsuz. ara öğünde yapmamıştım hiç 1 kase aşure yedim. Aşureyle imtihan oluyoruz bu aralaR
Hadi geçmiş olsun.Atlattın yoğun haftayı :)
Ama ben merak ederim. Kaçamak nedir.
Yarın diyetisyene gidiyor musun
daha 1 saat önce konuştuk arkadaşla ödül günü yapıp kumpir yiyeyim diee nasıl canım istiyo nasıl. Afiyet şeker olsun sana canımmSağol canım :) Projemi teslim ettim sonucunu bekliyorum ama yine de rahatladım.
Gitmiyorum bu hafta canım gelmiyor diyetisyenim haftaya gelecek.
Şeyyy bir kumpir bir de waffle yedim bu hafta içinde
daha 1 saat önce konuştuk arkadaşla ödül günü yapıp kumpir yiyeyim diee nasıl canım istiyo nasıl. Afiyet şeker olsun sana canımm
Waffle' ı eşim almış gelmiş, gün içinde hiçbir şey yiyememiştim gelince gözüm döndü yedim.
Kumpiri de öğle yemeğine çıkamadığım için iş arkadaşlarımdan biri almış getirmiş, başka alternatifim yoktu onu da yedim mecbur. Yani benim kaçamaklar sırf açlıktan
ben daha hiç yemedim aşure ama olursa bir gün biri yaparda bana getirirse yemek istiyorummYani aşure yemeyen kalmadı.
Bende wetu gibi daha yemedim olsada yemem zaten cunku hiiiiic sevmemYani aşure yemeyen kalmadı.
sonucu super olur umarimSağol canım :) Projemi teslim ettim sonucunu bekliyorum ama yine de rahatladım.
Gitmiyorum bu hafta canım gelmiyor diyetisyenim haftaya gelecek.
Şeyyy bir kumpir bir de waffle yedim bu hafta içinde
Günaydın hanımlar,hayırlı cumalar,
Dün akşam giremedim oğlum hasta yine.Daha yeni iyileşmişti halbuki.Öksürük,hırıltı,burun akıntısı.Sabahı sabahladık yine.
Dünkü menümü paylaşayım
Sabah:1 domates,1 salatalık,1 parça peynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,1 çay kaşığı erik reçeli
Ara:10 badem
Öğlen: Kepekli tost,pul biberli ayran (Milad yöntemi :) )
Akşam: 2 kaşık taze fasulye,10 adet karalahana sarması,2 adet çinekop
Yatmadan: 1 kase pul biberli yoğurt.(3. gününde de tuvalete çıkarmayı başardı şoklardayım )
Bu hafta farkettim de hiç kaçamak yapmadım ben
Slm miladcım benim karşı komşu da gruba katilmak istiyor. Senin kabul edeceğine inanarak üye oldu. Ve diyete başladı. Birazdan yazar zaten.kullanici Adida sabanin aski
Slm kizlar ben tatlitambakin kaŕsi komşu suyum veee araniza girmek istiyorum.
Kabul ederseniz sevinirim. Boyum 155 kilom ise 103. Zayiflamak istiyorum
bende ogrenebilseim keske ,insan ozluyor dimi bende annemlerin yanina gitmeyi dusunuyorum bu hafta icinde 2 haftaligina bakalim nasil dayancam benim annemler yeme diyo ama insan uzakta olunca ozluyor insallah gozum donmez yine
hayirli olsun miladcim. Tamam cagiririm ama once bir baba adayi bulmam lazim
Yani aşure yemeyen kalmadı.
Selam herkese,
Teşekkür ederim canim beni kabul ettiginiz içinAllah sifa versin Yavrucuguna ne sik hasta oluyor yasuballi turp olayini denesen mi arastirip
Bu arada tebrikler Bende iyi igidiyordum ama dun geceden Beri nasil battim anlatamam allak bullak oldum
Canim okumussundur kimsryi almiyorduk aryik ama komsun senden torpilli
Slm canim hosgeldin. Sen tambagin balik getiren sabah sabah kahvelere cagiran komsusun degil mi?:)
Hayirlisi ile oda bulunur canim :)
Teşekkür ederim canim beni kabul ettiginiz için
bende yemedim hic de sevmem dedigim gibi tatliyla hic aram yok cok sukur
Tambakçım 3 gün böyle düşük kalorili beslenirsen güzel fark olur kilonda. ama 4. günü yemek krizine girersin benceMiladcım şimdi menümü yazacam
yorumları bekliyorum bugün daha ciddi olmaya karar verdim.
sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta
Ara
2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt
öğlen
1 tabak kıyma biber ve soğanla sote
1 kase pulbiberli yoğurt.(eşimin hoşuna gitti o da aynısını yapıyor)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 tane hurma 75 cal
ara
1 elma
Aksam 17.30 da
havuç marul ve yogurt ve sarımsak karışımı.
Yarım kase aşure
ve bitti gün artık yatmadan önce tarçınlı süt içerim.
40 dk yürüyüş
10 dk kondisyon bisikleti
Bende wetu gibi daha yemedim olsada yemem zaten cunku hiiiiic sevmem
sonucu super olur umarimof kumpir deme nasil ozledim kumpiri
Miladcım şimdi menümü yazacam
yorumları bekliyorum bugün daha ciddi olmaya karar verdim.
sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta
Ara
2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt
öğlen
1 tabak kıyma biber ve soğanla sote
1 kase pulbiberli yoğurt.(eşimin hoşuna gitti o da aynısını yapıyor)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 tane hurma 75 cal
ara
1 elma
Aksam 17.30 da
havuç marul ve yogurt ve sarımsak karışımı.
Yarım kase aşure
ve bitti gün artık yatmadan önce tarçınlı süt içerim.
40 dk yürüyüş
10 dk kondisyon bisikleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?