ben defalarca çok kilo verip aldım alıp verdiklerimi toplasam bir kaç insan çıkar sanırım sorun verdikten sonra muhafaza edememek...bir diyetimde 4.5 ayda 23 kilo vermiştim 71 kiloya düşmüştüm 94 kilodan ben o diyettede her şei yedimhatta güne gidince tabağımı siler süpürürdüm ama akşama meyvayla geçiştirir ertesi günde diyete devam ediyordum
canım bende sütlacı çok severim sütlü tatlılar diğerlerine göre kalorisi daha düşük ben diyet yaparken yarım kase sütlaç yerdim eğer tam kase emek istersemde diğer öğünümden başka bir yemeği eksilterek dengelerdim..
Arasina birde tereyagi surup yerdim gi sini dusuruyor daha gec aciktiriyokızlarrrrr bana bişey deyin nolrrrrrrr kaynanam gözleme yapmış sıcak sıcak el açması ..... ooooffff çok severimmmm senede 2 3 kere yapar... şimdi yesem bi dert yemesem bir dert. bana bakıyor masum masum....yemezsem bidaha teeee 5 6 ay sonra yaparda anca ozmana yerim yada tek bi seferlik yesemmmi :S:S 200 gramı 500 kalori falanmış (çikolatadan kaçtık bunda takıldık gelceği var o 500 kalorinin ) ooofffffff yesemde sonra gitsem bisiklete ceza olarak 1 saat sürsemmi.... bana yardımmmm ltfnnnn
arkadaşlar bugun biri bi günlük açmış diyetisyenle aç kalmadan zayıflyıyrum diye kız 95 muş 5 günde 2 kilo vermiş
diyetisyen her öğüne 4er dilim ekmek vermişbizmi yanlış yapıyruz acaba... okdar az ye bşde kilo verme
canim benim diyetisyenimin verdigi listeyle ayni sadec benim ekmekler 2-3-2 dilim toplam7 dilim ve gecen yil hic hareket etmeden 3 ayda 10kg vermistim yiyerek zayiflanir az yiyince vucut kitlik moduna giriyomenüsü şöyle
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
ara:1 porsiyon meyve
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı
ara:1 porsiyon meyve
valla ben okuldayken bana simit flan vermiştide şaşırmıştım buna hepten şaşırdım :S demek ben gitsem 116 kiloyla 5er dilim ekmek vericek :S
dengeleyerek ye canim biiz makarnayla pilv kuruyla ekmek yiyoruz kuruyu ye ekmekle yada pilavla ye demi yok illa o ekmek yenilecekvalla bende anlamadım.S:
aslında denemek lazım az yediğimizde metabolizmanın yavaşladığı bilinen bi gerçek... ama denemeden bilemeyiz öyle değilmi :S zaten hepimiz 90+yız deneyelimmi ? diyetisyene gitsek aynısını vercek ama ben gibi 116 ya biraz daha fazla verir sanırım :S napsak yemiyoruz zayıflayamıyoruz napsak bilemedimki şimdi
bencede beyaz ekmek balon gibi sisiriyo acayip odem tutuyo vucuttaTabiki haklısın ekmek yerine kkaratay daki
Gibi ceviz fındık badem yiyebiliriz. Ya da tam buğdaydan ekmek yapabiliriz. Benim ekmekten kastım. Beyaz unlu mamüller ve işlenmiş şekerler
gıtcek bu kılocuklar ıster hızlı ıster yavass aralıgın sonuna kadar 10 kılo vermek ıstıyormmmmm cok mu sey ıstıyorum yaaa!
gayette saglıklı bence 2.5 ayda..hatta3-4 aydr dıyelım vermeye calısıyorum ama veremedım ıste.kaldı 2.5 ayımm
Siyah giyip saklamayın bence kendinizi, genciz daha istediğimizi giymemiz lazım :)
Her istediğimi giyiyorum ben, tabii boyumun ve senelerce voleybol oynamamın avantajı var kas ağırlığım çok fazla o yüzden hiçbir zaman çok kilolu gözükmüyorum.
Diyetisyenim bile inanamamıştı 100lü kilolarda olduğuma ilk gittiğimde
Evet ben boyunu okuduğum da zayıf durduğunu tahmin etmiştim zaten
Sanslisin ccanım ama daha da iyi GGoruneceksin eminim hedefin kaçtı bu arada?
peki zayıfladınmı canım o 5 dilimleBen de baktım o arkadaşın günlüğüne. Ben 105.5 kiloyla başladığımda bile 5 dl ekmek ile başlamıştım. Tabii yarım paket mısır pirinç patlağı ve 1 su bardağı leblebi de vardı.
o bile çok ama tutamadım kendimi çok güzel göründüçok yememişin seni ve iradeni tebrik ediyorum
canım napsam ben bilemedim.... ne yesem ne yapsam... ekmeği kestim. bugunkü gözlemeyi saymassak tabi... hiç ekmek yemiyorum.. ama ilerde 10 kilo falan verince neyi eksilticem orasını hiç bilmiyorumArasina birde tereyagi surup yerdim gi sini dusuruyor daha gec aciktiriyo
canim benim diyetisyenimin verdigi listeyle ayni sadec benim ekmekler 2-3-2 dilim toplam7 dilim ve gecen yil hic hareket etmeden 3 ayda 10kg vermistim yiyerek zayiflanir az yiyince vucut kitlik moduna giriyo
dengeleyerek ye canim biiz makarnayla pilv kuruyla ekmek yiyoruz kuruyu ye ekmekle yada pilavla ye demi yok illa o ekmek yenilecekbizim asil yapmamiz gereken saglikli beslenmeyi ogrenmek ve omur boyu o sekilde beslenmek e vucutta saglikli beslenmeyi bilmedigi icin ogrenince tikir tokir veriyo kilolari .omur boyu nasil besleneceksen diyetin o olmali yoksa birakinca hoooop geri geliyo kilocuklar
bencede beyaz ekmek balon gibi sisiriyo acayip odem tutuyo vucutta
peki zayıfladınmı canım o 5 dilimle
o bile çok ama tutamadım kendimi çok güzel göründü
canım napsam ben bilemedim.... ne yesem ne yapsam... ekmeği kestim. bugunkü gözlemeyi saymassak tabi... hiç ekmek yemiyorum.. ama ilerde 10 kilo falan verince neyi eksilticem orasını hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?