1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canim sabah iyiydi ama akşam misafir vardi bende dolmaya dayanamıyorum yedim bu gun oruc tutacam Yoksa

hoşgeldin canım yeniden hep beraber birbirimizi motive ederek verecez bu kiloları

inşallah canım kilo versem ne güzel olur geçen hafta hiç veremedim çünkü

ekmek beyaz ekmek olmamak koşuluyla günde üç ince dilime kadar yiyebilirsin diye biliyorum canım ben ekmek hiç yemezsem midem ağrıyor bi yerden sonra hani ekmek midenin suyunu çeker derler ya iyi geliyo demekki ama abartmamak şartıyla

Canim biraz daha taniyalim mi seni evli misin coluk cucuk vqr mi? Hep beraber yemek açısından ben acikmasam da yerdim heralde ama sabah ilk yarim saat icinde karnımda ziller çalıyor:) cocukluk alışkanlığı iste uyanır uyanmaz kahvalti hazilarim

benim haftaya günüm var pastayı böreği esmer unla yapacam kısırda esmer bulgurla nasıl fikir ama bide yulaflı kurabiye yaptım mı tamamdır bide şu renkli makarnalardan salata olduda bitti maşallah hiç kimse için diyetimi bozamam beyaz undan yapsam yemesem olmaz yesem olmaz en iyisi bu sizce nasıl

çok iyi hatta kurabiyende şekeri azaltmak için tarçın çokça kullan o zaman az şekerli bile olsa lezzetli oluyor

15 senelik evliyim 13 yaşında oğlum var 35 yaşındayım başka ne yazsam bilemedim şimdi :))

ben kendi adıma memnun oldum canım bende 40 yaşındayım 7 yıllık evliyim ama çocuğum yok görünürde olmaması için sebebpte yok hal böyle olunca doktorlar kilo ver dediler önce sağlığım sonra anne olmak için kilo vermeye karar verdim 106 kiloyla başlamıştım 99,5 u gördüm 15 gün önce ama geçen hafta hiç kilo vermedim accık almışta olabilirim bu hafta tam gaz devam

makarna salatasını normalde mayonez yoğurtla yapıyoruz ya çokta güzel oluyor mübarek onunda çözümünü buldum servisten birkaç saat önce bol yoğurt dere otu kornişon havuç sarımsak ne varsa katıyorum o bir kaç saatte yoğurdunu çekiyor makarna servis öncesi az daha yoğurt ve birazcık zeytin yağı katıyorum mayoneze gerek kalmıyor

canım ben hiç mayonez katmıyorum makarna salatasına onun yerine sarımsaklı yoğurt koyuyorum daha güzel oluyo

maşallah diyim çok güzel kilo vermişsin inşallah daha fazlasını da vericeksin
bende çok memnun oldum tanıştığımıza
haddim değil ama çocukla kilonun direk bağlantısı yok bence belkide iltahap vardır doktorlar farketmiyor gevbeliğe hiç engel yokken bebek olmayınca da bahane arıyorlar
pağa yaprağı ısırgan otu ebemgümeci bunları demle iç bir hafta nerende iltihap var hepsini söker belki bebişte olur rabbim nasip edecekse buda bahanesi olur belki

Yulafli kurabiyeye bayılıyorum ben diyet diye ben arkadasima yaptim geçen gün esim basta olmak uzere herkes bayildi.. guzel menu abartmadigin takdirde gunun diğer ogunlerini de hafif tutarsan bence gayet güzel. .
15 senelik evliyim 13 yaşında oğlum var 35 yaşındayım başka ne yazsam bilemedim şimdi :))
şimdilik kafi canim. Baska cocuk dusunmedin mi ? merakli mıyım nedir:)

o sarımsak yok mu ne mübarek şey çok seviyorum herşeye katasım geliyor :))
kısırada bol sarımsak ezip koyuyorum çiğköfteye benziyor kısırın tadı
allahtan bulgura kimse zararlı demiyor onuda yasaklasalar aç kalacaktık :))

ben çocukları sevmiyiorum bacım başkasındayken severim ağlayınca acıkınca altını kirletince anasına postalarsın ooohh mis gibi çocuk seversin böyle bendeyken yok sevmiyorum :))
son 5 senedir gebelik yasaktı zaten hipertroiddim 8 ay önce ameliyatla aldılar tüm troid bezlerini o ara vücudun kalsiyum dengesini sağlayan paratroid denen mercimek kadar bir organ varmışona zarar vermişler felçli gibi kasılıp kalıyordum hala el yapımı kalsiyum d vitamini ekstra d vitamin iğnesi b12 vitamini iğnesi kullanıyorum

tatlım ben bi defa doğal yoldan gebe kaldım 7 haftalıkken düştü sonrasında üç defa tüp bebek tedavisi gördüm biri kimyasal ikisi negatif oldu doktorlar sebeb bulmayınca ya yaşa yada kiloya takılıyolar bende kiloysa bu kiloları verecem dedim inşallah bebeğim kendiliğinden gelir yoksa bi kaç ay sonra yine tüp bebek deneyecez bahsettiğin bitkileri kür olarakmı yapacam biraz daha anlatırmısın nasıl yapılacağını

o gün yemek yemem canım zaten hep ayakta olacağımdan çokta yorulurum ucundan yanından biraz tırtıklarım abartmam bunca emeği heba edermiyim hiç

sarımsağı pirinç pilavı dışında hemen her yemeğe katarım ben çok seviyorum şifa deposu mübarek

endokrin doktoru bana glikofen verdi kilo için şeker hastaları ve obezler kullanıyormuş hiç işe yaramadı bende

annem biliyor aslında ben daha bekarken bile herkese söylerdi akrabalardan birinin bebeği olmasına bu bitkiler vesile oldu kıl dönmesi olanlara bile diyordu bildiğin dışarı attırıyormuş ameliyattan paçayı yırtmıştı uygulayan kişi birer tuttam derdi annem hepsinden kaynatın için diye

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

çocuk sevilmezmi kız başkalarının çocuklarına bile bayılıyorum bir tane yeğenim var maşallah Allah onu çok bağışlasın bizlere yeni yeni emekliyo ssler çıkarıyo aklım gidiyo telefonda bile ağladığını duysam içim gidiyo kendi çocuğum olsa nasıl severim kimbilir gözünün içine bakarım heralde uykusuzluk acıkma hiç umurumda olmazdı

ama senin düşüncenede saygı duyuyorum o ayrı canım

endokrin doktoru bana glikofen verdi kilo için şeker hastaları ve obezler kullanıyormuş hiç işe yaramadı bende

bende kullanıyorum glukofen 850 mg ama yarım tane içiyorum tam içince kan şekerim çok düşüyo çünkü

bide hareket yapıyomusun canım ben hafta iki gün aerobik ve stebe gidiyorum havalar güzel olursada üç gün yürüyüş yapıyorum ama bu ara her yer buz yürüyüş iptal tabi ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…