1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

sağol canım

senin menünde süper canım yarın güzel sonuçlar olacak inşallah

Milad' im, hic giremedim bu aksam girerim diye dusunmustum ama. Nasilsin? Seni cok merak ettim nasil oldun ?

Teşekkürler canim benim iyiyim. Cok dusunceli ve ince fikirlisin. Iyi ki varsin. Kafami dagittim hic diyet düşünmedim bugün cok yedim hatta. Yarın da arkadaslarimi davet ettim. Aralarindan ikisi ile diyet arkadasligi yapıyorum :) yarin hep beraber diyeti unutalim sohbetin tadini cikaralim istiyorum. Çarşamba günü zor olacak benim için biliyorum ama savasacak gucum olacak en azından..

Teşekkür ederim canim allah razı olsun tedavi goruyorum 5 tana disim yok ve Köprü yapacak doktorum bu gunde kesim yapildi cok agrisi var ben kahvaltiyi 11 yaptim doktora gittim o neden doloyisiyla ara yapamadim ekmek ve pilavi cinemeden yedim çünkü dislerim iki tarafli kesildi cok agrisi vardi

senin menünde süper canım yarın güzel sonuçlar olacak inşallah
Valla benim menu her ne kadar super gorunse de pazar gunu kacamaklarimi ne kadar dengeledi bilemem.bu sabah buraya yazarak yuzlestim kacamaklarimla,yarin sabah da tartida yuzlesicem bakalim ne ile karsilasicam

Valla benim menu her ne kadar super gorunse de pazar gunu kacamaklarimi ne kadar dengeledi bilemem.bu sabah buraya yazarak yuzlestim kacamaklarimla,yarin sabah da tartida yuzlesicem bakalim ne ile karsilasicam

Benim cesur arkadaşım. Yuzlesme ve cesaret konusunda eline su dokemem.
Idolumsun tomurcukkk

Benim cesur arkadaşım. Yuzlesme ve cesaret konusunda eline su dokemem.
Idolumsun tomurcukkk
Estagfurullah arkadaşim.buraya yazsam da yazmasam da yedim sonucta ben bunlari.iyiki de yedim diyorum cunku mutlu oldum.benim mutlulugumdan onemli ne var ki.saglik olsun kaldigimiz yerden devam.
senin bomba gibi menulerini de carsambadan itibaren bekliyorum :)

Caniimm sen de iyi ki varsin :)
Unut tabii iyi ki yemissin. Hic sorun degil. Ben de yilbasini bekliyorum dort gozle. 31 Aralik diyet gunum degil simdiden soyluyorum :))
Sen iyi hisset yeter ki. Kilolar gidecek bir sekilde. Hic uzulme.

Iste bu da benim sevdigim iyi yurekli guzel kalpli Castle'm

Oralarda var mı simit? Simit sarayi falan mi var
2 -3 turk firini var onlar satiyor ama guzel degil susamli ekmek gibi yapiyorlar . yazin bir pastane acildi orasi tam turkiyedeki gibi yapiyor bana uzak ama yolum o tarafa duserse aliyorum mutlaka

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar. Dün akşamki yemeğimide yazayım dün çok yoğundum evde de yemek yapamamış annem dışardan söyledik saat 10 civarı.
5 tane ızgara kanat
5 kaşık kadar bulgur pilavı
tabi onunla doymadım çeyrek lavaşa peynir koydum biraz onuda yedim
1 bardak ta ayran.
bu hafta çok kötü gittim düzensiz beslendim tartıda istediğim sonucu alamadım tabi. bu hafta da yoğun geçicek gibi malum yılbaşı üzeri. yeni yıla daha iyi giricez hepbirlikte inşallah..

Gunaydin
Birkac gundur gelemiyorum araniza cok sıkıntılı günler geciriyorum dualarinizi istiyorum
Bir süre aranizda olamayabilirim
Kilo olarak geldigim noktaya geri döndüm sayilir hic ümidim kalmadi artık ben bu işide beceremiycem sanirim. aslinda bu hafta sonu kacamakta yapmamistim azda yedim ama sikintidan sanirim nasıl sisim anlatamam. gitmiyor iste sporda yapsam gitmiyor gram gram veriyorum kilo olarak geri aliyorum gercekten hic umidim kalmadı
Hepinizi cok tebrik ediyorum bu yolda cok yardiminizi aldim ama basaramadim hakkinizi helal edin kizlar sseviyorum sizi

Canim birkac gun ara ver kafani dagit sorun neyse hallet halledemezsen bile sonra hirsla yeniden basla , ben bunuda bdceremeyecegimde ne demek olurmu herseyi halledebiliriz biz. 1 ay veremezsin 2 ay veremezsin 3. Ay hepsini birden verirsin. Gerekirse yilbasinda basla ama boyle hemen birakma kendini
Unutma biz seni burda bekliyoruz bir kosu git gel hemen

Ahhhh canım Sağol cok tesekkur ederim ama gittim tedavi goruyorum dislerime köprü yapiyorlar ve bu gun kesimi yapıldı cok agrisi var bana bu guce uyku yok
Gecmis olsun canim

Caniimm sen de iyi ki varsin :)
Unut tabii iyi ki yemissin. Hic sorun degil. Ben de yilbasini bekliyorum dort gozle. 31 Aralik diyet gunum degil simdiden soyluyorum :))
Sen iyi hisset yeter ki. Kilolar gidecek bir sekilde. Hic uzulme.
Bende 1 ocakta kacamak yapicam o gun dogum gunum esim her yil yemege goturur pastamida yerim kolamida icerim ama o gune kadar sifir kacamakla gidersem ilkaycim hic bi yere gidemessin citir olmadan gitmek yok bi kac gun hatta bi hafta rahat rahat ye ki eski halini hatirla buradan kesinlikle kopma canim bak bende 1 aydir veremiyordum hatta tarida arti cikiyordum sabrin sonu selametmis bak bir ay sonra bugun 2 kilo eksi ciktim nolur sabret sporada ara ara ver biraz dinlen gel olurmu canim

Ilkaycim konu herneyse Allah yardımcın olsun. Kendini bırakma hemen. Hepimiz belli zamanlarda sıkıntılar yasiyoruz ama kendimizi boslamakla çözülmuyor ki meseleler.. sorunlarini cozene kadar izinlisin sonra seni burda bekliyoruz..

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…