1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

çocukları naptin kız ..yürüyüşe onlaridami goturdun ..ALlah kabul etsin orucunu canım

çocukları naptin kız ..yürüyüşe onlaridami goturdun ..ALlah kabul etsin orucunu canım

Yok canım görümcem geldi 2 gün önce bizde ona bırakıp çıktık... bana çok ii geldi sakin temiz hava da yürümek.
Sağol canım daha 19 gün borcum var oğlumda kalan. Bu sene ramazanda hiç tutamadim. Zaten ramazanin sonlarında doğum yaptim

Canım 1 porsiyon pide sanırım 4 dl ekmeğe eşit, karbonhidratı bol bir menü olmuş.

yani olmamış diyosun dimi biliyorum haklısın

Canım bence kilo vermeyi hızlandırmak istiyorsan suyu daha çok içmelisin.
5 bardak 200 ml ise eğer 1 lt yapar az yani

haklısın canım inanki çok içmek istiyorum ama canım hiç su istemiyor bunları bile zorla içiyorum

Allah orucunu kabul etsin canım

günaydın hanımlar
bugün çok erken kalktim 3 öğün yapicam çok aciktim çünkü 630 da maydanoz kuru
7 de kahvaltı 2 yumurta10 yeşil zeytin 6 sarma domates cay

günaydın canım bişey soracam sabah kahvaltısında sarma ağır gelmiyomu

Supersin canim begendim

Hergun neredryse kurabiye var menunde dimi tatlim olmasa daha mi iyi olur sanki.. onun yerine yogurt yada sut tercih edebilirsin bence

Bu hafta gumbur gumbur geliyorsun gibime geliyor

Bugünkü menum
Sabah maydonoz kür ü
Kahvalti kasarli tost çay
Öğlen zeytinyagli pirasa bir dilim ekmek 3kasik yoğurt
Ara çay bir dilim kek
Aksam iki ince dilim hindi pirzola 4 kasik pilav 2kasik yogurt
Ara yeşilçay

Hala salata yemiyorsun ilkaycim :) onun disinda guzel

Super super super cok iyisin sakin bozma bu iradeni

aramizda canim merak etme canim insallah kofteler kizarmis degildir:) kizarmis besinlerde kat be kat fazla kalori var yagsiz tavada soyle bir cizbiz yapsan bile guzel.olurdu onun disinda gayet guzel

nilfercim hem kizartma var hemde dedigin gibi karbonhidrat agirlikli olmus.. sende salata tuketmemissin ve sebze yok
gayet iyi gidiyorsun 86 lari gorursun gibime geliyor

kiymali pide agir bir besin gercekten kendin yaptiysan bilemiyorum da hazirlar agir oluyor gercekten su az kaliyor hala canim biraz artirsan hergun ne iyi olur

su kendinle barisik hallerine bayiliyorum :)

QUOTE38378760, member: 417423"]Merhaba iyi geceler kızlar bende katılabilşrmiyim aranıza?[/QUOTE]
katilabilirsiniz:)
Herkese tatli ruyalar buarada masallah 500. Sayfamiz olmus

MASALLAH:) :)

Tomurcugum istikrari yakaladin yeniden sen benden hizli ilerleyeceksin:)

Tomurcugum istikrari yakaladin yeniden sen benden hizli ilerleyeceksin:)

Günaydın güzelim.Evet bu aralar iyi gidiyorum yine ama hala spor eksik hala regl olmadım.Bunlar olumsuz etkiliyor haliyle kilo vermemi.
Bence sende hiç fena değilsin.Eski kaçamakların yok artık.Benimde öyle.
90 lardan birlikte kurtulduk.İnşallah 80 lerden de birlikte kurtuluruz canım

90 lardan kurtulmak bana zor geliyordu umudumu kırıyordu brlkide çok uzun sure geçirdim 90 aralığında ondandir ama 80 lerden erken kurtulacakmisim gibi geliyor canim insallah hep beraber kurtulacagiz

slm kızlar dün menümü yazmıştım ama akşam canımı sıkan durumlar oldu o yüzden akşam yemeğimi yemedim
sabah kahvaltım iki tavada yumurta
arada bir avuç yaban mersini kurusu..

bencede tomurcuk bu ara çok güzel menülerin nerdeyse hiç kaçamaksız ilerliyorsun

bencede tomurcuk bu ara çok güzel menülerin nerdeyse hiç kaçamaksız ilerliyorsun
Tesekkurler canim.bende sasiyorum bu duruma ama oyle hakkaten.kacamak yapacak luksum de yok acikcasi bu aralar.19 ocakta doktor kontrolum var ve 85 e yaklasmam lazim en azindan.

Ama sunu belirtmeliyim ki form corba oglen yemeklerimde yer aldiktan sonra hersey daha cok degisti.onceden sadece kepekli tost yiyordum.o an icin bastiriyordu belki ama eve gidene kadar acikiyor yemekleri daha fazla kaciriyordum.simdi oglende yeteri kadar doydugum icin aksamlari daha olculu tutuyorum.
tek kusurum sporu hala hayatima sokamamam.

allah nehirden razı olsun kesinlikle çok tok tutan ve yediğinin hemen ertesi günü tartıda kendini hissettiren bir çorba seni seviyoruz nehiiirrr
işallah 84 olursun canım.. bence operasyondan sonra çok daha fit görüneceksin.. ben de istiyorum ama göğüs ve sırt arasındaki fark ne kadar olmalıydı

Valla canim o farki tam olarak bilemicem ama cup olcusu denilen birsey var.internette yazdiginda cikiyor gogus cup olcusu diye yaz.gogus hizasi olcusunden,gogus altindan alinan olcuyu cikariyosun.a cup b cup c cup d cup dd cup e cup diye gidiyor.
Benimki dd veya e ye geliyor.cok buyukler yani.duruma gore heyet raporuyla ucretsiz oluyorsun.yada cok buyuk degilse ozel hastanelere gore daha ucuza ameliyat oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…