1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ben defalarca çok kilo verip aldım alıp verdiklerimi toplasam bir kaç insan çıkar sanırım sorun verdikten sonra muhafaza edememek...bir diyetimde 4.5 ayda 23 kilo vermiştim 71 kiloya düşmüştüm 94 kilodan ben o diyettede her şei yedimhatta güne gidince tabağımı siler süpürürdüm ama akşama meyvayla geçiştirir ertesi günde diyete devam ediyordum

Daha çok var benim için ama benim de en çok korktuğum dönem koruma dönemi.
6 ay devam edilmesi gerekiyormuş koruma dönemine. Ben 85 kiloyken bir kere diyet yapmaya kalkıştım sonra hamile olduğumu öğrendiğim için bırakmıştım. O yüzden koruma dönemi hakkında hiçbir fikrim yok.

Saat 14 gibi ara yaptım
5 kuru kayısı----kabızlık sorunu var da
1 kuru incir
4 tane kuru dut
1 tane sarma canım çekti de

Akşam

1 tabak dolu dolu yeşil fasulye
cacık
2 tane analı kizlinin anasından yedim.
EKMEK YOK TATLI OLARAK TA
1 TATLI KASIM BAL

Canım bende normalde yerim ama şekerli şeyler de kendimi biraz frenlemek ve zamanla alışmak için 21 gün şekery yok bana hatta ggünlüğüm de var...
21 günün sonun da ödül olarak 1 porsiyon tatlı yiyecegim

aksam yemegımı demın yedım canım tatlı ıstıyo ama yemıycem
normalde aksam yedıgım meyvemı de oglene aldm cunku kılo veremıorm
gecelerı cok acıkırsam sut ıcecem sadece.
bu aksam o da yasak cunku balık yedm bakalm dayanabılecekmıyımm

Pek düzenli olmayan bir gün geçirdim ama yazayım bakalım ne diyeceksiniz ?

Sabah=
2 adet kepekli grissini
2 kk light beyaz peynir
Domates salatalık maydanoz
Şekersiz çay

Ara=
2 parça ceviziçi

Öğle=
Tam yemeğe çıkacaktım ki öğrenciler geldi, anlamadıkları bir şeyi sordular onlarla ilgilenirken bir baktım 1 saat olmuş yemeğe çıkamadım Öğün atlamam gerekiyordu sonra pişman oldum ama çocukların quizi vardı, kıyamadım
Yarım paket kepekli eti form

Ara=
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
Yarım paket limonlu eti form (Günlük kalorim az kalmasın diye yedim)

Akşam=
3 adet kepekli grissini
1.5 kase mantarlı ve sebzeli çorba
1 küçük kase light yoğurt

Ara=
1 kupa limonlu Yeşilçay
6 adet çiğ badem
2 adet gün kurusu
(Yiyeceğim)

Yatmadan tarçınlı süt içerim. Regl olacağım tatlı isteğim hat safhada. Bugün hocam masama koca bir paket çikolata bıraktı akşam eşime getirdim önümde olsa yerim diye.

Arasina birde tereyagi surup yerdim gi sini dusuruyor daha gec aciktiriyo

canim benim diyetisyenimin verdigi listeyle ayni sadec benim ekmekler 2-3-2 dilim toplam7 dilim ve gecen yil hic hareket etmeden 3 ayda 10kg vermistim yiyerek zayiflanir az yiyince vucut kitlik moduna giriyo
dengeleyerek ye canim biiz makarnayla pilv kuruyla ekmek yiyoruz kuruyu ye ekmekle yada pilavla ye demi yok illa o ekmek yenilecek bizim asil yapmamiz gereken saglikli beslenmeyi ogrenmek ve omur boyu o sekilde beslenmek e vucutta saglikli beslenmeyi bilmedigi icin ogrenince tikir tokir veriyo kilolari .omur boyu nasil besleneceksen diyetin o olmali yoksa birakinca hoooop geri geliyo kilocuklar
Tabiki haklısın ekmek yerine kkaratay daki
Gibi ceviz fındık badem yiyebiliriz. Ya da tam buğdaydan ekmek yapabiliriz. Benim ekmekten kastım. Beyaz unlu mamüller ve işlenmiş şekerler
bencede beyaz ekmek balon gibi sisiriyo acayip odem tutuyo vucutta

Son düzenleme:
Ben gelene kadar herkes gitmiş
Günde yedim baya akşam da dikkat etmedim ama bilinçli oldu
Yani dibe vurdum ki gerekli sıçramayı gerceklestirebileyim
Yarin için bahanem kalmadı önümüzdeki bir ay içinde öyle
Bir aylik bir zaman dilimi de diyetimin oturması icin yeterli

Yarın yeni ve kararlı miladı göreceksiniz kizlarrrr
Hadi herkes görsün diyet nasıl yapılır
Yaristayim bayanlar belki kendimle belkide herkesle

gıtcek bu kılocuklar ıster hızlı ıster yavass aralıgın sonuna kadar 10 kılo vermek ıstıyormmmmm cok mu sey ıstıyorum yaaa!
gayette saglıklı bence 2.5 ayda..hatta3-4 aydr dıyelım vermeye calısıyorum ama veremedım ıste.kaldı 2.5 ayımm

Seneye Kurtulmuş olacağız canim baska caresi yok nasılsa

Bugün siyah giyindim zaten herkes zayiflamissin dedi amac da buydu zaten kamufle cesaret edip beyaz giyineydim gorurdum

Oo biri beyaz elbisemi dedi omru hayatimda hic giyemedim ya (gelinlikdisinda tabi oda 44bedendi ) keske 44 kalaydimda 54 beden olmayaydim hep bilincsiz diyetler yuzunden 10 verdim 20 aldin 20 gitti 30 geldi of of dertlendim bak simdi

Ah cekme kardeşim şimdi burda kötü bir espri yapardım ya neyse
Onu da giyecem ya seneye ahd ettim

Siyah giyip saklamayın bence kendinizi, genciz daha istediğimizi giymemiz lazım :)
Her istediğimi giyiyorum ben, tabii boyumun ve senelerce voleybol oynamamın avantajı var kas ağırlığım çok fazla o yüzden hiçbir zaman çok kilolu gözükmüyorum.
Diyetisyenim bile inanamamıştı 100lü kilolarda olduğuma ilk gittiğimde

Evet ben boyunu okuduğum da zayıf durduğunu tahmin etmiştim zaten
Sanslisin ccanım ama daha da iyi GGoruneceksin eminim hedefin kaçtı bu arada?

Evet ben boyunu okuduğum da zayıf durduğunu tahmin etmiştim zaten
Sanslisin ccanım ama daha da iyi GGoruneceksin eminim hedefin kaçtı bu arada?

70 olsam yeter canım :)
80 kiloyken 40 beden giyiyorum eşim 80den sonra uğraşma diyor ama ben 70e kadar devam edeceğim.

Ben de baktım o arkadaşın günlüğüne. Ben 105.5 kiloyla başladığımda bile 5 dl ekmek ile başlamıştım. Tabii yarım paket mısır pirinç patlağı ve 1 su bardağı leblebi de vardı.
peki zayıfladınmı canım o 5 dilimle
çok yememişin seni ve iradeni tebrik ediyorum
o bile çok ama tutamadım kendimi çok güzel göründü
canım napsam ben bilemedim.... ne yesem ne yapsam... ekmeği kestim. bugunkü gözlemeyi saymassak tabi... hiç ekmek yemiyorum.. ama ilerde 10 kilo falan verince neyi eksilticem orasını hiç bilmiyorum

Canim güzel iradeni konusturuyosunda ömür boyu ekmek yemeden mi yaşayacaksın bence kisa vadeli çözümler aramak
Ise yaramıyor o yüzden diyeti biraktigimizda fazlasiyla o kilolari geri aliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…