1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım bende bundan 3-4 yıl önce temizlik yaparken çamaşır makinasını çekeyim altını temizleyeyim dedim ve meğerse hamileymişim,düşük yapmıştım,çok üzülmüş kahretmiştim hatta.Aslında hafiften kanamam vardı ama üstüne görüyormuşum.Hamile olabileceğime hiç ihtimal vermedim.Ağırlığı çekince birden kanama arttı ve akşamına düşük.
Yani bu tür şeyleri yaparken çok dikkat etmeliyiz.Kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz sonra.
Çok geçmiş olsun...

Selam kizlar ben geldim gec geldim özür dilerim sabaha kadar uyuyamadim 7.30 gibi uyudum 11.30ta uyandirdi cocuklar igneye gittim geldim geciktim
Kilo bildirimimi yaptim 90.5 bugün bende start verdim bir ay sonra 85 ilk hedefim (sevgililer gününe)
Evettt bbir silkelenelim artik kacamak yok hareket cok verelim artık su kilolari
Dun o kadar su ictimki korktum kwndimden sozde birsey yemedim gece tartiya bir ciktim 93.6 geldim inanamadim su icsem yariyor demek biyle birsey herhalde:)

başladık bile

geçmiş olsun canım

bana sabahları kepek çavdar v.b. bağırsak çalıştıran herşey yasak hipotroidli olan herkese olduğu gibi
ben sabah ekmek yersem normal ekmek yiyorum valla

bendede TSH 4,73 dü referans aralığı normaldi hipotiroidli değilim ama ama tüp bebek tedavisinde 2,50 nin altında olması gerektiğinden ilaç kullanıyorum 2,93 e düştü yarında konrtolüm varbakalım kaç olmuş demem o ki doktor bana çavdar ekmeği konusunda bişey demedi neden yemiyosun ne gibi bir etkisi var acaba

VARIZ VARIZ VARIZ

geçmiş olsun sanada canım düşük yapmanın ne zor ve kahredici bişey olduğunu biliyorum

Ihlamur ve Yeşil cayi birlikte demleyebilirsin canim fikir olsun

ayy canım yaaa başın sağolsun ama kısmet öyleymiş demek ki şu hayatta her şeyin bir sebebi varr... ben de oğluma hamileyken hamile olduğumu unutup baza kaldırmıştım aklıma geldiği anda kalbime sanki bıçak saplandı ertesi gün doktora gidene kadar içim içimi yedi doğana kadar da içim de hep şüphe oldu acaba bir şey olmuş mudur diye allaha şükür sağlıkla kucağıma aldım ama biz bayanlar hiç ağır kaldırmamalıyız çünkü her kadın her ay anne adayı hiç bir korunma yöntemi %100 koruyamaz...

saracım canım bizim kullandığımız ilaçlar bağırsakta çözülüyormuş ilacıda sabah aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce kullanıyoruz ya ne olursa olsun bağırsak çalıştıran ekmek meyve yiyecekler sabah yediğimizde ilacın etkisini yok ediyor bağırsağı çalıştırıp emilimini azaltıyor yada yok ediyor diye

hıııııı anladım canım

öylemi hiç denememiştim ama ben şu poşet çaylardan içiyorum iki poşet çayı koysam fincana nasıl olur acaba

Hic farketmez canim bir fincanda demleyip ictikten sonra posetleri atma bir kez daha sicak su ekleyip icebilirsin

komşum çağırdı şimdi gidicem çok ısrar eden biri ye allahını seversen diye nasıl kırmadan yemiycem diycem bilemiyorum ama diycem mecburen

Eger aksam bir sey yemeyeceksen ikramlarin en hafifini secip yiyebilirsin hani salata türü birsey varsa. Ama uygun bulmaz ağır dersen midemiz kötüdür canim yada varaa ilacini almış gitmissindir. İşimiz zor valla ama başka care yok

O kadar da dikkat ettin bende senden iyi bir sonuç bekliyordum. Ama o kadar kilo verdin kisa zamanda vücut alisti diyet modunda kalmaya sen kararli olunca cok direnemeyecektir canim merak etme.
sorma ya ben 99 beklerken sonuç boyle çıktı acayip sinir im bozuldu çok pis gaza geldim bugün sohbette son kacamagimi yaptım ve yeni bir başlangıca bomba gibi hazırım

tüm gücünle varım varım varım canım yarından itibaren günde 1 saat yürüyüş yada lessli 3 lt suyumuzda iciyorum hadi bakalım. Haftaya bu 1,6 kg dan kurtalacagim inşallah

evde yaptığı yuvarlak kıymalı poğaçaya benzer ikramdan 2 tane bir tatlı kaşığı ayva reçeli yedim daha da yemedim midem şişti halada şiş hissediyorum oğlumla babasına yemeklerini verdim yediler bende ne yiyecek yer ne de hal var geç saatte acıkırsam yoğurt yerim küçük kase tamam
öğle 2 yumurta 5 zeytin çeyrekten az ekmek bir kaç ince dilim kaşar yedim
birde komşuda yediklerim var 2 de pişmaniye ekledik mi ben bu gün abartmışım biraz :))

tomurcuk ben her daim varım arkadaşım tey tey tey kilo neymiş istemiyoruz sevmiyoruz onları defolup gitsinler daha güzel olacağız istediğimiz gibi giyinip istediğimiz zaman dışarı çıkıp gezicez eşlerimiz daha çok sevecek bizi kilo verdik diye değil kilo verirken kaybettiğimiz öz güvenimizi kazandığımız için önce biz kendimizi daha çok seveceğiz de ondan :)))

canım bende ilk evlendiğimde hemen hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı sıkıntıdan yedim ve baya kilo almıştım kilo veripte hamile kalayım demiştim diyete başladım ve her gün 30 dakika tranbolinde zıplıyordum hemde ne zıplamak 10 gün zıpladım meğer hamileymişim rabbim korudu yavrumu çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu ama onada bişey olsaydı çok üzülürdüm ...

bu günkü menüm
kahvaltı kepekli ekmekle yapılmış peynirli tost ve diyet gazoz
ara bir küçük muz
öğle 3 küçük kurabiye
ara bir bardak nescafeli süt
akşam
bir kase şehriye çorba
fırında köfteli patates iki köfte yedim ve 100 grda patatesinden yedim
bir lokma ekmek tattım(tabağımı sıyırdım daha doğrusu)

bugünkü menüm

sabah:

bir fincan şekersiz ıhlamur
bir dilim peynir
iki dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta

ara:

bir portakal

öğle

bir kase erişte çorbası
bir tabak tavuklu patates

akşam

bir kase mercimek çorbası
4 ızgara köfte
salata
bir bardak fanta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…