Teşekkür ederim canim beni kabul ettiginiz için
Miladcım şimdi menümü yazacam
yorumları bekliyorum bugün daha ciddi olmaya karar verdim.
sabah
1 salatalık
1 domates
2 zeytin
1 yumurta
Ara
2 kuru kayısı
3 kaşık yogurt
öğlen
1 tabak kıyma biber ve soğanla sote
1 kase pulbiberli yoğurt.(eşimin hoşuna gitti o da aynısını yapıyor)
1.5 dilim tam buğday ekmeği
5 tane hurma 75 cal
ara
1 elma
Aksam 17.30 da
havuç marul ve yogurt ve sarımsak karışımı.
Yarım kase aşure
ve bitti gün artık yatmadan önce tarçınlı süt içerim.
40 dk yürüyüş
10 dk kondisyon bisikleti
Ne demek canim pazartesiye kadar yediklerini paylasirsin pazartesi günü tarti günümüz kilonu saat 12 ye kadar da bildirdin mi tamamen aramızdasin inşallah
Canim ahuela haklı cok az yemissin diyetisyenin bana vurguladigi sey birden bire ekmegi kisitlamamak ve spora birden fazla yuklenmemekti ahunun dedigi gibi bur süre sonra tikanirsin ve geriye kisitlayacagin bir sey kalmaz
Hosgeldin canım komşum
bilmezmiyim o sartlardan biktim ondan boyle radikal bir karar verdim aslinda.doktoraya baslamam 33 u bulcak ondan kararsizim ama istiyorum. Aslinda molekuler ve tibbi immun ve mikro diye basvurdum ve kabul aldi ben gecen donem bir dolu sey ekledilerÇok sağol :) Az çok biliyorsundur Türkiye şartlarında işimiz çok zor, destek bulabileceğimiz kurum çok az, grant alabilmek için proje peşinde koşuyoruz sürekli. Yoksa deneyler durur kapatır dükkanı giderizMoleküler ve Tıbbi immunoloji, biyokimya demiştin değil mi? Doktorayı da olduğun ülkede mi düşünüyorsun? Hiç düşünme yaşım geçti diye, ben biraz erkenciyim. Bir kongrede falan evli olduğumu öğrenince ayrı bir şaşırıyorlar, kızım olduğunu öğrenince ayrı şaşırıyorlar :)
Canım çok az yemişsin gibi geldi bana ama
Ay nehirrrr hic sorma ben bugun nasil battim bir aylik yedim resmen valla ben baştan kaybettim kardeşim seni tebrik ederim
hangisini yapcaksın canım paylaşır mısın merak ettimKizlar ben de yarin ayca kayanin bir listesini uygulamaya baslayacagim bir gun bir gune uymuyor bence buda metabolizmayi hızlandırıyor haydi Bismillah
Ben de menümü yazayım=
Sabah:
Yarım simit
(zamanım yoktu başkasına)
Öğle:
Izgara Tavuk
Ayran
Ara:
1 yeşil elma + 1 çay bardağı süt
Akşam:
6 yk mantar yemeği
1 kase light yogurt
(Az ve düzensiz oldu farkındayım)
Ara:
1 kupa yeşilçay
Diyetisyene mi gittin milad??
Yaa milad bende oyleyim bu hafta sapittim resmen dikkat ettiysen iki gündür menü paylasmiyorum cunku paylasamiyorum utancimdan kesin artidayim
Ayda 8 kilo verdiren liste diye geciyor fatma. aslinda baskalarinin listesi her insana göre degil biliyorum ama bu liste bana uygun geldihangisini yapcaksın canım paylaşır mısın merak ettim
. Aaa evet biliyorum o listeyi ama denemeye cesaret edememistim umarim ise yararEvet canim bir gorunmekte fayda var dedim. dun ki ipimi koparmis halim haricinde yaptıklarımla cok da farkli şeyler söylemedi aslinda.ama elimde bir aylık bir liste oldu en azindan
Pazartesiye az kaldi ilkaycim toparlanmamiz lazim. Ben bugun form ve mate cayi icicem dunun etkisinden kurtulmak icin
Ayda 8 kilo verdiren liste diye geciyor fatma. aslinda baskalarinin listesi her insana göre degil biliyorum ama bu liste bana uygun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?