1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Menulerin duzene girdi canim.iyi gidiyorsun.su isi de tamam gibi artik.haftaya guzel bildirimler seni bekliyor boyle giderse

yanii tadı öyle güzel değil ama inanılmaz doyurucu bir de ben yoğurdunu biraz fazla koyuyorum yarım kase kadar bir de tarifte yazmıyordu ama çok az tuz attım.

Ah ah o tatlılar benim hayatım da olmasa çok güzel olacak daaa..... dayanamıyorum. Ki bu dayanmış halim

miladcım diyetisyenim kahvaltıda 1 simit 1 ayran yiyebileceğimi söylemişti aynı şekilde kepekli tost ayran
hergün kahvaltı yapamayabiliyorum çocukların durumuna göre değişiyor.
bir de sabahları maydonoz kürü ister istemez vaktimi alıyor bu ara sabah kahvaltılarım pek düzenli olmadı farkındayım

Kofteler kizarmis miydi

Yeni heyecanin yorgunlugudur o
Cok iyi gidiyorsun ben dun fena patladim. Telafi ederim insallah

QUOT="tomurcukkk, post: 38355195, member: 253764"]Bugun benimde keyifsiz gecti.canimi sıkan birtakim durumlar oldu.hicbirsey yiyesim gelmedi.oglen yemegimi sacma sapan bi sekilde atlamis bulundum.yazayim menumu yine de ama hosnut degilim

sabah
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
7 zeytin
2 etimek

Oglen
1 adet ev kurabiyesi ici portakal marmelatli
(Patronun hanimi getirmis)

aksam
yarim kase tarhana corbasi
4 yemek kasigi kiymali karnabahar
kivircik salata
2 kasik yogurt

ara
misirli pirinc patlagi[/QUOTE]

Sıkma canını arada olur oyle herzaman dort dortluk yiyemezsin.. Mısırlı pirinç patlagi konusunda emin değilim ama gerisini begendim[/QUOTE]

kilo verme doneminde iki ogun onriyo koruma doneminde 3 ogunu yapabilirsiniz diyo ama bence hic gerek yokacikmiyorum tatli krizim tutmuyo iyi gidiyo cok sukur dayanabilirsem saliya kadar tartilmayacagim sonucu hep beraber gorelim diye

Tambagim bbu sabah kahvaltida cok super bi tatli yapip yedim 1 sb sute 1/2 cb ceviz 2 incir 1 yk kuru uzum 1 yk hindistan cevizi az tarcin ve corek otu ekleyip bir gece beklettim sabah kahvaltidan sonra yedim karatayda bu meyve ve ekmek yerine geciyomus tabi haftada 1 falan yaparim tadi nefisti
[ogunuyapabilirsiniz diyor ="tatlitambak, post: 38361815, member: 539671"]Ah ah o tatlılar benim hayatım da olmasa çok güzel olacak daaa..... dayanamıyorum. Ki bu dayanmış halim[/QUOTE]

kaçamak yaptım kaçamak yaptımmm çok mutluyum
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker çay

az önce
1 ıspanaklı çiğ börek
7 tane yaprak sarma

ohh be hayata döndüm yeminlen dün akşam bayılacaktım açlıktan

Güzelim bence sen böyle bir ödülü çoktan haketmiştin.
Afiyet olsun... Yaramasın :)))

Kofteler kizarmis miydi

Yeni heyecanin yorgunlugudur o
Cok iyi gidiyorsun ben dun fena patladim. Telafi ederim insallah

QUOT="tomurcukkk, post: 38355195, member: 253764"]Bugun benimde keyifsiz gecti.canimi sıkan birtakim durumlar oldu.hicbirsey yiyesim gelmedi.oglen yemegimi sacma sapan bi sekilde atlamis bulundum.yazayim menumu yine de ama hosnut degilim

sabah
1 domates
1 salatalik
1 parca peynir
7 zeytin
2 etimek

Oglen
1 adet ev kurabiyesi ici portakal marmelatli
(Patronun hanimi getirmis)

aksam
yarim kase tarhana corbasi
4 yemek kasigi kiymali karnabahar
kivircik salata
2 kasik yogurt

ara
misirli pirinc patlagi[/QUOTE]

Sıkma canını arada olur oyle herzaman dort dortluk yiyemezsin.. Mısırlı pirinç patlagi konusunda emin değilim ama gerisini begendim[/QUOTE]
Yok be canım heyecandan değil açlıktan daha görüşmek fırsat olmadı iş güçten. Ayrıca yeni adayımız enine boyuna 115 kiloluk bir dev. ilerde onuda diyete sokmam gerekecek

Gecmis olsun canim

Ben hic tuz atmiyorum.nane ve pul biber ekliyorum.biraz koyu kivamda yapip uzerine bol su iciyorum

Bende tuz atmiyorum dedigin gibi tuzu baya azalttim bu diyette

Ahucum aslan gibi biri desene aslinda niye sasiriyorsam :) benim de esim o civarda tahmin ediyorum cunku asla tartiya cikmaz yanımda:) ama sunu kabul et canim kendi iradesiyle zayiflamayi kabul etmeyen kisi başkasının iknasiyla kilo veremiyor..misal benim esim 15 gun falan bana uydu nasil mutlu oldum ama simdi fazlasıyla geri aldi naparsam yapayım cok yiyor

Kızlarrrrr gune gidiyorum simdi gitmeyecektim bazı nedenlerden dolayı ama cok darilmislar arayip kac defa soylediler . Simdi ani bir kararla gitmem gerekti . Sozde telafi edecektim ama nasıl olacak bilmiyorum yemiyorum dersem iyice yanlış anlaşılacağım az da olsa yemem gerekli ((

Milaaaad Allah kolaylik versin yeme demicem yeniyo cunku

Karatay muslisi yada asuresi
Aksamdan bir sb sute 2 incir yada erik yada kayisi 1 yk kuru uzum 1/2 cb ceviz 1 yk hindistan cevizi ,1 tutam tarcin ve corek otu eklenip sabah kahvaltida yenir mikemmel oliy

Afiyet olsun.Çok lezeettli olsa gerek.İlla sabah mı yenecek peki

ayyy ben de patates kızartması yedim acık ama

ah ahhh benim eşimde o kadar çok yiyor ki anlatamam mesela 1 tepsi şekerpare yemişliği var hem de yemeğin üstüne ama gelin görün ki 180 boyunda ve 91kg yani birazcık fazlalığı var onun da hepsi göbekte. hele bir erkek kardeşim var günde 5 öğün, 3 ekmeği rahat yer cipsler çerezle onları saymıyorum bile 1,79 a 70kg.. çok şanslı onun yediği kadar ben yesem 200kg rahat olurum erkekleri çok kıskanıyorum.

benim de hafta sonu günüm var ahh bu günleeer ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…