1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Moralim bozuldu zaten üstüne senin yazdığın ı okuyunca canım sıkıldı. Belki ben yanlış anladım bilmiyorum.
Yazılanlar ise kişi sayısının sınırlı olmasının hoş oolmadığı.
yoğurt ve pulbiberli tarif faln

Bence bir erkegin herzaman kadinlarla nasil konusacagini bilmesi gerekir. Samimiyetine istinaden degildir. Gercekten ne soyledigini ikulağın duymamasidir bu
Allah aşkına evin de kendisi kelle İşkembe bumbar mi bağırsak mi ne temizleyen var mı
tek basima hic yapmadım ama kayinvalidemden biliyorum biraz neden ki?

Himmm cok mu umursadim tabiki HAYIR :) biz burda birbirimize yetiyoruz bazi sayfalarda da herseyi kendisinin bildigini soyleyen gruptakilerin soylediklerinden cikmasi halinde listeden cikarmakla tehdit eden bir zihniyet var ve bence bu cok komik.. sayfada nerdeyse özgür irade yok ama biz bunu burda konu etmedik herkes isine baksın dimi ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir erkegin herzaman kadinlarla nasil konusacagini bilmesi gerekir. Samimiyetine istinaden degildir. Gercekten ne soyledigini ikulağın duymamasidir bu
tek basima hic yapmadım ama kayinvalidemden biliyorum biraz neden ki?

Haklısın canım densizlik yaptı işte..

Ben de onları okuyorum cidden komik ama yaaa.... İşkembe kelle meselesi de akika kestirdik te onlari temizle dedi de bana bende yapamam dedim size sorayim dedim

Ben de onları okuyorum cidden komik ama yaaa.... İşkembe kelle meselesi de akika kestirdik te onlari temizle dedi de bana bende yapamam dedim size sorayim dedim

Benim esimde cok seviyor benden fayda olmayınca kayinvalideme goturuyor bende mecburen bulasiyorum bazen:) bazen de temizletiyor disarda oyle getiriyor
Ama iskembe temizlemek cok zor ya bilirim büyükbaş hayvanın mi koyun falan mi?
Büyükbaş hayvaninki daha kolay soyabiliyorsun:)

We benim şahane ötesi menum:)
Sabah
1 dilim beyaz peynir
2dilim ekmek
Domates, biber, ,maydanoz

Ara (listede yok cok acıktım bugun ekmek yedigim için mecburen)
1sekersiz sütlü turk kahvesi
5badem

Öğle
2tavuk baget
Salata(yagsiz)
1acili ayran

Ikindi
4y.k yulaf
1kase yogurt
5findik ve bir tutam kuru uzum

Aksam
Bi armut bi elma ve bir kase yoğurtla meyve salatası
(Tamamini yiyemedim )

Bitti:)
Doymadim ama cok acda degilim.aramizda kalsin midem hafif :) bulandı

Bugünkü menüm=

Sabah=
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
2 dl domates
2 dl salatalık
(Dilimler büyüktü)
1 kk beyaz peynir

Ara=
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
Yarım paket altınbaşak bisküvi

Öğle=
1 yk yoğurtlu makarna ve 1 yk kısır ile hazırlanmış karışık salata tabağı
100 ml ayran

Ara=
1 kupa limonlu yeşilçay
3 adet çiğ badem

Akşam=
8 yk mantar sote
3 yk light yoğurt

Ara=
1 kupa bergamotlu yeşilçay
Yarım ayva

Akşam da sebze yemeği ya da unsuz bir çorba olsaydı dört dörtlük olacakmış, acıkırsın mutlaka bir ara öğün yap akşam, aç bırakırsan kendini kıtlık sinyali gönderirsin metabolizman durur

hemde cok guzel olur gerci densiz dedigimde benim en yakin dostum. Benim zayif halimide biliyor ya akli sira beni gaza getirmek icin surekli bak sen eskiden buna sigabilirdin yada hatirliyormusun senin siyah bir elbisen vardi o sana cok yakisiyordu simdi tek bacagin sigmaz , yok aaa nasil tatli yemiyorsun kesin yiyorsun tatli sevmezeen bu kiloya nasil gelirsin bla bla bla hayir benim oyle baskasinin sozunu takan bir insan olmadigimida biliyor maksadin ne senin acep dedim en son , artik yapmiyor sende bosa sinirlenip noronlarini Degmeyecek sozlere harcama :)

Yazılanlar ise kişi sayısının sınırlı olmasının hoş oolmadığı.
yoğurt ve pulbiberli tarif faln
o listemize kabul etmedigimiz insanlari yorumlaridir kesin.bence kisi sayisini iyiki akil ettiler topigimin citirlari yoksa kimse birbirini takip etmiyor istikrar olmuyordu benim bu hayatimda yaptigim 2. Diyet gecen baharda ilk diyetime basladim baska gruba girmistim ama kisi sayisi cok oldugundsn ve her kafadan bir ses ciktigindan kimse kimseyi kontrol etmiyordu bana hic yaramadi. Iyiki bu sekilde grubumuz

Ayy seninki de fenaymış. Tutsalar şu çenelerini biraz keşke.
Ben de bir dahakine en zayıf noktasından vuracağım, hak etti Çok da samimiyiz aslında iyi bir insan inan bir işim çıksa yapılacak deneylerimi gözüm kapalı emanet ederim, 6 senedir beraber çalışıyoruz ve en ağır çalışma koşullarını beraber atlattık, biliyorsun çalışma saatlerimiz çok uzun o kadar zaman geçirince bir süre sonra aile gibi oluyorsun ki ben şanslıyım birkaç sorun var elbette ama genel olarak iyi bir ekiple çalışıyorum, biraz da hayal kırıklığına uğradım böyle dediği için, beklemezdim hiç

İyi aksamlar hanimlar
Meyve veren agac taslanir iyiki konusuluyoruz :) bos degiliz ki konusuluyoruz
Bugun 48 beden bi elbise diktim ve provayi kendi ustumde yaptim elbiseye sigmak beni cok mutlu etti ..rahat rahat olmasada icine girebilmek bile cooooook guzel
Gelelim bugun yediklerime
Sabh
2 tane cig sigara boregi (kizimin beslenmesi icin sardim sararken daysnamadim
Yarimsar domates salatalik
1/4ayva

Ara 10 badem,1 portakal ,sade kahve

Ogle
2 yumurtali cilbir,
2 dilim k.ekmEgi
2 catal makarna

Ara.2 sibiarada neskafe

Aksam
6 yk yagsiz sarimsakli yogurtlu ispanak bir avuc cigdem

Bende listeyi hazirlayan olarak nacizane fikrimi soyleyeyim.kalabalik lisyelerde hazirlayip yayinlamak cok uzun suruyor.hatta ertesi gunleri bulabiliyor.bir de dereceye girme bakimindan az kisi olunca ihtimal daha yuksek oluyor ve bu insani daha da motive ediyor.ama kalabalik listelerde bu sans cok az.
takip sikintisi da cabasi tabi.gecmis oyle birikiyor ki artik diyetten kopup baska muhabbetlere bile sarabiliyor konu.
o hakkimizda kota elestirisini yapan arkadaslar kendileri de bir gunluk acip kucuk gruplarini olusturabilirler.
hatta biz o grupla gunlukler arasi yaris yapabiliriz falan diye de fikirler geliyor aklima

Bugunku menum
sabah kalsik kahvalti+yarim muz
ara 10 badem
oglen kepekli tost biberli ayran
aksam yarim kepce sehriye corbasi 1 kucuk karniyarik 2 kasik pilav kivircik salata
regl oldum sonunda canim acayip tatli istiyo evde sut bitmis tarcini yogurda dokup yesem komik mi olur

Nehir haklısın listeye uymak adina boyle eziyet ettim kendime ama sonra ne oldu bil bakalım aileme yaptigim fırında pismis palamuttan nerdeyse yarısı kadarını ekmeksiz yedim. Ama pisman degilim cok iyi geldi yoksa kusacaktim

Hayir aksine benim diyetisyen tavsiye etti bende nasil olur dedim fakat deneyince cok begendim:) tavsiye ederim

aksine iyi yapmissin hem sagliksiz birseyde yememissinki sen yapiyrsun diye dun gece baktimda o liste asiri dusukmkalori iceriyor gibi geldi bana
bugunku menum sabahi yazmistim
oglen ton balikli salata 2 dilim ekmek
arada visneli yogurt
aksamda yogurtlu makarna yemeyi dusunuyorum.
3 haftalik bir tatile cikcam persmbe gunu. Yediklerimi ve kacamaklarimi gun gun yazabilecegimi sanmiyorum ama elimden geldikce yazacam kilo bildirimimide duzenli yaparim beni atmayin sakin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…