- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım bende bundan 3-4 yıl önce temizlik yaparken çamaşır makinasını çekeyim altını temizleyeyim dedim ve meğerse hamileymişim,düşük yapmıştım,çok üzülmüş kahretmiştim hatta.Aslında hafiften kanamam vardı ama üstüne görüyormuşum.Hamile olabileceğime hiç ihtimal vermedim.Ağırlığı çekince birden kanama arttı ve akşamına düşük.Gunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah
Iyi yaptin begenmemekle:)
Tartiyi ben hep ayni yerde bırakıyorum saracim zemin farkindan ötürü moralin bozulmasın. Bir önceki hafta nerdey tartildiysan yine orda çık.
Kararlarin cok güzel bende oyle düşünüyorum bu hafta icin. aksamlari corba salata ayran gayet guzel olur bencede. Etde doyurucu olur aslinda. Deneyelim. Bende bu hafta su icemedim. Havalar o kadar soğuk ki sudan korkar oldum:) spora ve suya başlıyorum bugün Beraber başlamış olalim hadi bakalim
Gunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah
bana sabahları kepek çavdar v.b. bağırsak çalıştıran herşey yasak hipotroidli olan herkese olduğu gibi
ben sabah ekmek yersem normal ekmek yiyorum valla
Kızlar bir çoğumuz artıdayız.Üstelik geçen haftada bildirim yapmadık toparlanalım diye.eksi veya aynı bildirim yapmamız gerekirken artılardayız.Artık eksilere düşmenin zamanı geldi.Ne oluyor bize böyle.Nazar mı değdi.Eski günlerimize dönüyoruz hızlıca.Böyle iki ileri bi geri nasıl olacak yaza kadar kilo milo veremeyiz bu gidişle.Sinirden gülüyorum artık.
Kendim de dahil hepinizden rica ediyorum
1-kaçamağı minimuma indiriyoruz !
2-imkanı olanlar düzenli yürüyüş yada sporunu yapıyor !
3-suyu çoğaltıyoruz !
4-daha aktif olup birbirimizi motive ediyoruz !
VAR MISINIZ !!! BİR ZAMANLAR ÖZENİLEN TOPİĞİMİZİ YENİDEN CANLANDIRMAYA !!!
Canım bende bundan 3-4 yıl önce temizlik yaparken çamaşır makinasını çekeyim altını temizleyeyim dedim ve meğerse hamileymişim,düşük yapmıştım,çok üzülmüş kahretmiştim hatta.Aslında hafiften kanamam vardı ama üstüne görüyormuşum.Hamile olabileceğime hiç ihtimal vermedim.Ağırlığı çekince birden kanama arttı ve akşamına düşük.
Yani bu tür şeyleri yaparken çok dikkat etmeliyiz.Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz sonra.
Çok geçmiş olsun...
Yeşil cay zamanii kizlarrr
Ihlamur ve Yeşil cayi birlikte demleyebilirsin canim fikir olsun
ayy canım yaaa başın sağolsunCanım bende bundan 3-4 yıl önce temizlik yaparken çamaşır makinasını çekeyim altını temizleyeyim dedim ve meğerse hamileymişim,düşük yapmıştım,çok üzülmüş kahretmiştim hatta.Aslında hafiften kanamam vardı ama üstüne görüyormuşum.Hamile olabileceğime hiç ihtimal vermedim.Ağırlığı çekince birden kanama arttı ve akşamına düşük.
Yani bu tür şeyleri yaparken çok dikkat etmeliyiz.Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz sonra.
Çok geçmiş olsun...
saracım canım bizim kullandığımız ilaçlar bağırsakta çözülüyormuş ilacıda sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce kullanıyoruz ya ne olursa olsun bağırsak çalıştıran ekmek meyve yiyecekler sabah yediğimizde ilacın etkisini yok ediyor bağırsağı çalıştırıp emilimini azaltıyor yada yok ediyor diye
öylemi hiç denememiştim ama ben şu poşet çaylardan içiyorum iki poşet çayı koysam fincana nasıl olur acaba
komşum çağırdı şimdi gidicem çok ısrar eden biri ye allahını seversen diye nasıl kırmadan yemiycem diycem bilemiyorum ama diycem mecburen
sorma ya ben 99 beklerken sonuç boyle çıktı acayip sinir im bozuldu çok pis gaza geldim bugün sohbette son kacamagimi yaptım ve yeni bir başlangıca bomba gibi hazırımO kadar da dikkat ettin bende senden iyi bir sonuç bekliyordum. Ama o kadar kilo verdin kisa zamanda vücut alisti diyet modunda kalmaya sen kararli olunca cok direnemeyecektir canim merak etme.
tüm gücünle varım varım varım canım yarından itibaren günde 1 saat yürüyüş yada lessli 3 lt suyumuzda iciyorum hadi bakalım. Haftaya bu 1,6 kg dan kurtalacagim inşallahKızlar bir çoğumuz artıdayız.Üstelik geçen haftada bildirim yapmadık toparlanalım diye.eksi veya aynı bildirim yapmamız gerekirken artılardayız.Artık eksilere düşmenin zamanı geldi.Ne oluyor bize böyle.Nazar mı değdi.Eski günlerimize dönüyoruz hızlıca.Böyle iki ileri bi geri nasıl olacak yaza kadar kilo milo veremeyiz bu gidişle.Sinirden gülüyorum artık.
Kendim de dahil hepinizden rica ediyorum
1-kaçamağı minimuma indiriyoruz !
2-imkanı olanlar düzenli yürüyüş yada sporunu yapıyor !
3-suyu çoğaltıyoruz !
4-daha aktif olup birbirimizi motive ediyoruz !
VAR MISINIZ !!! BİR ZAMANLAR ÖZENİLEN TOPİĞİMİZİ YENİDEN CANLANDIRMAYA !!!
Hic farketmez canim bir fincanda demleyip ictikten sonra posetleri atma bir kez daha sicak su ekleyip icebilirsin
Eger aksam bir sey yemeyeceksen ikramlarin en hafifini secip yiyebilirsin hani salata türü birsey varsa. Ama uygun bulmaz ağır dersen midemiz kötüdür canim yada varaa ilacini almış gitmissindir. İşimiz zor valla ama başka care yok
canım bende ilk evlendiğimde hemen hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı sıkıntıdan yedim ve baya kilo almıştım kilo veripte hamile kalayım demiştim diyete başladım ve her gün 30 dakika tranbolinde zıplıyordum hemde ne zıplamak 10 gün zıpladım meğer hamileymişim rabbim korudu yavrumu çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu ama onada bişey olsaydı çok üzülürdüm ...ayy canım yaaa başın sağolsunama kısmet öyleymiş demek ki şu hayatta her şeyin bir sebebi varr... ben de oğluma hamileyken hamile olduğumu unutup baza kaldırmıştım aklıma geldiği anda kalbime sanki bıçak saplandı ertesi gün doktora gidene kadar içim içimi yedi doğana kadar da içim de hep şüphe oldu acaba bir şey olmuş mudur diye allaha şükür sağlıkla kucağıma aldım ama biz bayanlar hiç ağır kaldırmamalıyız çünkü her kadın her ay anne adayı hiç bir korunma yöntemi %100 koruyamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?