1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ilkaycim ne o öyle veda sözleri bir yere bırakmayız bir kac gun kafanı dağıt gel biz seni bekliyoruz

Cok teşekkür ederim canim

kızlaaarr bu sabah resmen mucize oldu dün +800grdayken bu gün -200grma düştüm anlamadım ki
tartıya defalarca çıktım farklı yerlere koydum hep aynı tarttı 1 kg fark nasıl oldu ben de anlamadım. ama iyi ki oldu yılbaşına kadar 2li rakamlar istiyordum. dün yapmam pek mümkün değildi ama sanırım 1,4kg verebilirim allahım işallah

günaydın kızlar

bu hafta 2,300 gr vermişim çok sevinçliyim sanırım bunda aerobiğinde etkisi var diyetisyene gitmeye karar verdim bakalım o ne diyecek şubata kadar en azından 15 kilo versem ne güzel olur

Canım iyi vermişsin. Diyetisyenle ben de kilo vermeye başladım çok mutluyum. Sen de kontrol altın da olursun daha iyi

HAFTANIN BİRİNCİSİ................ sara_28................ - 2,3 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ
................. destina.................... - 2 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
.............. tatlıtambak............. -1,2

kızlar hepinizi tebrik ederim gerçekten hatırı sayılır kilolar verdiniz bu hafta.Başarılarınızın devamı gelsin inşallah.
Diğer kilo veren tüm arkadaşlarımı da kutlarım...

HAFTANIN KINANANLARI !!!
1- MİLAD............ + 1,6 KG
2- İLKAY............. + 1,4 KG

Kuzular bu haftalık böyle oldu ama sağlık olsun.Yılbaşını da atlattıktan sonra topic başlığımızın hakkını verelim ve 2015 te kendimizi fıstık olarak görmek adına yolumuza tam gaz devam edelim...

yıl başına kadar bende ikili rakamları görebilirmiyim acaba ne güzel olur

günaydın kızlar

bu hafta 2,300 gr vermişim çok sevinçliyim sanırım bunda aerobiğinde etkisi var diyetisyene gitmeye karar verdim bakalım o ne diyecek şubata kadar en azından 15 kilo versem ne güzel olur
başa baş gidiyoruz hadi bakalım haftaya iki hanelerde olacagızinşallah

canım ben o durumu çok yaşıyorum bi gün önce 2 kilo artıda olmuşluğum var vücut ödem yapmıştır ekmeği fazla kaçırıncada çok ödem oluyo 1 molekül şeker 180 molekül su tutar diyor c.karatay

eline emeğini sağlık canım
işallah canım işallah sen ben destina castle hepimiz 2015e 99,9 ile bile girsek olur yaaa
inşallah canım inşallah

inşallah canım bugün aerobiğim var öğlende normal çok az yememe rağmen çabuk doydum psikolojik sanırım

Heeyyy İlkay bizi bırakmaaaa

Selam kızlar,
Eve biraz erken geldim rahat duramadım yardımcımıza yardım ettim. Annem hep der koltuk batıyor bizim kıza diye Şimdi Alina ile kitap okuyoruz. :) Bu arada Alina artık ellerinden tutup kaldırınca ayaklarının üstüne basmaya başladı, çok hevesli yürümeye

Menümü yazayım gelmişken.

Sabah:
6 yk çikolatalı nesfit+Yağsız süt+1 çk tarçın
Şekersiz fındık aromalı nescafe

Ara:
2 adet mandalina+1 parça ceviziçi

Öğle:
Kepek ekmeğine yapılmış beyaz peynirli ve domatesli tost
Şekersiz çay

Ara:
Şekersiz sütlü nescafe

Ara:
1 adet yeşil elma+1 çay bardağı yağsız süt

(Yarım paket altınbaşak bisküvi yemem gerekiyor ama yiyemeyeceğim aç değilim)

Akşam:
6 yk patlıcan yemeği
1 kase light yoğurt

Ara:
1 kupa limonlu yeşil çay
1 kupa portakal çiçekli beyaz çay (kokusuna bayıldım)
2 adet gün kurusu

slm kızlar iki gündür menü paylaşamadım çok yoğundum pazar misafirim vardı pazartesi biz evde değildik geç geldik bu günde kızımla pazara felan gittik anca kilo bildirimi yapabildim.. bu gün kendimi serbest bıraktım istediğimi yedim kendimi gayet ii hissediyorumtabi yarın devam etmeye çalışıcam kızımın yarın gerçek doğum günü ben önceden yapıcaktım olmadı yarın ankaradan kayınvalidemler gelicekler kızımın doğum günü için bir süre baya yoğun olucam arada yazmaya çalışırım ..benim ilk hedefim kızımın doğum gününe kadar 10 kilo vermekti çok şükür hedefime ulaştım darısı inş yaza kadar istediğim kiloya inmek nasip olsun tabiki hep beraber.. MİLAD cım sen bu topiği açmasaydın ben bu kadar azimli olmazdım sende kendini üzme hep beraber 2015 yazına fıstık gibi giricez burda sizlerle olmaktan çok mutluyum

BEN DE ARANIZA KATILABILIR MIYIM...BOYUM:165
KİLOM:69.700
HEDEFİM: 65 ŞİMDİLİK...55 E KADAR İNMEK İSTİYORUM..AKşam 5 den sonra yemek yemeyenler grubundayım..Burası da çokk hoşuma gitti...Herkes çokk azimli maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…