- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Menulerin duzene girdi canim.iyi gidiyorsun.su isi de tamam gibi artik.haftaya guzel bildirimler seni bekliyor boyle gidersemenümü bildireyim
sabah:
bir haşlanmış yumurta
beş tane siyah zeytin
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay
öğlen:
7 tane küçük küçük köfte
üç dilim ekmek
bir kase yoğurt
soğan salatası
akşam:
bir tabak kıymalı taze fasulye yemeği
bir kase yoğurt
bu arada beş bardak su içtim bugün birazdan çayda içecem ve belki bir mandalinada yerim
Ben hic tuz atmiyorum.nane ve pul biber ekliyorum.biraz koyu kivamda yapip uzerine bol su iciyorumBen az atıyorum Fatmacım
Menulerin duzene girdi canim.iyi gidiyorsun.su isi de tamam gibi artik.haftaya guzel bildirimler seni bekliyor boyle giderse
yanii tadı öyle güzel değil ama inanılmaz doyurucu bir de ben yoğurdunu biraz fazla koyuyorum yarım kase kadar bir de tarifte yazmıyordu ama çok az tuz attım.Kızlar okumaya çalışıyorum iş arasında. Bölük pörçük yazabilsem de.
Ben form çorba hakkında fikirlerinizi merak ediyorum tadını Beğendiniz mi? Malum adı Nehir' in corbasi olarak kaldi sorumluluk hissettim
Bu arada ben maydanoz kuru yapamiyorum cunku sebze suyu hic icemem.
Geçmiş olsun canim allah yardimcin olsun
Geçmiş olsun canim allah yardimcin olsu
Sağol canim benim aile hekimimize götürdüm üst solunum dedi şükür ciğerleri temiz korktum gece hep nefesini dinledim babamizin ilaçları getirmesini bekliyoruz...
Ogle yok tabi karatay uygulayinca dimi. Hadi hayirlisi iyi olur insallah:)
Menun cok guzel..Canim evet sonunda gordum 80 leri. Ama dun soyledigin gibi olculu sonyclanmadi malesefçünkü sütlü kahve icecegimi yazdim ama once cay icince yaninda bir luppo sufle ceyrekten az fazla biskolata cubuk ve bisküvi yedim olcuyu sastik yani
Ama bugün telafi edicem inşallah
Bal kaymagin olcusu yok :) onun dışında dengelemissin
Evet canim corba konusunda katiliyorum
Menuleri yorumladigin icin de ayrica tesekkur ediyorum
Menun guzel canim tatli var onuda birkac gun hamurisine ara vererek dengeleyebilirsin bence
ooo iyi basladin haftaya bur simit faz fazla geldi bana onun dışında menü super
canim corba super aksamlari icmek beni hrm doyuruyor hemde bir rahatlik gerçekten Ne yiyecegimi dusunmuyorum dunun telafisi icin bende en az dort aksam icerim bu hafta
[QUETE="sara_28, post: 38354730, member: 238516"]menümü bildireyim
sabah:
bir haşlanmış yumurta
beş tane siyah zeytin
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay
öğlen:
7 tane küçük küçük köfte
üç dilim ekmek
bir kase yoğurt
soğan salatası
akşam:
bir kase yoğurt
bu arada beş bardak su içtim bugün birazdan çayda içecem ve belki bir mandalinada yerim
Güzelim bence sen böyle bir ödülü çoktan haketmiştin.kaçamak yaptım kaçamak yaptımmm çok mutluyum
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker çay
az önce
1 ıspanaklı çiğ börek
7 tane yaprak sarma
ohh be hayata döndüm yeminlen dün akşam bayılacaktım açlıktan
Ogle yok tabi karatay uygulayinca dimi. Hadi hayirlisi iyi olur insallah:)
Menun cok guzel..Canim evet sonunda gordum 80 leri. Ama dun soyledigin gibi olculu sonyclanmadi malesefçünkü sütlü kahve icecegimi yazdim ama once cay icince yaninda bir luppo sufle ceyrekten az fazla biskolata cubuk ve bisküvi yedim olcuyu sastik yani
Ama bugün telafi edicem inşallah
Bal kaymagin olcusu yok :) onun dışında dengelemissin
Evet canim corba konusunda katiliyorum
Menuleri yorumladigin icin de ayrica tesekkur ediyorum
Menun guzel canim tatli var onuda birkac gun hamurisine ara vererek dengeleyebilirsin bence
ooo iyi basladin haftaya bur simit faz fazla geldi bana onun dışında menü super
canim corba super aksamlari icmek beni hrm doyuruyor hemde bir rahatlik gerçekten Ne yiyecegimi dusunmuyorum dunun telafisi icin bende en az dort aksam icerim bu hafta
[QUETE="sara_28, post: 38354730, member: 238516"]menümü bildireyim
sabah:
bir haşlanmış yumurta
beş tane siyah zeytin
iki dilim ekmek
bir fincan şekersiz çay
öğlen:
7 tane küçük küçük köfte
üç dilim ekmek
bir kase yoğurt
soğan salatası
akşam:
bir kase yoğurt
yağ olarak yaramasın kan can olsunGüzelim bence sen böyle bir ödülü çoktan haketmiştin.
Afiyet olsun... Yaramasın :)))
Günaydınnn
Miladcim bal kaymak birer tatli kasigi sabah yazmistim ölçüsünü ekmeğe sürdüm yedim
Yeni uyandim simdi mmaydonoz kürumu yapicam buyuk oglum hasta burnu tikanik hicrahat uyuyamadi yavrum balgamda var doktora gotureyim diyorum bakalim uyuypr daha
Ben hic tuz atmiyorum.nane ve pul biber ekliyorum.biraz koyu kivamda yapip uzerine bol su iciyorum
Afiyet olsun.Çok lezeettli olsa gerek.İlla sabah mı yenecek pekiMilaaaad Allah kolaylik versin yeme demicem yeniyo cunku
Karatay muslisi yada asuresi
Aksamdan bir sb sute 2 incir yada erik yada kayisi 1 yk kuru uzum 1/2 cb ceviz 1 yk hindistan cevizi ,1 tutam tarcin ve corek otu eklenip sabah kahvaltida yenir mikemmel oliy
ayyy ben de patates kızartması yedim acık amakaçamak yaptım kaçamak yaptımmm çok mutluyum
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker çay
az önce
1 ıspanaklı çiğ börek
7 tane yaprak sarma
ohh be hayata döndüm yeminlen dün akşam bayılacaktım açlıktan
ah ahhh benim eşimde o kadar çok yiyor ki anlatamam mesela 1 tepsi şekerpare yemişliği var hem de yemeğin üstüne ama gelin görün ki 180 boyunda ve 91kg yani birazcık fazlalığı var onun da hepsi göbekte. hele bir erkek kardeşim var günde 5 öğün, 3 ekmeği rahat yer cipsler çerezle onları saymıyorum bile 1,79 a 70kg.. çok şanslı onun yediği kadar ben yesem 200kg rahat olurum erkekleri çok kıskanıyorum.Gecmis olsun canim
Bende tuz atmiyorum dedigin gibi tuzu baya azalttim bu diyette
Ahucum aslan gibi biri deseneaslinda niye sasiriyorsam :) benim de esim o civarda tahmin ediyorum cunku asla tartiya cikmaz yanımda:) ama sunu kabul et canim kendi iradesiyle zayiflamayi kabul etmeyen kisi başkasının iknasiyla kilo veremiyor..misal benim esim 15 gun falan bana uydu nasil mutlu oldum ama simdi fazlasıyla geri aldi naparsam yapayım cok yiyor
benim de hafta sonu günüm var ahh bu günleeer ahhhKızlarrrrr gune gidiyorum simdi gitmeyecektim bazı nedenlerden dolayı ama cok darilmislar arayip kac defa soylediler . Simdi ani bir kararla gitmem gerekti . Sozde telafi edecektim ama nasıl olacak bilmiyorum yemiyorum dersem iyice yanlış anlaşılacağım az da olsa yemem gerekli((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?