1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canim ben henuz deneyemedim corbayi maydonoz kurumu yapiyorum 3gun kaldi faydasi var mutlaka ama icimi benim icinde biraz zor oldu gecen haftayi eksiyle gecirmem mucizeydi bunu maydonoza bagliyorum bu bitsin corbayida deneyecegim mutlaka

menümü bildireyim

sabah:

bir haşlanmış yumurta
beş tane siyah zeytin
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay

öğlen:

7 tane küçük küçük köfte
üç dilim ekmek
bir kase yoğurt
soğan salatası

akşam:

bir tabak kıymalı taze fasulye yemeği
bir kase yoğurt

bu arada beş bardak su içtim bugün birazdan çayda içecem ve belki bir mandalinada yerim

gecenin son menusude benden gelcek galıba
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker, çay
ara
yok
öğle
yarım tabak nohut
2 dilim kepek ekmeği
ara
orta Türk kahvesi
ara
1 çokoprens
akşam
2 kaşık pilav
1 kepçe nohut
1 mandalina
çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Diyetsiz gün yapmadım diye sanırsam..

Bugun benimde keyifsiz gecti.canimi sıkan birtakim durumlar oldu.hicbirsey yiyesim gelmedi.oglen yemegimi sacma sapan bi sekilde atlamis bulundum.yazayim menumu yine de ama hosnut degilim

sabah
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
7 zeytin
2 etimek

Oglen
1 adet ev kurabiyesi ici portakal marmelatli
(Patronun hanimi getirmis)

aksam
yarim kase tarhana corbasi
4 yemek kasigi kiymali karnabahar
kivircik salata
2 kasik yogurt

ara
misirli pirinc patlagi

Nehircim form corbayi sormussun bana gore mukemmel birsey.hem cok tok tutuyor hemde 90 lardan 80 lere inisimi saglayan bir kurtarici oldu.4 gun yedim gecen hafta.bu hafta henuz baslayamadim tasinma telasindan.yerleselim devam edicem.
corbayi yedigimde gonlum rahat oluyor.ertesi gun artiya cikmayacagimi biliyorum en azindan.
vesileyle tekrar tesekkurler

Kahvaltı dan once
2 tane vezir parmağı tatlısı

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
4 zeytin
2 dilim imce peynir
Yarim dilim ekmek
1tatli kaşığı recelli kaymak

Ara
2 dilim kek
6 tane tuzlu fistik

Ara
10 tane sarma
Yesil cay 2 kupa

Aksam
1 kepce corba
4 tane köfte ve kozlenmis sebze
Salat

Ara
7 tane findik
7 cig badem
Yarim elma
1 dilim armut

Coook yedim cooook yarin tekrar devam

evet canim karataya basladim bakalim sonuc nasil olacak
nehir bu corbaya tuz atiyomuyuz

Rica ederim canım, beğendiğine çok sevindim :)

Ogle yok tabi karatay uygulayinca dimi. Hadi hayirlisi iyi olur insallah:)

Menun cok guzel..Canim evet sonunda gordum 80 leri. Ama dun soyledigin gibi olculu sonyclanmadi malesef çünkü sütlü kahve icecegimi yazdim ama once cay icince yaninda bir luppo sufle ceyrekten az fazla biskolata cubuk ve bisküvi yedim olcuyu sastik yani
Ama bugün telafi edicem inşallah

Selamlarrr
Bugünkü menum
Maydonoz küru
Kahvaltim iki dilim ekmek
Bir kk peynir
3 zeytin
Bal kaymak
Nescafe

Ara turk kahvesi
Öğlen bir kase kısır
Bir ince dilim kek
Aksam 3 kasik kiymali fasulye yoğurt
Ara yeşilçay

Bal kaymagin olcusu yok :) onun dışında dengelemissin

Evet canim corba konusunda katiliyorum
Menuleri yorumladigin icin de ayrica tesekkur ediyorum

Menun guzel canim tatli var onuda birkac gun hamurisine ara vererek dengeleyebilirsin bence

ooo iyi basladin haftaya bur simit faz fazla geldi bana onun dışında menü super

canim corba super aksamlari icmek beni hrm doyuruyor hemde bir rahatlik gerçekten Ne yiyecegimi dusunmuyorum dunun telafisi icin bende en az dort aksam icerim bu hafta

[QUETE="sara_28, post: 38354730, member: 238516"]menümü bildireyim

sabah:

bir haşlanmış yumurta
beş tane siyah zeytin
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay

öğlen:

7 tane küçük küçük köfte
üç dilim ekmek
bir kase yoğurt
soğan salatası

akşam:

bir tabak kıymalı taze fasulye yemeği
bir kase yoğurt

bu arada beş bardak su içtim bugün birazdan çayda içecem ve belki bir mandalinada yerim[/QUOTE]

Kofteler kizarmis miydi

Yeni heyecanin yorgunlugudur o
Cok iyi gidiyorsun ben dun fena patladim. Telafi ederim insallah

QUOT="tomurcukkk, post: 38355195, member: 253764"]Bugun benimde keyifsiz gecti.canimi sıkan birtakim durumlar oldu.hicbirsey yiyesim gelmedi.oglen yemegimi sacma sapan bi sekilde atlamis bulundum.yazayim menumu yine de ama hosnut degilim

sabah
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
7 zeytin
2 etimek

Oglen
1 adet ev kurabiyesi ici portakal marmelatli
(Patronun hanimi getirmis)

aksam
yarim kase tarhana corbasi
4 yemek kasigi kiymali karnabahar
kivircik salata
2 kasik yogurt

ara
misirli pirinc patlagi[/QUOTE]

Sıkma canını arada olur oyle herzaman dort dortluk yiyemezsin.. Mısırlı pirinç patlagi konusunda emin değilim ama gerisini begendim

Günaydınnn
Miladcim bal kaymak birer tatli kasigi sabah yazmistim ölçüsünü ekmeğe sürdüm yedim
Yeni uyandim simdi mmaydonoz kürumu yapicam buyuk oglum hasta burnu tikanik hicrahat uyuyamadi yavrum balgamda var doktora gotureyim diyorum bakalim uyuypr daha

Geçmiş olsun canim allah yardimcin olsun

Gunaydin hanimalar,
Miladcim misirli pirinc patlagi daha onceden almistim bir paket.gecenlerde midem kazindi acip yedim bir tane.acinca da bayatlamasin diye mecburen hergun 1 tane yiyorum.yagsiz tuzsuz birsey zaten.kalorisi de 15 yada 20 gibi birsey.acligi bastiriveriyor hemen.
ama form urunler ne derece saglikli tabi tartisilir.bitsin bir daha almicam zaten.cok acikirsam da yogurt yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…