1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım ben hiç öyle gruplara girmedim ki hele hele 79 a hiç düşmedim keşke düsseydim.
Geçen sene 84 ile hamile kalınca bırakmıştım şimdi tekrar başladım

HAFTANIN BİRİNCİSİ .................. castle................. - 2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ................ ahuelazehram....... - 1,9 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ............... tomurcuk............... -1,3 kg
hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum umarım haftaya benim ismim yazılır :)

tebrik ederim hanımlar darısı başıma :)

Bu arada ben günlük 2.5 3 lt su içerim ama bunu yazmıyorum. Kizlar ben tarzını değiştirdim ve böyle devam edeceğim.
Sabah hafif bir kahvaltı
ara öğün
öğlen de canım ne isterse karnımı doyurana kadar yiyorum. Bazen tatlı bile
tekrar ara oöğün
akşam da çok hafif
salata çorba ya da hhaşlama sebze
3 gunde bile faydasını gördüm. 6 dan sonra yemeyerek tabi
3 gunde 1 200 gitti.
Haftaya ilk 3 te olacağım inşallah

bide bu önümüzdeki 1 aylık süreç için kendime hedef koymak istiyorum
88.4 den 83 e düşmek istiyorum yani 5.4 kg ve bir ayin sonun da hedefe ulaşıp ulaşmadığımı da paylaşacağım.
Bu arda dikislerim ağrımasa zumba ya başlayacağım

Tatlitambakcim kusura bakma ben karistirdim ama simdi dogruluyacaksin zordegil diye bir arkadasin topigine yaziyordun bebegin kucuktu o zaman degilmi

ohh yoruldum ama değdi
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Acısıyla tatlısıyla kaçamağıyla 1. ayımızı bitirdik.Nice aylara artık hep birlikte zayıf günlere ...
cabım benim ellerine sağlık... hep birlikte nice aylara olsun... umarım yıllık listemizi de hazırlarsın

Castle ne yaptın sen wayy wayyy wayyy supersin ya super super super tebrikler
Tesekkur ederim bunda seninde emegin var biliyorsun
Tebrikler canım haftanin birincisi oldun sanırım cok sevindim umarım gaftaya bu temenniler bana gelir:)
tesekkur ederim canim tabikide gelcek haftaya pazartesi bir bakacaksin yaglar cekmis gitmis

Selam kızlar bildirimi yapayım sonra geçmişi okuyup listeyi hazırlarım.Yeni geldim oğluş aşı oldu da

Geçen hafta: 92
Bu hafta: 90,700
Fark: 1,300
Hedef : 79
ellerine zamanina saglik tomurcuk hakkin buyuk bizde oglusunada gecmis olsun

bende ise yarar haftaya buyuk ihtimalle o kinanlar listesinde olcam zaten

ohh yoruldum ama değdi
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Acısıyla tatlısıyla kaçamağıyla 1. ayımızı bitirdik.Nice aylara artık hep birlikte zayıf günlere ...
hep birlikte insallah
hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum umarım haftaya benim ismim yazılır :)
haftaya benim yerimi kaparsin insallah :)

Aslinda ben cok su içiyorum gunde enaz iki ikibucuk lt kadar ama bunu yazamıyorum unutuyorum

Sizleri cok yakindan takip ettigim icin bir an samiyetinize guvenip yazdim kusura bakmayin

Tomurcugun soyledigi gibi ayni sözler benide biraz rahatsız etti cok hosuma gidecek gibi değildi bunu kasıtlı yaptığını soyleyemem cunku bunu bilemem .. bazen insan düşüncelerini oldugu gibi karşısındakine aktaramiyor.
Topigimizi tskip ettigini gördüm defalarca birde C calminella var dikkatimi cekiyorsunuz teşekkür ederim bunun icinde. her zaman yazabilirsin fikirlerini ogrenmek isteriz . yanlis anlama oldu bence karsilikli..

Tatlitambakcim kusura bakma ben karistirdim ama simdi dogruluyacaksin zordegil diye bir arkadasin topigine yaziyordun bebegin kucuktu o zaman degilmi
Evet canim ama o da 1 ay kadar falan oldu arkadaş kendi Günlüğünde devamli olamadı. Bebeğim daha 3 aylık canım. Olabilir belki de ben karistiyorum bilemedim

Aaa moral oldu bu bana bugün
Demek ki kaçamaklar ya da ara olmasa ayda 6-7 kg verebilirim.

Densiz bir arkadaş yüzünden çok sinirlerim bozuk da.

Tatlitambagin her gunluge katilmisligi var zaten o yuzden muhakkak gormussundur:)

Aşkolsun yaaa sanki ben heryerdeymisim gibi diyosun. Diğerlerine yazdım ama sizden önce zordegil diye bir arkadaş ile başladık ama o odadan kayboldu. Bazı günlükleri takip ediyorum neler yapıyorlar diye.bizim gruptan bile bahseden var. Biraz moralim bozuldu sanki

Milad' ım canın sağolsun, 500 gr vermek 500 gr almaktan daha iyi değil mi? Öyle düşün hep, kar zarar hesabı yap
68 olana kadar buradayım takip edeceğim seni, kurtuluşun yok söyleyeyim

Ayy kızlar kilo verene kadar şu densiz insanları hayatımızdan çıkarsak nasıl olur acaba???

Benim çalışma arkadaşlarımdan biri erkek, lisans döneminde aynı projede çalışıyorduk, şu anda da aynı yerde çalışıyoruz. Çok severim aslında, çok da iyiliğini görmüşümdür. Gelin görün ki bugün beni çok üzdü. En kilolu halimi de en zayıf halimi de biliyor bu arada kendisi. Sürekli bana bisküvi, kek falan getiriyor bir taneden bir şey olmaz ye diyor. Yemiyorum tabii ısrar ediyor. Bugün tekrar getirdi 'Artık yemiyorum bunları biliyorsun.' dedim. 'Sen mi yemiyorsun ben seni biliyorum hem de ne kadar çok yiyorsun' dedi.
Yahuu 13 kg verdim yiyerek nasıl vermiş olabilirim?? Her şeyden önce sen benimle nasıl böyle konuşursun? Çok sinirlendim çok...

selam kızlar bende bugun diyete basladım ama gıda takviyesi yardımıyla suan acayip acıkmış durumdayım. bol bol eski zayıflamış resimlerıme bakıyorum motive olayım diye umarım basarır kilo veririm.

bu arada bugun 94 kilo tartıldım hedefim 68 boyum 173 hamileliğimde aldığım 43 kilo dan sadece birazı gitti gerisi yapıştı bana

Tambakcim saka yapmak istedim burada aktifsin benim icin onemli olan bu:) seni uzdu isem kusura bakma lütfen. . Uzmek istemem seni
Bu arada topik ucin ne soyluyorlar merak ettim:)

Milad' ım canın sağolsun, 500 gr vermek 500 gr almaktan daha iyi değil mi? Öyle düşün hep, kar zarar hesabı yap
68 olana kadar buradayım takip edeceğim seni, kurtuluşun yok söyleyeyim

Bu sozu unutmam bilesin:) insallah canim ama dogrusy cok kizginim kendime cok hirslandim

Herkesin hayatinda var oyle densizler kotu komsu insani ev sahibi yaparmis Nehir bundanda fayda gormeyi hirslanip saha kalkmayi ogrenicez buzde

selam kızlar bende bugun diyete basladım ama gıda takviyesi yardımıyla suan acayip acıkmış durumdayım. bol bol eski zayıflamış resimlerıme bakıyorum motive olayım diye umarım basarır kilo veririm.
ozlem diyetin hayirli olsun

Unutma unutma ben de unutmam merak etme :) Normalde eşim hiç hoşlanmaz böyle şeylerden, sosyal medya bile kullandırmaz, önceden buraya da karşıydı ama şimdi baktı ki bana iyi geliyor, karışmıyor

Aynen canım ya, bi de beni tanısan kendimle en çok ben dalga geçerim. Kilomdan hiç utanmam mesela kim sorsa söylerim. Samimiyetimize dayanarak böyle dedi belki de ama beni kırdı , mesafe koymam lazım. Dipdibe çalışıyorken nasıl koyacaksam artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…