Ara ogunde ya sut galeta yada sut meyce tercih etsen daha iyi olurmus gibi ama yinede super menu
Konu komşu yemek getirmese onu bile yiyecek vaktim yok canımm. çok düzensizim bu aralarrAllah kabul etsin canım gayet olculu yemissin
O simit yerine salata yigurt olsa daha iyi olurdu. Çünkü sara ninda soyledigi gibi çorba ekmek hakkindan goturur bunun dışında başarılı bir gun olmus
Cok acsin cunku doyurucu bir nenu olmamis nilfercim. Oglen yeneginde olmaliydi o kofteler ki kaldi ki aksamda sebze namina kizarmis patatesden baska bursey yok.
Keske aksam yemeginde makarna olmasaydi be guzelim sebze yesen daha iyiydi. O cubuk krakeri de hayatindan kov sekerim :)
Ara ogunde ya sut galeta yada sut meyce tercih etsen daha iyi olurmus gibi ama yinede super menu
Tebrikler iraden icin supersin
Menun cok güzel hadi kekte bu haftanim nazari olsun
Hayırlı cumalar olsun kızlarr
sabah kahvaltım
yarım simit
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kesme şeker/ çayy
Hayırlı cumalar olsun kızlarr
sabah kahvaltım
yarım simit
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kesme şeker/ çayy
Canim kolay gelsin. Elinden geldigince cok kacirmamaya calis
Kizina nice hayirli yillar diliyorum.
Canim arada bir de olsa ugra yaz bize. Umarim sende biran once ideal kilona ulasir saglikli bor omur surersin:)
Iyi ki dogurmussun kizini canım
tşk ederim kızlar iyiki doğmuş yavrum ..Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı mutlu ömürler versin inş. bebek isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın..Wetu kizinin dogum gunu kutlu olsun uzun saglikli musmutlu bol parali ve basarili bir omru olsun
hayır hayır wetucum kınanalrın başını ben çekiyorum aynı kiloda bile olsam çok mutlu olacağım benim çift motorları takıp biran önce toparlanmam lazım ..tşk ederim kızlar iyiki doğmuş yavrum ..Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı mutlu ömürler versin inş. bebek isteyen herkesede bu güzel duyguyu tattırsın..
kızlar bu hafta benim beslenmem çok kötü sizlerle diyete başladığımdan beri ilk defa kınananlar listesinde başı çekicem gibi görünüyor misafir olunca bütün düzenim gitti...
Beni de özlediniz miiiiSeni özlüyoruz yoğun olduğun belli kolay gelsin
Beni de özlediniz miiiibende çok yoğunum bugün
İyi aksamlar hanimlar kacamaksiz bir gün geçirdim çok şükür ..ama bu aksam misafirin var bi sürü ikram hazırladım umarım nefsine hakim olabilirim
Sabah maydanoz kürü
Saat 9:00 da kahvalti
Kıkırdaklı yumurta
1 kkpeynir
20 y.zeytin
1 havuç
1 kase tarhana çorbası
Aksam
2 kepçe patatesli bezelye yemeği
Salata
Yoğurt
2 yk bulgur pilavı
Ozlemezmiyiz tomurcugumBeni de özlediniz miiiibende çok yoğunum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?