- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Selam topik acildigindan beri takip ediyorum bu hafta cogunuz dokuluyorsunuz aslinda cok once yazmak istemistim ama milad2014 kimseyi kabul etmiyor kalabalik diye sizin yogurt pek işe yaramsmis demekki sizlerle nacizane zayiflama yolunda bildiklerimi vede kullandigim yontemleri anlatmak isterim yoluma 83.400 basladim su an 72 .00 71.500 arasi gidiyor kilom tatli tambagi 79 lu grubtan biraz taniyorum 10 aydir kk takip ediyorum ve yeni üye sayilirim aslinda cokk eskiyim
hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum umarım haftaya benim ismim yazılır :)HAFTANIN BİRİNCİSİ .................. castle................. - 2,4 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ................ ahuelazehram....... - 1,9 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ............... tomurcuk............... -1,3 kg
tebrik ederim hanımlar darısı başıma :)AYIN BİRİNCİSİ..................... WETU...................................................... - 5,6 KG
AYIN İKİNCİSİ........... REDVELVETCUPCAKE.................... -5,4 KG
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ................... CASTLE .................................................. -5,3 KG
cabım benim ellerine sağlık...ohh yoruldum ama değdi
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Acısıyla tatlısıyla kaçamağıyla 1. ayımızı bitirdik.Nice aylara artık hep birlikte zayıf günlere ...
Tesekkur ederim bunda seninde emegin var biliyorsunCastle ne yaptın sen wayy wayyy wayyy supersin ya super super super tebrikler
tesekkur ederim canim tabikide gelcek haftaya pazartesi bir bakacaksin yaglar cekmis gitmisTebrikler canım haftanin birincisi oldun sanırım cok sevindim umarım gaftaya bu temenniler bana gelir:)
ellerine zamanina saglik tomurcuk hakkin buyuk bizdeSelam kızlar bildirimi yapayım sonra geçmişi okuyup listeyi hazırlarım.Yeni geldim oğluş aşı oldu da
Geçen hafta: 92
Bu hafta: 90,700
Fark: 1,300
Hedef : 79
bende ise yarar haftaya buyuk ihtimalle o kinanlar listesinde olcam zatenBen yeni bir teklif sunuyorum kizlar 500gr ve altinda verenleri bir listede toplayip bu listeye uyarilanlar listesi adini verelim
O hafta artiya geçmiş olanlar da kinananlar listesinde toplansin diyorum ne diyorsunuz fikrinizi belirtin lutfen bayanlar
bence cok ise yarayacaktır
hep birlikte insallahohh yoruldum ama değdi
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim.Acısıyla tatlısıyla kaçamağıyla 1. ayımızı bitirdik.Nice aylara artık hep birlikte zayıf günlere ...
haftaya benim yerimi kaparsin insallah :)hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum umarım haftaya benim ismim yazılır :)
Dogrudur yogurdun faydasi kilo veriminde tabiki onemli sizler cok fazla su icmiyordunuz onu fark ettim size disardan bir goz olarak yorum yaptim yanlis anlasilmak istemem annemde cok kilolu 110 kilo idi ve benim yontemimle 103 kiloya düştü ayrica annemde insulin direnci var vede troid hastasi cok zor kilo veriyor ama veriyor
Sizleri cok yakindan takip ettigim icin bir an samiyetinize guvenip yazdim kusura bakmayin
Tatlitambakcim kusura bakma ben karistirdim ama simdi dogruluyacaksin zordegil diye bir arkadasin topigine yaziyordun bebegin kucuktu o zaman degilmi
İnnnşallah canımcabım benim ellerine sağlık...hep birlikte nice aylara olsun... umarım yıllık listemizi de hazırlarsın
Bir şey değil canım.İyi dileğin için de ayrıca teşekkürler...ellerine zamanina saglik tomurcuk hakkin buyuk bizdeoglusunada gecmis olsun
Evet canim ama o da 1 ay kadar falan oldu arkadaş kendi Günlüğünde devamli olamadı. Bebeğim daha 3 aylık canım. Olabilir belki de ben karistiyorum bilemedimTatlitambakcim kusura bakma ben karistirdim ama simdi dogruluyacaksin zordegil diye bir arkadasin topigine yaziyordun bebegin kucuktu o zaman degilmi
AYIN BİRİNCİSİ..................... WETU...................................................... - 5,6 KG
AYIN İKİNCİSİ........... REDVELVETCUPCAKE.................... -5,4 KG
AYIN ÜÇÜNCÜSÜ................... CASTLE .................................................. -5,3 KG
Tatlitambagin her gunluge katilmisligi var zaten o yuzden muhakkak gormussundur:)
Günaydın hatunlar:)
Bende pek bir sok havasi yok tam beklenen son oldu. Hastanede gecen bir hafta esimle dargin geçirdiğim bir 6 gun, zorla ayakta tutmaya cçalıştığım moralim olacagi buydu
Cok da birsey beklemiyordum en azindan 93 u goreyim diyordum o oldu cok şükür:)
yinede iyidir iyi ben bu hafta daha iyi olacak diyorum duzenimi bozacak pek birşey kalmadi çünkü. Esimlede iyiyiz birkaç gündür cok şükür
Geçen hafta: 94.3
Guncel kilo: 93.8
Fark : 500gr
Hedef : 68
Hedefe son→→→→→→→25
Aşkolsun yaaa sanki ben heryerdeymisim gibi diyosun. Diğerlerine yazdım ama sizden önce zordegil diye bir arkadaş ile başladık ama o odadan kayboldu. Bazı günlükleri takip ediyorum neler yapıyorlar diye.bizim gruptan bile bahseden var. Biraz moralim bozuldu sanki
Milad' ım canın sağolsun, 500 gr vermek 500 gr almaktan daha iyi değil mi? Öyle düşün hep, kar zarar hesabı yap
68 olana kadar buradayım takip edeceğim seni, kurtuluşun yok söyleyeyim
Ayy kızlar kilo verene kadar şu densiz insanları hayatımızdan çıkarsak nasıl olur acaba???
Benim çalışma arkadaşlarımdan biri erkek, lisans döneminde aynı projede çalışıyorduk, şu anda da aynı yerde çalışıyoruz. Çok severim aslında, çok da iyiliğini görmüşümdür. Gelin görün ki bugün beni çok üzdü. En kilolu halimi de en zayıf halimi de biliyor bu arada kendisi. Sürekli bana bisküvi, kek falan getiriyor bir taneden bir şey olmaz ye diyor. Yemiyorum tabii ısrar ediyor. Bugün tekrar getirdi 'Artık yemiyorum bunları biliyorsun.' dedim. 'Sen mi yemiyorsun ben seni biliyorum hem de ne kadar çok yiyorsun' dedi.
Yahuu 13 kg verdim yiyerek nasıl vermiş olabilirim?? Her şeyden önce sen benimle nasıl böyle konuşursun? Çok sinirlendim çok...
ozlem diyetin hayirli olsunselam kızlar bende bugun diyete basladım ama gıda takviyesi yardımıyla suan acayip acıkmış durumdayım. bol bol eski zayıflamış resimlerıme bakıyorum motive olayım diye umarım basarır kilo veririm.
Tambakcim saka yapmak istedim burada aktifsin benim icin onemli olan bu:) seni uzdu isem kusura bakma lütfen. . Uzmek istemem seni
Bu arada topik ucin ne soyluyorlar merak ettim:)
Bu sozu unutmam bilesin:) insallah canim ama dogrusy cok kizginim kendime cok hirslandim
Herkesin hayatinda var oyle densizler kotu komsu insani ev sahibi yaparmis Nehir bundanda fayda gormeyi hirslanip saha kalkmayi ogrenicez buzde
ozlem diyetin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?