- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Ilkaycim ne o öyle veda sözleri bir yere bırakmayız bir kac gun kafanı dağıt gel biz seni bekliyoruzGunaydin
Birkac gundur gelemiyorum araniza cok sıkıntılı günler geciriyorum dualarinizi istiyorum
Bir süre aranizda olamayabilirim
Kilo olarak geldigim noktaya geri döndüm sayilir hic ümidim kalmadi artık ben bu işide beceremiycem sanirim. aslinda bu hafta sonu kacamakta yapmamistim azda yedim ama sikintidan sanirim nasıl sisim anlatamam. gitmiyor iste sporda yapsam gitmiyor gram gram veriyorum kilo olarak geri aliyorum gercekten hic umidim kalmadı
Hepinizi cok tebrik ediyorum bu yolda cok yardiminizi aldim ama basaramadim hakkinizi helal edin kizlar sseviyorum sizi
Ilkaycim konu herneyse Allah yardımcın olsun. Kendini bırakma hemen. Hepimiz belli zamanlarda sıkıntılar yasiyoruz ama kendimizi boslamakla çözülmuyor ki meseleler.. sorunlarini cozene kadar izinlisin sonra seni burda bekliyoruz..
günaydın kızlar
bu hafta 2,300 gr vermişim çok sevinçliyim sanırım bunda aerobiğinde etkisi var diyetisyene gitmeye karar verdim bakalım o ne diyecek şubata kadar en azından 15 kilo versem ne güzel olur
HAFTANIN BİRİNCİSİ................ sara_28................ - 2,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ................. destina.................... - 2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.............. tatlıtambak............. -1,2
HAFTANIN KINANANLARI !!!
1- MİLAD............ + 1,6 KG
2- İLKAY............. + 1,4 KG
Canım iyi vermişsin. Diyetisyenle ben de kilo vermeye başladım çok mutluyum. Sen de kontrol altın da olursun daha iyi
kızlaaarr bu sabah resmen mucize oldu dün +800grdayken bu gün -200grma düştüm anlamadım ki
tartıya defalarca çıktım farklı yerlere koydum hep aynı tarttı 1 kg fark nasıl oldu ben de anlamadım. ama iyi ki oldu yılbaşına kadar 2li rakamlar istiyordum. dün yapmam pek mümkün değildi ama sanırım 1,4kg verebilirim allahım işallah
işallah canım işallah sen ben destina castle hepimiz 2015e 99,9yıl başına kadar bende ikili rakamları görebilirmiyim acaba ne güzel olur
işallah canım yaaaa okadar sterim ki bebek sdahibi olmanı allah yar ve yardımcın olsun canıminşallah canım yaaa gitsin bu kilolar gelsin bebekler yeni sloganım bu
başa baş gidiyoruz hadi bakalım haftaya iki hanelerde olacagızinşallahgünaydın kızlar
bu hafta 2,300 gr vermişim çok sevinçliyim sanırım bunda aerobiğinde etkisi var diyetisyene gitmeye karar verdim bakalım o ne diyecek şubata kadar en azından 15 kilo versem ne güzel olur
canım ben o durumu çok yaşıyorum bi gün önce 2 kilo artıda olmuşluğum var vücut ödem yapmıştır ekmeği fazla kaçırıncada çok ödem oluyo 1 molekül şeker 180 molekül su tutar diyor c.karataykızlaaarr bu sabah resmen mucize oldu dün +800grdayken bu gün -200grma düştüm anlamadım ki
tartıya defalarca çıktım farklı yerlere koydum hep aynı tarttı 1 kg fark nasıl oldu ben de anlamadım. ama iyi ki oldu yılbaşına kadar 2li rakamlar istiyordum. dün yapmam pek mümkün değildi ama sanırım 1,4kg verebilirim allahım işallah
eline emeğini sağlık canımkızlar hepinizi tebrik ederim gerçekten hatırı sayılır kilolar verdiniz bu hafta.Başarılarınızın devamı gelsin inşallah.
Diğer kilo veren tüm arkadaşlarımı da kutlarım...
Kuzular bu haftalık böyle oldu ama sağlık olsun.Yılbaşını da atlattıktan sonra topic başlığımızın hakkını verelim ve 2015 te kendimizi fıstık olarak görmek adına yolumuza tam gaz devam edelim...
inşallah canım inşallahişallah canım işallah sen ben destina castle hepimiz 2015e 99,9ile bile girsek olur yaaa
işallah canım işallah sen ben destina castle hepimiz 2015e 99,9ile bile girsek olur yaaa
işallah canım yaaaa okadar sterim ki bebek sdahibi olmanı allah yar ve yardımcın olsun canım
başa baş gidiyoruz hadi bakalım haftaya iki hanelerde olacagızinşallah
canım ben o durumu çok yaşıyorum bi gün önce 2 kilo artıda olmuşluğum var vücut ödem yapmıştır ekmeği fazla kaçırıncada çok ödem oluyo 1 molekül şeker 180 molekül su tutar diyor c.karatay
eline emeğini sağlık canım
inşallah canım inşallah
Heeyyy İlkay bizi bırakmaaaaGunaydin
Birkac gundur gelemiyorum araniza cok sıkıntılı günler geciriyorum dualarinizi istiyorum
Bir süre aranizda olamayabilirim
Kilo olarak geldigim noktaya geri döndüm sayilir hic ümidim kalmadi artık ben bu işide beceremiycem sanirim. aslinda bu hafta sonu kacamakta yapmamistim azda yedim ama sikintidan sanirim nasıl sisim anlatamam. gitmiyor iste sporda yapsam gitmiyor gram gram veriyorum kilo olarak geri aliyorum gercekten hic umidim kalmadı
Hepinizi cok tebrik ediyorum bu yolda cok yardiminizi aldim ama basaramadim hakkinizi helal edin kizlar sseviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?