- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
Miladcim sakin kasma kendi istediklerinden ye bicakla yariya bol oyle ye sorarlarsa ay sormayin kahvaltiyi cok kacirmisim acayip tokum ziyan olmasin diye boyle yapiyorum de gec sakin diyette oldugunu soyleme cunku insani yolundan cevirmeye calisiyorlar ay ne olcak zaten zayiflamissin iki pogaca borek kilomu yapar diyecekler asil yiyeceklerden cok bu soylemler senin diyetini bozar unutma kime gidersen git sen bir onceki ogun cokkkk yedin ve cok toksun .benden sana nacizane bir tavsiye canim benimKızlarrrrr gune gidisimdi gitmeyecektim bazı nedenlerden dolayı ama cok darilmislar arayip kac defa soylediler . Simdi ani bir kararla gitmem gerekti . Sozde telafi edecektim ama nasıl olacak bilmiyorum yemiyorum dersem iyice yanlış anlaşılacağım az da olsa yemem gerekli((
İyi fikirMiladcim sakin kasma kendi istediklerinden ye bicakla yariya bol oyle ye sorarlarsa ay sormayin kahvaltiyi cok kacirmisim acayip tokum ziyan olmasin diye boyle yapiyorum de gec sakin diyette oldugunu soyleme cunku insani yolundan cevirmeye calisiyorlar ay ne olcak zaten zayiflamissin iki pogaca borek kilomu yapar diyecekler asil yiyeceklerden cok bu soylemler senin diyetini bozar unutma kime gidersen git sen bir onceki ogun cokkkk yedin ve cok toksun .benden sana nacizane bir tavsiye canim benim
Cok guzel olmus canım ellerine sağlık...
ailece nice huzurlu ve sağlıklı yıllara insallah
tşk edeim kızlar yakın olsak zayıflayınca hep beraber yerdikÇookkk güzel olmuşş yaaa.
canım ben aslında çiğ köfte hiç yemezdim acı normalde sevmem ama eşim bu aralar alıyorduy iyorum ağzım yanıyor üzerine su içiyorum ama yine yiyesim geliyor çok enteresanÇiğ köfteyi cok severim wetucum senin menulerinde hep görüyorum ama odem yapmiyor mu ? :)
tşk ederim canım ben pasta börek tatlı vs. yapmayı çok severim yapıp yediğim içinde kilo aldım zaten evde tatlı hiç eksik olmazdı...diyete başlayınca çok yapmıyorum tabi özel zamanlarda sadece...Eline sağlık, ne kadar güzel olmuş.
Hiç beceremem böyle şeyler yapabilenlere hayranım
obezlik illa bi yerden yapışacak yakamıza yanii..Gecmis olsun canim
Bende tuz atmiyorum dedigin gibi tuzu baya azalttim bu diyette
Ahucum aslan gibi biri deseneaslinda niye sasiriyorsam :) benim de esim o civarda tahmin ediyorum cunku asla tartiya cikmaz yanımda:) ama sunu kabul et canim kendi iradesiyle zayiflamayi kabul etmeyen kisi başkasının iknasiyla kilo veremiyor..misal benim esim 15 gun falan bana uydu nasil mutlu oldum ama simdi fazlasıyla geri aldi naparsam yapayım cok yiyor
sonra onlar sütün içinde mayalanıp gaz yapmaz mıkiMilaaaad Allah kolaylik versin yeme demicem yeniyo cunku
Karatay muslisi yada asuresi
Aksamdan bir sb sute 2 incir yada erik yada kayisi 1 yk kuru uzum 1/2 cb ceviz 1 yk hindistan cevizi ,1 tutam tarcin ve corek otu eklenip sabah kahvaltida yenir mikemmel oliy
Milaaaad Allah kolaylik versin yeme demicem yeniyo cunku
Karatay muslisi yada asuresi
Aksamdan bir sb sute 2 incir yada erik yada kayisi 1 yk kuru uzum 1/2 cb ceviz 1 yk hindistan cevizi ,1 tutam tarcin ve corek otu eklenip sabah kahvaltida yenir mikemmel oliy
ah ahhh benim eşimde o kadar çok yiyor ki anlatamam mesela 1 tepsi şekerpare yemişliği var hem de yemeğin üstüne ama gelin görün ki 180 boyunda ve 91kg yani birazcık fazlalığı var onun da hepsi göbekte. hele bir erkek kardeşim var günde 5 öğün, 3 ekmeği rahat yer cipsler çerezle onları saymıyorum bile 1,79 a 70kg.. çok şanslı onun yediği kadar ben yesem 200kg rahat olurum erkekleri çok kıskanıyorum.
Miladcim sakin kasma kendi istediklerinden ye bicakla yariya bol oyle ye sorarlarsa ay sormayin kahvaltiyi cok kacirmisim acayip tokum ziyan olmasin diye boyle yapiyorum de gec sakin diyette oldugunu soyleme cunku insani yolundan cevirmeye calisiyorlar ay ne olcak zaten zayiflamissin iki pogaca borek kilomu yapar diyecekler asil yiyeceklerden cok bu soylemler senin diyetini bozar unutma kime gidersen git sen bir onceki ogun cokkkk yedin ve cok toksun .benden sana nacizane bir tavsiye canim benim
Menu geliyor
Sabah maydanozlu kür 13.gun
Kahvaltı
Ton balikli yumurta
57gr ekmek
5zeytin
Ara
Yok
Ogle
8 tane.kucuk sarılmış lahana sarmasi
3 kasik yogurt
Ikindi
1 dilime esit kostebek pasta
1ince dilim haşhaşlı revani (küçüktü)
3 tane mercimek köftesi
Aksam
Yesem mi yemesem mi bilmiyorum
Iki küçük ara mi yapsam? ???
ah ahhh benim eşimde o kadar çok yiyor ki anlatamam mesela 1 tepsi şekerpare yemişliği var hem de yemeğin üstüne ama gelin görün ki 180 boyunda ve 91kg yani birazcık fazlalığı var onun da hepsi göbekte. hele bir erkek kardeşim var günde 5 öğün, 3 ekmeği rahat yer cipsler çerezle onları saymıyorum bile 1,79 a 70kg.. çok şanslı onun yediği kadar ben yesem 200kg rahat olurum erkekleri çok kıskanıyorum.
kızlaaaar kızlar herkese selamlarben yeni geldim. ben de sizin gibi kilomdan dertli bir hatunum bir zamanlar dukan ile 15 kilo vermiştim 2 2.5 ayda fakat sonra bıraktım veeee sonuç tam bir facia oldu 18 kilo aldım çevremdeki bazı insan müsvetteleri dalga geçiyor benimle bu beni tabi ki çok üzüyor ama beni asıl üzen şey kendimi arkadaşlarımın yanına yakıştıramamam giydiklerimi kendime yakıştıramamam beğendiğim şeylerin bedenlerini bulamamam vs... Şimdi lahana diyeti yapmayı düşünyorum önerenler oldu aranızda hiç deneyen var mı hanımlar?
Evet canim gun icinde eritmek icin sabah yenilecek kilo verme doneminde haftada bir felan yemek gerekiyoAfiyet olsun.Çok lezeettli olsa gerek.İlla sabah mı yenecek peki
Bende yapti valla ama cok uzun surmedi 1 saat sonra felan vc ye ciktimsonra onlar sütün içinde mayalanıp gaz yapmaz mıki
canim omur boyu yapamayacagin bi diyeti deneme derim gel saglikli beslenelim az gitsin 1 yilda gitsinkızlaaaar kızlar herkese selamlarben yeni geldim. ben de sizin gibi kilomdan dertli bir hatunum bir zamanlar dukan ile 15 kilo vermiştim 2 2.5 ayda fakat sonra bıraktım veeee sonuç tam bir facia oldu 18 kilo aldım çevremdeki bazı insan müsvetteleri dalga geçiyor benimle bu beni tabi ki çok üzüyor ama beni asıl üzen şey kendimi arkadaşlarımın yanına yakıştıramamam giydiklerimi kendime yakıştıramamam beğendiğim şeylerin bedenlerini bulamamam vs... Şimdi lahana diyeti yapmayı modüşünyorum önerenler oldu aranızda hiç deneyen var mı hanımlar?
Oyle ya herkes yerken dikkat çekmek istemiyor insan
Walla sansli demekki seninkiler benim esim malesef cok kilolu. Yemegi savasarak yer arkasindan atli geliyormus gibi hizli hizli bide.. ben cay doldurana kadar iki dilim boregi indirir bile ona baka baka bende oyle oldum.. psikolojik olarak cok ve hizli yemem gerektigini dusunurum hep. 19 yasinda evlendim. 10 yildir yanyanayiz kari koca zamanla birbirine benzermis yaBizimkide o.. zaten kilo alma dese kiloYa karsi takintili olsa hayatta almazdim
Gunlere gelince bazen iyi hos geliyorda bazen de gereksiz ve zaman kaybi canim yaaa
Canim benim agzimda yara cikti koye gitigimiz gun birraz takintim var temizliginden emin olmadığım yerde mecburen birsey yersem de hemen biryerimde birsey cikar illa:)
Agzimdaki yarayi bahane ettim de yemedim ama bende bu yontemi ogrendim ya tokumdur cocuklarla yiyip gelmisimdir yada midemi usutmusumdur. Birde gerçekten canim istemeyerek yiyorum artik pasta görünce gözüm dönmüyor artik
Bugun bana cok zayiflamissin dedilerhatta biri diyet mi yapıyorsun nasıl gidiyor dedi spor yapıyorum azıcık dikkat edince de kendiliginden gidiyor dedim
Supersin canim sakin soyleme diyette oldugunu aynen devam bende soylemiyorum yaa cokmu vermisim aaa aslinda cokta vermedim ama falan diyip gecistiriyorum He he he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?