1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Mest form çay çok etkili halbuki.Hergün içme tabi.Bağırsak tembelliği yapıyor bu sefer.Acaba bir doktora mı görünsen

kızlar 5 gündür yoğunluktan düzenli beslenemedim ve hiç bir ilerleme kaydedemedim ,,,hafta sonu evdeyim Allahtanda 2 gün boyunca detoks yapayım diyorum...belki bir kilo olsun eksiye düşerim ...dün karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için bu gün onu telafi için yumurtayla başlıyorum bu gün ekmek yok kararlıyım inş günü yeşil elmayla geçiricem akşam içinde yağsız mercimek çorbası düşünüyorum, akşama neler yediğimi yazarım inşallah herkese kolay gelsin

Dunu telafi edebilir miyim bilmiyorum durdum durdum cuma günü isi bozdum ya.. hafta basi olsa idare edebilirdim belki simdi ne olcak bilmiyorum

Dunu telafi edebilir miyim bilmiyorum durdum durdum cuma günü isi bozdum ya.. hafta basi olsa idare edebilirdim belki simdi ne olcak bilmiyorum

Kizlar üzülmeyin ama böyle pişmanlık olursa o kilolar gitmez ama kizlar. Ne yerdem yiyem benim kendime inancim tam artik bu kilolar gidiyor diye düsünüyorum hep. Bu uzun süreç kaçamaksiz olmaz zaten. Boyle kacamaklar olmasa asil o zaman kaybedersiniz kendinizi
1 ogun abartti iseniz diger ogune dengeleyin. 1 gun abartti iseniz diger gun ipin ucunu yeniden tutun ama hic birakmayin kendinizi.....
HEPINIZ GERCEKTEN 2015 IN CITIRI OLACAKSINIZ

olsun moralini bozma bir günlük kaçamak telafi edilebilir diye düşünüyorum ...önümüzde koskoca iki gün var :)

Ben pazartesi gunu dunun golgesi tartimin ustune dusecek biliyorum o yuzden uzuluyorum.. ama elimden geleni elbette yapacagim. Cok merak ettim bugun kilom nasil diye ama dayandim ve cikmadim tartiya

Canlar ben pazartesi günü oğluşu aşıya götürücem.Ordan da vesikalık fotoğraf çektirip öyle gelicem işe.Yani öğlene liste hazırlamaya kesin yetişirim de sabahtan giremezsem merak etmeyin diye dedim.

sen bi gunu telafi ediceksin bense butun bi haftayi nasil olcak bilmiyorum da bu hafta benden hayir yok artik onumuzdeki haftaya bakicam

Bence bugun ve yarina asil biraz aysuncum en azindan tartida arti cikmazsin

Tamamdir canim haber verdiğin icin tesekkur ederim gecmis olsun simdiden

Aynen bazen ben de o kadar çok bunalıyorum ki, bu iş bu ülkede yapılmaz diye. Bir sipariş verirsin, Türkiye dağıtıcısında yoksa en az 6 hafta beklersin, bütün işlerin aksar, raporların aksar, impact faktörü yüksek dergiler sadece Türkiye' den çıktı sonuçlar diye önyargılıdır vs vs anlat anlat bitmez. Halbuki çok seviyorum mesleğimi. Çocuk olduğu için çekip gitmek çok zor, sen evli misin? Eş ya da çocuk yoksa en iyisini yapmışsın

Sabah
3 kasik yulaf yarim bardak sut 1ceviz ve bir kucuk tutam kuru uzumden oluşan kahvaltim

Ogle
49 gr ekmek:)
1kase corba sebzeli yagsiz mercimekli
1kase yogurt

Ara
Şekerleme 1 tane
3-4 kuru uzum

Aksam
Bir kase corba
Bir kase yogurt

Ara
2ceviz
1c.b süt

Canım kızma ama sen de bugün benim gibi az ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin sankii

Canım kızma ama sen de bugün benim gibi az ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin sankii

Yok canim neden kizayim:) farkindayim ama telafi edeyim dedim aslinda corbam daha cok sebzeliydi her ogun ya sut yada yogurt vardi sadece et yemedim bugun ara vereyim dedim

arkadaşlar yaa bende katilabilirmiyimm .s ne zamandan beri başlıyorum aradan iki gün geçiyor bırakıyorum belki sizinle beraber basarabilirim.. beni de aranıza kabul edermisiniz :)

Merhaba bende size katilmak istirium yaza nisanim var 75 kg 170 boy beraber zayflayabilirmiyix

arkadaşlar yaa bende katilabilirmiyimm .s ne zamandan beri başlıyorum aradan iki gün geçiyor bırakıyorum belki sizinle beraber basarabilirim.. beni de aranıza kabul edermisiniz :)

Arkadaşlar almak isterdim sizi ama biz kotamizi doldurduk malesef .. biz 15 kisiyiz ve birbirimizi anca takip edebiliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…