canim benim spora gittigimi duymayan kalmadi ben sizin gibi
düsünmüyorum daha cok sorumlu
hissediyorum bir dahaki görüşmeye
daha cok vereyim diye.gerci
veremiyorum o ayri ama cok sikilastim zayifladigimi söylüyorlar
buda beni cok mutlu ediyor fazla
israrda etmoyorlar ye diye ama ben
dayanamayabiliyorum malesef
Aynen canım biz tanistigimizda ben 55kg dim esim beni tek eliyle kaldirirdi 38 beden kiyafetlerimi hala saklıyorum belki bir gün yine içine girebilirim diyeAynı benim eşim
Tanıştığımızdan beri aynı kiloda ama ben 65' i de 105' i de gördüm
Bugünkü menunu çok beğendim canımSalam 2015 fistiklari
Menümü yazayim
Sabah 1 büyük bardakla ılık su yarim limon sıktım
Kahvalti
1 domates
Maydanoz
1 kasik Peynir
1 kase yogurt
Yesil cay
Ara 4 kasik yogurt
1 yesil elma
Öğle
4 kasik zeytin yagli pırasa
1 dilim tam buğday ekmeyi
1 kase yogurt
Ara 6 tane beyaz leblebi
5 tane badem
1 fincan salep
Aksam 1 kase form çorba
Bende öyle düşünüyordum sonra bu kilo verme meselesi şova dönüşüyordu. Farkettim ki bu defa başkaları için kilo vermeye ugrasiyorum. Şimdi öyle değil kendim icin kilo veriyorum yersem yiyorum yemezsrm de kimse lokmamo saymıyor bak kilo verecekti guya nasıl da yiyor diye:) yemiyorsam keyfim icin yiyorsam yine oyle ben herkes diyette oldugumu bilse bugün bu kadar rahat yiyemezdim sonra ne derler diye bir lokma bile yemez eve gelir patlama yasardimm
Bugün agzimda yara var fazlasini yiyemiyorum dedim yaaaa oyle mi dediler olay bitti ama diyetteyim desem bi sürů izahat yap işin yoksa
Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle söyliyim kimseye söylemedim ama toplamda 18 kg. Verdim sadece kendim icin kimse icin degil
Ben evdekiler hergun kilo aldığımi yüzüme vurmasın diye dar ve incecik seyler giyerdim ususem bile :)
Simdi ben zayifliyorum ve kimse umrumda degil hatta ust uste giyiyorum icimdeki değişikliği ben görüyorum ve mutluyum kimsede umrumda değil
Yanlis anamani istemem sadece duygularımı anlatmak istedim dilimin terazisi sastiysa kusura bakma lutfen
Herkese merhabâaaaa
Bugun kendimi cok iyi hissediyorum kac gun sonra o yuzden ciktim yurudumnormal yemegimede dondum icim disim patates olmustu
Bugunku menum
Sabah 1 bardak ayran 1 dilim kizarmis ekmek 1 yumurta 3de zaytin ayrani kalktigimda ictim kahvaltiyi 1 saat sonra yaptim
Oglen 7 kofte ama oyle normal kiymadan degil yagsiz eti biftegi cektirdim icine aacik tuz accik biber attim sonra bu kofteleri bol limonlu salatama koyup huplettim
Arada 1 bardak ayran ictim yururken
Aksam 1 tabak domates corbasi 1 dilim ekmek 8 kasik bezelye yemegi
Ve az once yesil cayimi icip disimi fircalayip gunu kapattim
Miladcim bende soylemiyorum bir kere birine soyledim diyetteyim ondan diyeki oda kilolu anlar laf etmez dedim tam kahvalti ediyoruz disarda ikide bir onumu yiycen bunumu yiycenof dedim ondan kimseye soylemiyorum aramizda sir tamam sizde caktirmayin
ayyy milad bende soylemiyim söylemeyin diyorum her seferinde sağır sultan bilen duyuyoBende öyle düşünüyordum sonra bu kilo verme meselesi şova dönüşüyordu. Farkettim ki bu defa başkaları için kilo vermeye ugrasiyorum. Şimdi öyle değil kendim icin kilo veriyorum yersem yiyorum yemezsrm de kimse lokmamo saymıyor bak kilo verecekti guya nasıl da yiyor diye:) yemiyorsam keyfim icin yiyorsam yine oyle ben herkes diyette oldugumu bilse bugün bu kadar rahat yiyemezdim sonra ne derler diye bir lokma bile yemez eve gelir patlama yasardimm
Bugün agzimda yara var fazlasini yiyemiyorum dedim yaaaa oyle mi dediler olay bitti ama diyetteyim desem bi sürů izahat yap işin yoksa
Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle söyliyim kimseye söylemedim ama toplamda 18 kg. Verdim sadece kendim icin kimse icin degil
Ben evdekiler hergun kilo aldığımi yüzüme vurmasın diye dar ve incecik seyler giyerdim ususem bile :)
Simdi ben zayifliyorum ve kimse umrumda degil hatta ust uste giyiyorum icimdeki değişikliği ben görüyorum ve mutluyum kimsede umrumda değil
Yanlis anamani istemem sadece duygularımı anlatmak istedim dilimin terazisi sastiysa kusura bakma lutfen
menümü yazayım
sabah :
uyanır uyanmaz iki bardak su
iki dilim ekmek
beş tane siyah zeytin
üç çay kaşığı kadar vişne reçeli
bir bardak şekersiz çay
öğle:
bir tane kıymalı pide
bir bardak ayran
akşam:
bir kase çorba
fırında hamsi
nar ekşili salata
iki dilim ekmek
az önce yarım tane nar yedim
bugün toplamda beş bardak su içtim
menümü yazayım
sabah :
uyanır uyanmaz iki bardak su
iki dilim ekmek
beş tane siyah zeytin
üç çay kaşığı kadar vişne reçeli
bir bardak şekersiz çay
öğle:
bir tane kıymalı pide
bir bardak ayran
akşam:
bir kase çorba
fırında hamsi
nar ekşili salata
iki dilim ekmek
az önce yarım tane nar yedim
bugün toplamda beş bardak su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?