- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Mest form çay çok etkili halbuki.Hergün içme tabi.Bağırsak tembelliği yapıyor bu sefer.Acaba bir doktora mı görünsengünaydın arkadaşlar bende kızımı uyutup anca geldim..
sabah kalkınca mutlaka su içerim sonrada türk kahvesiyle güne başladım
kahvaltım
2 yumurtalı kaşarlı omlet
yarım bardaktan biraz fazla (içine azcık nescafede koydum) süt...
bende bu hafta fazla spor yapamadım biber , kahve ,mest form çayı hepsini kullanıyorum ama hala tuvalet sorunum var
çayı zaten her gün içmedim ama diyet yaparken benim oluyor genelde düzene girer diye bekliyorumMest form çay çok etkili halbuki.Hergün içme tabi.Bağırsak tembelliği yapıyor bu sefer.Acaba bir doktora mı görünsen
olsun moralini bozma bir günlük kaçamak telafi edilebilir diye düşünüyorum ...önümüzde koskoca iki gün varDunu telafi edebilir miyim bilmiyorum durdum durdum cuma günü isi bozdum ya.. hafta basi olsa idare edebilirdim belki simdi ne olcak bilmiyorum
Dunu telafi edebilir miyim bilmiyorum durdum durdum cuma günü isi bozdum ya.. hafta basi olsa idare edebilirdim belki simdi ne olcak bilmiyorum
Dunu telafi edebilir miyim bilmiyorum durdum durdum cuma günü isi bozdum ya.. hafta basi olsa idare edebilirdim belki simdi ne olcak bilmiyorum
olsun moralini bozma bir günlük kaçamak telafi edilebilir diye düşünüyorum ...önümüzde koskoca iki gün var:)
Kizlar üzülmeyin ama böyle pişmanlık olursa o kilolar gitmez ama kizlar. Ne yerdem yiyem benim kendime inancim tam artik bu kilolar gidiyor diye düsünüyorum hep. Bu uzun süreç kaçamaksiz olmaz zaten. Boyle kacamaklar olmasa asil o zaman kaybedersiniz kendinizi
1 ogun abartti iseniz diger ogune dengeleyin. 1 gun abartti iseniz diger gun ipin ucunu yeniden tutun ama hic birakmayin kendinizi.....
HEPINIZ GERCEKTEN 2015 IN CITIRI OLACAKSINIZ
sen bi gunu telafi ediceksin bense butun bi haftayi nasil olcak bilmiyorum da bu hafta benden hayir yok artik onumuzdeki haftaya bakicam
Canlar ben pazartesi günü oğluşu aşıya götürücem.Ordan da vesikalık fotoğraf çektirip öyle gelicem işe.Yani öğlene liste hazırlamaya kesin yetişirim de sabahtan giremezsem merak etmeyin diye dedim.
Teşekkür ederiz teyzesiTamamdir canim haber verdiğin icin tesekkur ederim gecmis olsun simdiden
Bence bugun ve yarina asil biraz aysuncum en azindan tartida arti cikmazsin
bilmezmiyim o sartlardan biktim ondan boyle radikal bir karar verdim aslinda.doktoraya baslamam 33 u bulcak ondan kararsizim ama istiyorum. Aslinda molekuler ve tibbi immun ve mikro diye basvurdum ve kabul aldi ben gecen donem bir dolu sey ekledilergerci cok seviyroum meslegimi sadece okul is staj maddi manevi cok yoruyor tuketiyor beni.doktoraya baska ulke dusunuyorum cunku bulundugum yerin sartlari baya agir :)
Sabah
3 kasik yulaf yarim bardak sut 1ceviz ve bir kucuk tutam kuru uzumden oluşan kahvaltim
Ogle
49 gr ekmek:)
1kase corba sebzeli yagsiz mercimekli
1kase yogurt
Ara
Şekerleme 1 tane
3-4 kuru uzum
Aksam
Bir kase corba
Bir kase yogurt
Ara
2ceviz
1c.b süt
Canım kızma ama sen de bugün benim gibi az ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin sankii
Merhaba bende size katilmak istirium yaza nisanim var 75 kg 170 boy beraber zayflayabilirmiyix
arkadaşlar yaa bende katilabilirmiyimm .s ne zamandan beri başlıyorum aradan iki gün geçiyor bırakıyorum belki sizinle beraber basarabilirim.. beni de aranıza kabul edermisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?